Hvor mye koster hurtigbåt?

Priseksempler
EnkeltbillettRute 800/805/810 Trondheim/Vanvikan/Sandstad/Kristiansund
VoksenPristabell (pdf)
Barn/Honnør/Student*Pristabell (pdf)
EnkeltbillettRute 980 Namsos/Rørvik/Leka
VoksenPristabell (pdf)

Hvordan kjøpe billett på hurtigbåt?

Her kan du kjøpe billetter på forhånd. For å være sikret plass på hurtigbåtene, er det viktig at du forhåndsbestiller billetter. Pris på reisen kommer fram ved søk i reiseplanleggeren og ved booking av reise. Kjøp billetter og bestill seteplass for din hurtigbåtreise.

Hvordan betale på hurtigbåten?

Skal du reise med hurtigbåt? Bruk kodeord BÅT og beløpet du skal betale (husk mellomrom mellom BÅT og beløpet).

Hvordan komme seg til Sjernarøy?

Å komme seg til Sjernarøy er ikke for nybegynnere. Man må bruke båt, og da kan man komme med bilferje eller hurtigbåt (som altså bare tar passasjerer). Hurtigbåten tar du fra Fiskepiren i Stavanger, og rutene for 2022 finner du her. Husk at stoppestedet for Sjernarøy er merket Helgøy (Sjernarøyane).

Hvor mye koster hurtigbåt? – Related Questions

Hva er Kombibåt?

De rendyrket et båtkonsept som har blitt svært populært i Norge, nemlig en blanding av arbeids- og fiskebåt og fritidsbåt. Dette særnorske fenomenet ble kalt «kombi» eller «kombibåt».

Hvor lang tid tar Hjelmeland Nesvik?

Ferjen mellom Hjelmeland og Nesvik tar 10 minutter, mens overfarten mellom Nesvik og Ombo tar 12 minutter.

Hvor ligger Sjernarøy?

Sjernarøy, sogn og tidligere kommune i Ryfylke, Rogaland fylke. Sognet tilhører nå Stavanger kommune. Sjernarøy kommune ble opprettet i 1868 ved utskillelse fra Nedstrand. Da hadde kommunen 922 innbyggere.

Hvor ligger Finnøy?

Finnøy er ein tidlegare øykommune i Rogaland fylke. Kommunen vart slått saman med Stavanger kommune 1. januar 2020. Øyane ligg inst i Boknafjorden, 13 nautiske mil nord for Stavanger.

Hva koster tunnel til Finnøy?

42,40 kroner

Personbiler med forbrenningsmotor skal betale 106 kroner, mens de som har bombrikke betaler 85 kroner. For nullutslippsbiler blir taksten 42,40 kroner. Rundt 30 prosent av passeringene skjer med elbiler, som utgjør rundt en firedel av bilparken i Finnøy, skriver avisen.

Er Finnøy landfast?

Finnøytunnelen er hoveddelen av veianlegget Finnfast, som gir fastlandsforbindelse til øyene Talgje og Finnøy i Finnøy kommune. Finnfast ble åpnet 30. oktober 2009 av samferdelsminister Magnhild Meltveit Kleppa. Veianlegget ble finansiert med blant annet bompenger.

Hvor langt er det rundt Finnøy?

Om turen. En flott rundtur på 10,2 km er merket i flott naturlandskap med svaberg og beiteområder som strekker seg bortover langs kystlinja helt vest på øya Finnøy i Ryfylke. En kan også gå denne turen tur/retur.

Hvor langt er det rundt Hjellevannet?

er en 5,6 km lang tur – uten start eller ende – rundt Hjellevannet. Turen går langs Hjellebrygga gjennom industri- og handelsområder på Klosterøya, Herkules og Myren, langs naturskjønne omgivelser på Bakkestranda og over flere bruer. Det er fine rastemuligheter på Bakkestranda, der bord og benker er satt ut.

Hva er Finnøy kjent for?

Finnøy er kjent for tomater, og står for rundt 30 prosent av den norske tomatproduksjonen.

Hvor langt er det rundt Hålandsvatnet?

Hålandsvatnet er et populært turområde som ligger både i Stavanger og Randaberg kommune. Det er anlagt tursti rundt hele vannet, og det er blitt et yndet utfartssted. Turstien er rundt 7,1 km lang og det er lys langs hele stien. Gapahuk ved vannet.

Kan man bade i Hålandsvannet?

Hålandsvatnet, på grunn av giftige alger er bading forbudt. Unngå kontakt med vannet. Oppblomstringen er vanlig når temperaturen stiger på forsommeren. Årsaken er den næringsrike bunnen.

Leave a Comment