Hvorfor ble Rammstein flyttet fra Trondheim?

Vi har virkelig prøvd absolutt alt vi kan for å holde konserten i Trondheim, men dessverre var det rett og slett ikke mulig. Grunnet tilgjengelighet på store nok arenaer, var den eneste muligheten for å kunne avholde konserten med Rammstein i 2022, å sette den opp på Bjerke Travbane i Oslo.

Hvem varmer opp for Rammstein Oslo 2022?

juli 2022. Guns N` Roses bekrefter massiv konsert i Hyde Park, London 30.

Når åpner dørene Rammstein?

24. juli 2022 blir Bjerke Travbane gjort om til konsertarena, og vi er veldig klare for å ta imot et av verdens aller største band, nemlig Rammstein!

Hvorfor ble Rammstein flyttet fra Trondheim? – Related Questions

Når er Rammstein 2022?

Stålsett deg for et ellevilt og fascinerende show på Norges splitter nye konsertsted den 24. juli 2022 for det største og villeste showet Norge noen gang har sett!

Kommer Rammstein tilbake til Norge?

Den tyske supergruppa Rammstein avlyser årets norgeskonsert i Trondheim. De velger Oslo og sommeren 2022 i stedet.

Når starter Mods konsert 2022?

I år, 40 år senere spiller vi for dere igjen på Stadion. Datoene er 10. og 11. juni 2022.

Når åpner dørene på Tons of Rock?

Når åpner dørene og når spiller første band? Dørene åpner kl. 12.00 hver dag, og første band spiller kl. 13.00.

Hva betyr navnet Rammstein?

Bandet kalte seg selv opprinnelig Rammstein-Flugschau (Rammstein Flyoppvisning), inspirert av Ramsteinulykken som tok plass den 28. august 1988 på den amerikanske flybasen Ramstein Airforce Base. Skrivemåten med to m-er som er én mer enn i flyplassens navn, var resultatet av en feilskrift.

Hvor lenge pleier en konsert å vare?

De fleste konserter varer mellom 90 – 120 minutter.

Hva er verdens største konsert?

Han var den første vestlige musikeren som offisielt ble invitert til å opptre i Folkerepublikken Kina, og har verdensrekorden for det største publikum noensinne på et utendørs arrangement, hans Moskva-konsert 6. september 1997, hvor 3,5 millioner mennesker deltok. I 2019 ble Jarre utnevnt til kommandør av Æreslegionen.

Hva er ikke lov å ha med på konsert?

Man skal ikke ta med seg gjenstander som kan være til fare/skade for andre gjester/artister. Det vil si at skarpe og spisse gjenstander som nagler, kniver, paraplyer osv. vil bli beslaglagt i inngangene. Medbrakt alkohol, mat, drikke, flasker og bokser er heller ikke tillatt.

Hva skjer hvis man sniker seg inn på konsert?

Dersom du er under 18 år, vil du bli bortvist fra konserten hvis dette blir oppdaget. Dersom du i tillegg har brukt falsk legitimasjon for å skaffe deg adgang, kan du bli anmeldt til politiet for identitetskrenkelse etter straffeloven § 202 og/eller dokumentfalsk etter straffeloven kap. 29.

Hvor mange vakter på konsert?

Antall vakter er normalt sett minst 10 % av antall festdeltakere. Navn på vaktene skrives på Søknad om avholdelse av arrangement på offentlig sted. Vaktene blir vandelsvurdert.

Kan man si nei til vakter?

RINGEVIKAR: «Hei, kan du jobbe i morgen?» Å være tilkallingsvikar er uforutsigbart. Samtidig kan du alltid takke nei til en vakt.

Leave a Comment