Hva koster middag på Britannia?

13.30. Pris kr. 620,- pr voksen og 315,- for barn inntil 12 år. Ønsker du våre velkjente og smakfulle smørbrød og kaker kan disse nytes i Britannia Bar man-lør 12.00-15.00.

Hvor mange Michelin stjerner har Britannia?

Restauranten ligger i landsdelens eneste femstjerners hotell, Britannia Hotel.

Hva koster det å spise på Credo?

Credo er helt der oppe, skulder ved skulder med det kulinariske fyrtårnet Maaemo. Men det er én vesentlig forskjell: prisen. En helaften på Credo er ikke billig, men koster like fullt under halvparten av Maaemo. Sleng på en vinpakke til 1200 kroner, og du ender på 2500 kroner per person.

Hva koster middag på Britannia? – Related Questions

Hvem har Michelin stjerne i Trondheim?

Det er likevel tre restauranter i Trondheim som stikker seg ut, og siden 2019 har hele tre topprestauranter i Trøndelag blitt tildelt Michelinstjerne: Credo, Fagn og Speilsalen på Britannia. Michelin har også delt ut priser og utmerkelser i matbyen.

Har Britannia en Michelin stjerne?

Mandag kveld ble det klart at Speilsalen på Britannia Hotel i Trondheim fikk tildelt Michelinstjerne under den nordiske Michelin-utdelingen, som i år foregikk digitalt fra Stavanger konserthus.

Hvilken kokk har flest Michelin-stjerner?

Joël Robuchon er en fransk kokk og et ikon, og han er kokken med flest Michelinstjerner i historien. Robuchons restauranter har 32 Michelinstjerner fordelt på 13 ulike land.

Hva er maks Michelin-stjerner?

Hvert år tildeles restauranter med fremragende kvalitet opptil 3 Michelinstjerner. Michelin Guiden rangerer kvaliteten på restauranter verden over, ved hjelp av stjernene og andre utmerkelser.

Hvor mange restauranter har 3 Michelin-stjerner?

Maaemo. Et spisested i internasjonal toppklasse, og den eneste restauranten i Norge med tre stjerner i Michelin-guiden. Maaemo er godt forankret i det som er ærlig, ekte og naturlig, og serverer kun mat basert på økologiske råvarer…

Hvor mye koster det å spise på Maaemo?

Menyen på Maaemo koster 2 800 kroner per person . I tillegg koster koster det 1800 for drikkemeny som er tilpasset rettene.

Hva er verdens beste restaurant?

På toppen av listen troner danske Noma, mens eneste norske restaurant på listen er Maaemo på en 47. plass. Også annenplassen gikk til Danmark og Geranium, mens svenske Frantzén knep sjetteplassen.

Hvor mange Michelin-stjerner har Hellstrøm?

Hellstrøm er aller best kjent for å stå bak restaurant Bagatelle, som i 1986 fikk tildelt sin første stjerne i Michelin-guiden. I 1993 ble den første restauranten i Norge til å motta stjerne nummer to. Hellstrøm har selv opplevd å bli fratatt en stjerne, da Bagatelle i 2008 gikk han fra to til en stjerne.

Hvorfor ble Bagatelle lagt ned?

Gourmetrestauranten Bagatelle i Oslo blir etter sitt sjette år på rad med negativt regnskap lagt ned, skriver Dagens Næringsliv. Grunnen til at restauranten legges ned er høye kostnader og få gjester.

Hvem eier restaurant Bagatelle?

Bagatelle
Bagatelles lokaler i Bygdøy allé 3 på Frogner
StedOslo
Etablert1982
Stengt2. september 2014
EierChristen Sveaas

Hva er Maaemo?

Maaemo eies av kjøkkensjef Esben Holmboe-Bang fra Danmark, investorene Bjørn Tore Furset og Jon-Frede Engdahl. Ordet Maaemo kommer fra urfinsk og betyr «moder jord», noe som henspiller på restaurantens mål om å servere retter med nordiske smaker og en ren estetikk.

Leave a Comment