Hvor spiller DDE?

Det blir SIRKUS D.D.E. i hele 2022! Vi feirer 30 år, ikke bare i Trondheim Spektrum i mars, men gjennom hele 2022, og byr opp til festforestilling over det ganske land.

Hvor sitte i Oslo Spektrum?

Hvor ligger Oslo Spektrum? Oslo Spektrum ligger mellom Oslo City, Gunerius og Radisson Blu Plaza Hotel, midt i Oslo sentrum. Adressen er Sonja Henies pl. 2, 0185 Oslo.

Hvor mange personer tar Spektrum?

9 700
Oslo Spektrum / Kapasitet

Hvor spiller DDE? – Related Questions

Er det garderobe på Oslo Spektrum?

Det er som regel ikke garderobemulighet i arenaen, og store sekker, kofferter og lignende henvises til oppbevaring i skap på Oslo Sentralstasjon, eller bussterminalen.

Hva er størst av Telenor Arena og Oslo Spektrum?

Telenor Arena er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, sport og familieshow og er eid av Euforum Holding AS. Telenor Arena er Norges hovedarena når de største internasjonale artister besøker Norge, og har hatt besøk av bl.

Hvor i Oslo ligger Oslo Spektrum?

Oslo Spektrum ligger mellom Oslo City, Gunerius og Radisson Blu Plaza Hotel, midt i Oslo sentrum. Adressen er Sonja Henies pl. 2, 0185 Oslo.

Hvem eier Oslo Spektrum?

NOVA Spektrum
Oslo Spektrum / Eier

Nova Spektrum er en arena for messer, utstillinger, kongresser, konferanser, banketter, konserter og events og driver virksomhet i tilknytning til dette.
Stiftelsen ble etablert i 1920, og har i dag et styre sammensatt blant annet av representanter fra Næringslivets Hovedorganisasjon og Virke.

Wikipedia

Hvor mange tilskuere Oslo Spektrum?

9 700
Oslo Spektrum / Kapasitet

Hvor stort er Telenor Arena?

Arenaen ligger på Fornebu, kun ti minutter vest for Oslo Sentrum. Telenor Arena har en kapasitet på 25 000 tilskuere til konserter og 15 000 for idrett, og 18 500 for konferanse (kinooppsett).

Hvor mange er d plass til Telenor Arena?

Arenaen hadde en kapasitet på 15 000 tilskuere på fotballkamper og har nå plass til 25 000 tilskuere på konserter. Arenaen hadde mellom 2009 og 2011 kunstgress. Taket over arenaen er heldekkende. Beregnet kostnad var på 585 millioner kroner, inkludert det tilhørende næringsområdet.

Hvor mange personer rommer Telenor Arena?

Telenor Arena har en kapasitet på 23 000 tilskuere for konserter og 15 000 for idrett, og er dermed en av de største innendørsarenaene i Nord-Europa. Telenor Arena er Norges største innendørs flerbruksarena, og rommer et bredt spekter arrangementer.

Hvem eier Telenor Arena?

Telenor Arena/Eiere

Hvor er de beste plassene i Telenor Arena?

Premium inngang

Unngå lange køer og gi deg selv eller dere en smidig og behagelig inngang på Telenor Arena. Med Premium-billett får du i tillegg til de beste plassene på tribunen inngang via vår Premium inngang inkludert i billetten.

Hvor mye koster det å parkere på Telenor Arena?

Korttidstakst
Første og andre timerNOK 12,00/påbegynte 30 min.
3. timen og deretterNOK 30,00/påbegynte 30 min.
DøgntakstNOK 300,00/pr. døgn

Hvem varmer opp for Queen?

«The Rhapsody Tour» blir Queen + Adam Lamberts første europeiske konserter siden den verdensomspennende sensasjonen og suksessen, spillefilmen «Bohemian Rhapsody».

Har Queen spilt i Norge?

Queen og Freddie Mercury under en konsert i Drammenshallen i 1982.

Hva var Freddie Mercury sin siste konsert?

Den siste konserten var på Knebworth Park den 9. august 1986. Mercury fikk de første symptomene på HIV så tidlig som i 1982. Han ble diagnosert med AIDS i 1987.

Når var Queen mest populære?

Denne artikkelen trenger flere eller bedre referanser for verifikasjon. Queen er et britisk rockeband, hvis storhetstid var på 1970- og 80-tallet. Bandet er spesielt kjent for klassiske rockesanger, spesielt «We Are the Champions», «We Will Rock You» og «Bohemian Rhapsody».

Hvem synger Queen i Norge?

mai 2022, når Queens originale bandmedlemmer Brian May og Roger Taylor igjen samarbeider med frontmann Adam Lambert på vokal.

Leave a Comment