Hvor stopper Lavprisekspressen?

Stavanger bussterminal, Lyngdal, Kristiansand, og Arendal (Harebakken). De øvrige holdeplassene stopper vi ved påstigning eller avstigning som er bestilt på vår nettside.

Når går Valdresekspressen?

Valdresekspressen kjører hver dag, hele året. Bussene går direkte mellom Oslo Bussterminal og 3 forskjellige stasjoner i Valdres-området. I påske og sommersesongen forlenger Valdresekspressen ruta med flere avganger til Gjendesheim.

Hvor går Kystbussen?

Kystbussen bringer deg enkelt fra sentrum til sentrum mellom Bergen og Stavanger. To ferjestrekninger, Halhjem–Sandvikvåg og Arsvågen–Mortavika, er inkludert i pris og reisetid. Bussturen gir altså gode muligheter for både å slappe av, spise et godt måltid og nyte utsikten.

Hvor stopper Lavprisekspressen? – Related Questions

Hvor mye koster Kystbussen?

Billettene koster henholdsvis kr 299, kr 199 og kr 99. For å finne Sparebussbillettene søker du på disse strekningene og velger billettkategori Voksen. Kanskje finner du en Sparebussbillett til reisen din i morgen, eller kanskje du må søke noen dager/uker frem i tid hvis de allerede er solgt ut.

Hvordan betale på Kystbussen?

Du kan kjøpe billett om bord på Kystbussen, men vi anbefaler å kjøpe i forkant på nett eller i app. Da er du garantert plass på den bussavgangen du ønsker til en rimeligere pris. Merk at vi ikke har plassgaranti på bussen, så om du ikke bestiller på forhånd kan du risikere at bussen er full.

Hvor lang tid tar Kystbussen fra Bergen til Stavanger?

Reisetid med Kystbussen mellom BergenStavanger er fra 4t 30min. Kystbussens raskeste ruter er ‘Strake veien’ avganger – avganger med færre holdeplasser. Du finner avgangene ved å se etter de avgangene som tar 4 timer og 30 minutter totalt mellom Bergen og Stavanger.

Kan man bruke skyss billett på Kystbussen?

NYHET! Har du Skyss 30- eller 180- dagers periodebillett fra Skyss kan du nå reise fritt med ekspressbuss i den sonen periodekortet ditt dekker.

Når går siste bybane Bergen?

1 bybane slutter å operere klokken 23:45 på søndag, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag.

Hvor stopper Kystbussen på Nesttun?

Kystbussen skifter holdeplass for sørgående ruter fra Nesttun. Ny holdeplass vil være Nesttun terminal, perrong E, i retning Stavanger. Som en følge av dette avvikles vårt tidligere stopp ved Nesttun Sentrum (langs Nesttunvegen ved Orion Frisør). Reisende i retning Bergen går fortsatt av på Nesttun terminal, perrong B.

Er det toalett på Kystbussen?

Kystbussen tilbyr topp moderne busser med regulerbare seter, strømuttak og WC om bord.

Hvordan betale buss Bergen?

Du kan kjøpe enkeltbillett med kontantar, bankkort eller Skysskortet (reisepengar) hos mannskapet om bord. Du får ein papirlapp som billett og kvittering.

Kan du betale med kort på Kystbussen?

Det er også mulig å betale med kort på buss, og du må da også registreres manuelt. Merk at du ikke er garantert plass på bussen om du ikke forhåndsbestiller billett.

Er det lov å betale kontant på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Hvordan betale med Vipps på bussen?

Du må fortsatt laste ned den populære Ruter-appen for å velge billett-type, men i motsetning til tidligere trenger du ikke knytte et betalingskort opp mot Ruter-appen. Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen.

Hvordan betale på bussen i Trondheim?

Det er ikke mulig å kjøpe enkeltbillett med kontanter eller bankkort om bord hos sjåfør. Du kan enten kjøpe enkeltbillett med din smarttelefon i appen AtB Mobillett eller via SMS eller med reisekortet t:kort med periodebillett eller klippekort.

Når er det gratis buss i Trondheim?

Lørdag, søndag og helligdager (med unntak av 17. mai) kan du som er over 20 år i kategoriene voksen, honnør og student ha med inntil fire barn under 18 år gratis på reise med buss eller trikk i én sone.

Kan man betale med kort på bussen 2022?

Du kan betale med kontantar eller bankkort.

Hvor mye koster Flybussen Trondheim?

Flybuss og rutebuss

Billett kan du kjøpe på bussen, eller forhåndskjøpe med Vipps eller på nett. Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Hva koster Flybuss Bergen?

Pris
BillettypeBillettavgift
VoksenNOK 309,00 tur/retur
HonnørNOK 139,00 tur
HonnørNOK 239,00 tur/retur
Barn ikke i følge med voksenNOK 139,00 tur

Leave a Comment