Hvor ofte går flybussen?

Flybussen. Flybussen kjører flere ruter tur-retur fra Oslo lufthavn til utvalgte holdeplasser i Oslo og på Østlandet døgnet rundt, alle dager.

Hvordan kjøpe billett til flybussen Stavanger?

Ved billettkjøp på flybussen.no må du velge reisestrekning og dato for reise. Hele billetten med QR-kode og billettkode (5 tegn) må fremvises ved påstigning på utskrift eller mobil/nettbrett.

Hva koster flybuss Stavanger?

Flybuss – Stavanger
Type billettBetalingsmåteStavanger
Voksen (inkl. 4 barn*) * familiebillett – gjelder ikke idrettslag/klasser/ større grupperFlybussen.no149,-
Ombordpris180,-
Tur-retur (gyldig i 75 dager ved kjøp via nettsiden eller Vipps)Flybussen.no224,-
Ombordpris270,-

Hvor ofte går flybussen? – Related Questions

Hvor ofte går Flybussen Stavanger?

Flybussen har avganger hvert 20. minutt. Selve bussturen tar rundt 25 til 30 minutter avhengig av trafikken. De billigste billettene kjøper du på nettsiden.

Er det toalett på flybuss?

Ja. Det er toalett på alle busser.

Hvor mye koster flybuss billett?

Flybuss og rutebuss

Billett kan du kjøpe på bussen, eller forhåndskjøpe med Vipps eller på nett. Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Hvordan betale buss i Stavanger?

Når du reiser med Kolumbus, kan du kjøpe billetten din i mobil-appen Kolumbus Billett, legge den på et Kolumbuskort eller betale den med kort eller kontanter på billettautomater eller i et av våre kundesentre.

Kan man kjøpe billett ombord på Flybussen?

Om bord i bussen: Du kan kjøpe billett om bord på bussen med kort eller norske kontanter. Billetten er gyldig på kjøpsdato og returbilletten er gyldig i 3 mnd. fra kjøpsdato. Merk at prisen er høyere om bord på bussen.

Hva koster parkering på Sola flyplass?

Priser og parkeringsområder
P1 – Kiss & Fly (hente/bringe)
Pr. påbegynte 30. min. første timekr 30,-
Deretter påbegynt 30 minutt (fra 2. time)kr 40,-
1 døgnkr 500,-
Deretter per påbegynt time til oppnådd 2. døgnpriskr 80,-

Hvor er det gratis å parkere i Stavanger?

Gratis ved SUS

De fleste finner likevel veien til den store parkeringshallen ved sykehuset der du får parkere mot klekkelige avgifter. Men også ved SUS finnes det gratis-plasser. I Armauer Hansens gate, tvers over legevakten, er det gratis plasser på begge sider av krysset med Søren Årstads vei.

Hvor lenge kan man stå på kiss and fly sola?

Bruker du mer enn 15 minutter på Kiss and fly-området, må du betale 25 kroner. Står du i mer enn 20 minutter, må du betale 50 kroner. Prisen blir 75 kroner om du står mer enn 40 minutter. Står du enda lenger på Kiss and fly-området, må du betale for hele timer.

Når åpner taxfree på Sola?

Tax free selger toll- og avgiftsfrie varer innen parfyme, kosmetikk, alkohol, tobakk og sjokolade. Du kan handle både på avgang og ved ankomst.

Shopping.

Torsdag05:00 – 21:00
Fredag05:00 – 21:00
Lørdag06:00 – 18:00
Søndag06:00 – 21:00

Hva er billigere på tax free?

Vin, sprit, tobakk og sjokolade er de klassiske taxfree-varene som reisende vet at de kan spare gode penger på taxfree-handelen, sier norgessjef Christoffer Reina for prissammenligningstjenesten Prisjakt.no til Nettavisen.

Hvor mye billigere er parfyme på taxfree?

Kan spare 15 til 30 prosent

På deodorant for damer sparer en nesten 15 prosent ved å kjøpe på nett, ifølge Prisjakts prisundersøkelse. To parfymer til dame var mellom tre og syv prosent rimeligere i snitt på taxfree i tremånedersperioden testen ble utført.

Hvor mye er det lov å kjøpe på tax free?

6.000,- uten å betale toll og avgifter. Denne verdigrensen er den totale summen på varene du har handlet, inkludert kvotevarene. Alkohol og tobakksvarer er unntatt fra kvotegrensen på kr. 6.000,-.

Kan en 18 åring ta med alkohol fra Sverige?

Men man må være 18 år for å ta med vin og øl fra Sverige til Norge. – Vi i tollvesenet forholder oss ikke til annet enn at vedkommende har kjøpt alkoholen i beskattet stand, sier Asle Farberg, avdelingssjef for grensekontrollen i Tollregion Øst-Norge.

Leave a Comment