Hvor mye koster en hurtigbåt?

Priseksempler
EnkeltbillettRute 800/805/810 Trondheim/Vanvikan/Sandstad/Kristiansund
VoksenPristabell (pdf)
Barn/Honnør/Student*Pristabell (pdf)
EnkeltbillettRute 980 Namsos/Rørvik/Leka
VoksenPristabell (pdf)

Hvor lang tid bruker hurtigbåten fra Trondheim til Kristiansund?

Ruten trafikkeres av hurtigbåtene MS Terningen og MS Tyrhaug, som ble satt inn i ruten hhv april og november 2014. Fartøyene tilfredsstiller strenge miljøkrav og gir passasjerene en komfortabel reiseopplevelse. Reisetiden for strekningen TrondheimKristiansund tar 3,5 timer.

Hvordan komme seg fra Trondheim til Frøya?

Reisetid fra Trondheim til Frøya er på ca. 2 timer med bil, men man kan også reise med hurtigbåt og buss. Kystekspressen har daglige avganger TrondheimFrøya og FrøyaTrondheim.

Hvor mye koster en hurtigbåt? – Related Questions

Hvor stor er øya Hitra?

755,9 km²
Hitra / Område

Hva er det å gjøre på Frøya?

Om du ønsker å utforske Frøya så er det et hav av muligheter til opplevelser. Frøya har et flott turterreng med mange forskjellige løyper og øya er godt egnet for sykkelturer. I øyrekka er det muligheter for pub til pub runde i særegne puber, havrafting på storhavet, overnatting på fyr, havfiske eller kajakkpadling.

Hva gjør vi på Hitra?

Hitra er et av Norskekystens beste og mest artsrike områder for havfiske. Hitra byr på spennende fiskemuligheter, om du foretrekker bortgjemte fjellvann, vandring på Havmyran eller vann i nærheten av vei. På Hitra finnes mer enn 700 ferksvann, i flere av dem er sjansene for å få ørret på kroken store.

Når starter Tour de Frøya 2022?

05/28/2022.

Hvor kommer navnet Frøya fra?

Frøya er datter av vanen Njord og søster til fruktbarhetsguden Frøy. En gang i tidenes morgen var det en stor krig mellom æsene og vanene. Da krigen tok slutt, ble Frøya gitt til æsene som gissel som en del av fredsavtalen, og hun ble opptatt blant dem.

Hvordan komme seg på ski i Trondheim?

Til Skistua kan du reise med buss nummer 10 fra Trondheim sentrum. Til Lian kan du reise med Gråkallbanen – trikken i Trondheim. Fra sentrum i Trondheim kan du også reise med buss nummer 19 til Granåsen VM-anlegg.

Hvordan komme seg fra Trondheim flyplass til Trondheim sentrum?

Værnes Ekspressen – Unibuss Ekspress

Direkterute mellom Trondheim sentrum og Værnes, kun 25 minutt fra Solsiden til Værnes. Stopper like utenfor døren hos de fleste hotell i Trondheim Sentrum. Øvrige i kort gangavstand.

Hvor ligger Frøya?

Frøya ligger ute i havet vest for innløpet til Trondheimsfjorden, og kommunen omfatter den store øya Frøya (Fast-Frøya), 152 kvadratkilometer, og flere tusen mindre øyer og holmer i øygruppa Froan, som strekker seg til Halten, 50 kilometer i nordøst og til Sula, 15–20 kilometer i nordvest.

Hvilken vei fra Trondheim til Oslo?

Skal man kjøre mellom Oslo og Trondheim har man et par valgmuligheter. Enten velger man E6 gjennom Gudbrandsdalen, ellers så tar man riksvei 3 gjennom Østerdalen. Det er for mange valget mellom pest eller kolera.

Hva er bra med Trondheim?

Med sin fargerike trehusbebyggelse og småbysjarm, blandet med en urban atmosfære, vil Norges tredje største by sjarmere deg i senk. Trondheim har mye å by på, fra urbant uteliv, til storslått natur, en rik historie og noen av Norges flotteste severdigheter.

Hva må man gjøre i Trondheim?

Trondheim byr på populære attraksjoner som Nidarosdomen, Bakklandet og Nidelva, brosteinslagte smau, og en rekke spisesteder med kortreist mat. Trondheim var tidligere Norges hovedstad og er i dag landets tredje største by etter Bergen og Oslo.

Leave a Comment