Hvor mye koster EVO medlemskap?

EVOs produkter er medlemskap med og uten bindingstid. Innmeldingsavgiften er kr 249,- og veiledende treningsavgift er kr. 409,- per måned uten bindingstid og 359,- per måned med bindingstid. Medlemskapet blir inngått med 1 måneds oppsigelsestid.

Kan man trene på alle EVO?

Som medlem hos EVO kan du trene på alle våre sentre i Norge hvor medlemskapasiteten ikke er fullt utnyttet, uten ekstra kostnad. Du har tilgang til alle sentrene på samme adgangsbrikke. Dersom du har blitt medlem på en kampanje kan tilgangen være begrenset.

Hvordan melde seg inn i EVO?

Medlemskapet oppretter du selv via vår web-side. Bli medlem her! Her velger du hvilket senter du ønsker som ditt primærsenter, fyller inn din personalia og legger inn ditt betalingskort.

Hvor mye koster EVO medlemskap? – Related Questions

Er det garderobe på EVO?

EVO har kompakte og lekre garderober med dusj. Badstue har vi ikke, men det er varme i gulvet, og i damegarderoben henger et stort speil med “backstage-belysning”, som gjør det enkelt å sminke og style seg.

Hvordan betale EVO?

Ved innmelding registrerer du betalingskortet ditt, som automatisk belastes med startavgift og treningsavgift for resterende dager av inneværende måned. Månedlig treningsavgift trekkes deretter fra kortet den første dagen i hver påfølgende måned, inntil du eventuelt avslutter medlemskapet.

Hva vil det si å fryse medlemskap?

Frys” betyr midlertidig stopp av treningsmedlemskap i en tidsbegrenset periode, og du får utsatt betaling. Frys gjelder kun medlemskap med månedlig betalingsavtale.

Hvordan komme inn på EVO uten brikke?

Om det fortsatt ikke fungerer kan du sende kodeord PIN til 2040. Du vil da motta en engangskode slik at du kommer deg inn på vårt senter.

Hvor mye koster medlemskap på SATS?

Med binding: kr. 1199. Uten binding: kr. 1299.

Har Evo en app?

I den nye appen kan medlemmene låse seg inn og ut av treningssenteret, få personalisert innhold og treningstips, lage sitt eget treningsprogram, og kommunisere direkte med personlig trenere samt bestille timer.

Hvem eier Evo?

Crayon-gründeren som også sto bak Link Mobility har slått seg stort opp som investor. Nå kjøper han EVOeieren Fitness Group Nordic sammen med partner Rune Syversen gjennom deres Karbon Invest.

Hva vil det si å fryse medlemskap?

Frys” betyr midlertidig stopp av treningsmedlemskap i en tidsbegrenset periode, og du får utsatt betaling. Frys gjelder kun medlemskap med månedlig betalingsavtale.

Hvor mange medlemmer har Evo?

– Det er ingen hemmelighet at vi har tatt enorme steg i antall medlemmer de siste fem årene, og har passert godt over 50 000. Vi sikter oss inn på å bli nummer to i Norge, og alle KPI-ene peker i riktig retning.

Hvilket treningssenter er billigst?

Som du ser av denne prisoversikten, er Nautilus Bad og Gym billigst, med en årsavgift på 3720 kroner. Dyrest blant sentrene i vår oversikt, er Elixia med en medlemsavgift på 8799 kroner. Dette er priser ved 12-måneders autogiroavtaler, inkludert eventuelle gebyrer og avgifter.

Hvor mye koster en PT?

Pris per time for en personlig trener:

Prisen inkluderer da alle kostnader knyttet til å trene med en personlig trener. Det er imidlertid variasjon i prisen mellom ulike trenere og treningssentre, men vi ser at de fleste betaler et sted mellom kr 400 per time og kr 1400 per time.

Hvilke dager er det minst folk på treningssenter?

Har du lyst til å trene når det er minst folk på senteret? Da bør du komme før kl 17 eller etter kl 20 på hverdager. Har du anledning til å trene i periodene hvor trafikken er minst, oppfordrer vi på det sterkeste til å gjøre det!

Hvor mye bør man trene i uka?

Alle voksne og eldre anbefales å være moderat fysisk aktive i minst 2,5 til 5 timer i løpet av uken. Dette vil si omtrent 20-40 minutter hver dag. Økes aktivitetsnivået til høy intensitet eller anstrengelse, kan tiden halveres.

Er det lurt å trene styrke hver dag?

Men hvor ofte bør du trene? For at styrketreningen skal ha god effekt, bør du få til minst to helkropps-økter i uken. – Optimalt sett bør du prøve å få trent hver muskelgruppe minst tre ganger i uken, men det er selvsagt avhengig av om du driver med mye annen aktivitet i tillegg.

Når skal man ikke trene?

Har du feber over 38 eller hvis kroppstemperaturen i hvile er steget med mer enn en halv grad eller hvilepulsen er steget med mer enn 10 slag kombinert med smerter i muskulatur, diffuse leddsmerter eller hodepine, bør du ikke trene/drive med fysisk aktivitet/trening.

Hvor ofte bør man trene 50 år?

Hvor ofte bør du trene? 4-6 dager om uka med kondisjonstrening. Varighet: 20-40 minutter. 2 dager om uka med 30 minutters styrketrening.

Leave a Comment