Hvor mye koster en PT?

Pris per time for en personlig trener:

Prisen inkluderer da alle kostnader knyttet til å trene med en personlig trener. Det er imidlertid variasjon i prisen mellom ulike trenere og treningssentre, men vi ser at de fleste betaler et sted mellom kr 400 per time og kr 1400 per time.

Hva gjør en PT?

En personlig trener (PT) veileder og tilrettelegger trening og tilbyr tett og individuell oppfølging. Personlige trenere hjelper mennesker på alle nivå med å planlegge og gjennomføre aktivitet og trening. Som personlig trener skal du motivere og inspirere andre til å nå sine aktivitets- og helsemål.

Hva er PT time?

PT – Pacific Time (tidssone-forkortelse)

Hvorfor ha PT?

Sammen med en PT vil du få veiledning og hjelp med din målsetting, både langsiktig mål og de viktige delmålene på veien. Når du lykkes med et delmål, kan det gi motivasjon til å fortsette med treningen. Mange opplever PT‘en som en god motivator underveis i treningsøkten, og kanskje også i hverdagen generelt.

Hvor mye koster en PT? – Related Questions

Hvor mye tjener en PT i timen?

Timelønnen kalles PT-Pay, og varierer mellom fire ulike lønnsnivåer, fra 215 til 472 kroner, avhengig av trenerens kompetanse og erfaring. For en nyansatt trener med 50 prosent gjennomført utdannelse, tilsvarer dette en timelønn på 215,50 kroner.

Hva er årslønnen til en PT?

Hva er en vanlig årslønn? Det finnes personlig trenere som tjener kun 50 000,- per år og det er andre PT i bransjen som omsetter for over 1,5 million. Gjennomsnittlig inntekt ligger på alt fra 300 000 til 600 000 basert på hvor du jobber og om du er ansatt eller selvstendig.

Hvor ofte bør man ha PT?

Tren med din PTofte du vil – du bestemmer.

Du bestemmer selv hvor mange PT-timer du ønsker iløpet av uken. Har du ikke prøvd PT-timer før eller er helt fersk på trening anbefaler vi 2-3 timer ukentlig for å få en god start på treningen.

Hvor ofte trene med PT?

Tren med din ptofte du vil – du bestemmer!

Du bestemmer selv hvor mange ganger du vil ha en PT. Har du aldri prøvd før, bør du prøve minst tre treff (25 eller 55 minutter pr gang). Mange av våre medlemmer, bruker personlig trener hele året, flere ganger i uka, mens andre bruker PT i ulike deler av året.

Hva kan man forvente av en PT?

Det er likevel noe man skal kunne kreve av en PT når man betaler for tjenesten:
  • En god første samtale hvor fokuset er å legge til rette for at kunden vet hva som må til for å oppnå sitt mål.
  • PT-en har relevant kompetanse.
  • PT-en møter i tide på alle planlagte timer.
  • Oppfølgingen er god.

Er PT beskyttet tittel?

Tittelen PT er ingen beskyttet tittel. Hvem som helst kan med andre ord kalle seg PT, uten å bryte noen regler.

Kan man være pt uten utdanning?

Personlig trener er ingen beskyttet tittel, men fra og med 1. januar 2019 ble det innført et krav på de største treningskjedene i Norge om at man må ha en utdanning med en varighet på minst ett år for å bli og jobbe som PT.

Hva koster pt utdannelse?

Prisen på en komplett utdanning med 1 års varighet som gir deg internasjonale sertifiseringer som fitnessinstruktør, personlig trener og kostholdsveileder koster fra kr. 89 800,- hos Active Education (se oversikt over prisen for de ulike studiepakkene HER).

Hvor gammel må man være for å være PT?

Som regel er det 18 års grense for å bli personlig trener.

Hva tjener en resepsjonist i året?

Hva kan man forvente i lønn i dette yrket? – Begynnerlønn med fagbrev ligger på 188 kroner i timen, altså 29 000 kroner i måneden.

Hvor mye koster sats 16 år?

Student og ungdom

20% rabatt for ungdommer (15-17 år), og studenter (18-30 år).

Leave a Comment