Hvor skal man spise i Trondheim?

Trondheim er en av Norges fremste matbyer, med et stort antall gode restauranter som fokuserer på kortreist mat.
 • Britannia Hotel.
 • Fagn.
 • Credo.
 • To Rom og Kjøkken.
 • Bakgården Spiseri & Bar.
 • Havfruen Fiskerestaurant.
 • Frati.
 • SuperHero Burger.

Hvor får man gratis mat?

Frelsesarmeen og Blå Kors er organisasjoner som har flere matstasjoner i de største byene i Norge. Det finnes nå også en app du kan laste ned på mobilen som viser steder der de gir ut gratis mat. Dette kan være matbutikker, restauranter og cafeer. Appen heter To good to go.

Hvilken måte å handle billig mat?

Bli en matredder
 1. Ikke kast mat!
 2. Spis opp maten.
 3. Kjøp mat som er nedsatt pga dato.
 4. Ta en jevnlig sjekk i frysen og kjøleskapet så du faktisk bruker opp det du har før det utgår på dato.
 5. Hold det ryddig i kjøleskapet og fryseren.
 6. Bruk appen «Too Good To Go» til å kjøpe billig mat og redusere matsvinn på samme tid!

Hvor skal man spise i Trondheim? – Related Questions

Er det WOLT i Trondheim?

TrondheimWolt Delivery – oppdag og få levert god mat levert direkte til deg. – Wolt.

Når åpner foodora Market Trondheim?

Foodora har trua på at flere trondhjemmere vil handle dagligvarer digitalt. 10. mars åpner Foodora sin andre dagligvarebutikk i Trondheim.

Hvor mye tjener man på foodora bil?

Ved inngangen til 2021 hadde selskapet 694 ansatte, hvorav 541 bud, mens det gjennom 2020 sysselsatte 650 medarbeidere, som da tilsvarte 496 årsverk. Det innebærer at den gjennomsnittlige arbeidsgiverkostnaden per årsverk i selskapet økte fra 278.226 kroner i 2020 til 498.086 kroner i 2021.

Hvor kjører foodora?

foodora ble etablert i Norge i 2015 og har de siste fire årene vokst eksponentielt, og leverer i dag mat fra over 1000 restauranter i Oslo, Bergen, Stavanger, Sandnes, Kristiansand, Trondheim, Drammen, Lillestrøm, Tromsø og Fredrikstad.

Skal foodora levere på døren?

Du må være til stede på det oppgitte leveringsstedet eller gateadressen, med mindre du i bestillingen har bekreftet at bestillingen skal leveres ved døren (kontaktfri leveranse).

Hvor mye dyrere er foodora?

Foodora tar 30-35 prosent av summen du betaler for måltidet + leveringskostnaden du betaler – selv om prisen er den samme som i restauranten. «Pink Choice» er restauranter som betaler 8000 kroner i måneden. Mange ulike leveranser til flere kunder kan bli plassert i samme boks.

Når stenger foodora Trondheim?

Fra 16. april blir Foodora tilgjengelig i Trondheim sentrum, hver dag mellom klokken 11.00 og 22.00.

Hvor mye tjener du som foodora bud?

Jobbe som bud i foodora

Vi har en fantastisk base på over 3000 bud i Norge. Dette inkluderer både ansatte og oppdragstakere. Våre ansatte bud har tariffavtale og grunnlønn, og det er vi veldig stolte over. I foodora tjener våre syklister i dag 218 kr i timen i snitt.

Kan foodora levere øl?

– Ja! Vår service skiller seg ikke fra Kolonial og Meny som jo også leverer øl på døra. Vi følger selvfølgelig alle lover rundt dette og er svært opptatt av at alt blir gjort riktig, forsikrer Elisabeth Myhre, som er Managing Director i Foodora Norge.

Hvor lenge varer lunsjen på Egon?

Vi serverer lunsj hver dag frem til kl. 15.00.

Hvor mye koster pizza buffet på Egon?

Spis så mye pizza, salat og dressing som du orker for bare 117kr, eller 70kr for barn opp til ti år.

Hvem eier Egon restaurant?

Egon er en del av Norrein Gruppen, der hovedeierne er de tre gründerne Roger Halshamn, Gerhard Nordberg og Olav Fallan og deres familier. Ifølge avisen tar eierne av Norrein Gruppen i år ut rundt 125 millioner kroner i utbytte.

Har Egon glutenfri mat?

Egon har n f tt glutenfri pizza. Serverer glutenfri pasta. En ekte meksikansk restaurant med ett stort utvalg av retter som enkelt tilberedes uten gluten.

Er det gluten i Ahlgrens bilar?

Ahlgrens biler er glutenfritt og kan spises selv om man har cøliaki.

Kan folk med cøliaki spise havre?

I oktober 2000 fattet fagrådet for Norsk Cøliakiforening et vedtak om at voksne cøliakere (>18 år) kan spise renhetstestet havre som del av en glutenfri diett.

Kan en med glutenallergi spise potetmel?

Potetmel er et helt glutenfritt og er dermed trygt å servere glutenallergikere, også kalt cøliakere. Mange har nok opplevd at bakevarer uten gluten kan være vanskelige å få faste og fine, men stivelsen i potetmelet gjør jobben som bindemiddel.

Leave a Comment