Hvordan betale på buss VKT?

Du kan kjøpe billett med bankkort på bussene. Vi anbefaler å benytte kontaktløse kort: Kontaktløse kort gjør betalingen enklere og raskere. Kjøpene gjennomføres på mindre enn et halvt sekund, og brukeren trenger ikke å oppgi PIN-kode så lenge beløpet ikke overstiger 500 kroner.

Hva koster månedskort VKT?

I desember 2021 ble det lansert et nytt fleksibelt produkt i Vestfold – Flex 30/30 som gir kunden 30 reiser i 30 dager. Fra 1. februar selger vi Flex 30/30 til kampanjepris 450 kroner.

Hvordan fylle på busskort VKT?

Fylle på reisekortet? Fyll opp ditt reisekort i vår nettbutikk ved å trykke på “Fyll på kort”. Det er enkelt å fylle opp kortet selv i nettbutikken og du kan legge inn flere reisekort på en bruker.

Hvordan betale på buss VKT? – Related Questions

Kan du betale med kort på bussen?

Du betaler for reisa med bankkort hos sjåføren, på same måte som du betaler med bankkort i butikken eller andre stader. Betalinga skjer kontaktlaust, ved at du legg kortet ditt på bankterminalen. I nokre tilfelle må du sette inn kortet og taste PIN-koden.

Kan man betale på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Kan man betale med kort på bussen 2022?

Du kan betale med kontantar eller bankkort.

Kan man nekte å ta imot kontanter buss?

Loven sier at man har rett på å betale kontant, men det er lov å for eksempel lage et system hvor du må ha kjøpt en billett kontant på forhånd. Det betyr at en bussjåfør kan nekte å ta i mot betaling, men vise til en betalingsautomat hvor du kan kjøpe billetten med pengene dine.

Skal man vise billett i bussen?

Når man stiger på en buss, så aksepterer man det aktuelle busselskapets vilkår. De aller fleste busselskaper har et krav om at man må ha gyldig billett for å bruke bussen. Det er kontrollører eller bussjåfører som har mulighet til å sjekke dette.

Hvordan fylle på busskort?

Fyll på reisekortet med nye billetter eller reisepenger når det er tomt. Du kan fylle på reisekortet i kiosker, kundesenteret Ruter S eller servicepunktene. Du kan ikke fylle på reisekortet her på ruter.no.

Hvordan fylle på busskort fram?

For å kjøpe ein periodebillett til reisekortet, trykk på “kjøp produkt” i nettbutikken. For å fylle på ein verdi til reisekortet, trykk på “kjøp verdi”. Her kan du logge inn i nettbutikken.

Hvordan fylle på t kort?

Fylle på t:kort

Kjøpte produkter eller påfylling legges inn i ditt t:kort når t:kortet leses av på kortleseren om bord. NB! Ved gjennomført betaling skal man komme tilbake til siden som viser “Ditt kjøp er fullført”.

Hvordan fylle på tromskortet?

Du kan kjøpe reisekort og fylle på billetter og reisepenger her:
  1. Nettbutikk (reisepenger minimum påfylling 1 krone)
  2. Billettautomat (reisepenger minimum påfylling 100 kroner)
  3. Kundesenter (reisepenger minimum påfylling 400 kroner)
  4. Utsalgssteder (reisepenger minimum påfylling 400 kroner)

Hvor mye koster tromskortet?

Velg billett for å se priser
Soner1 sone2 soner
Voksen (30-66 år)39 kr78 kr
Ung voksen (18-29 år)39 kr59 kr
Barn (6-17 år) og honnør (67+)20 kr49 kr

Hvordan sjekke saldo T kort?

Det kan du sjekke selv ved å logge inn i nettbutikken, eller spørre mannskapet om bord på båten når du bruker t:kortet.

Hvordan betale på buss i Troms?

Billetter kjøpes om bord i bussene (kun kontant betaling i NOK), fra billettautomater og utsalgspunkter (se liste) eller i app Troms Billett. De fleste bybusser er tilgjengelig for rullestolbrukere.

Kan man bruke Ruter billett på buss?

Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke).

Hvorfor gratis buss?

Gratis kollektivtransport har som mål å fremme bedre miljø, mer effektiv transportavvikling i byer og sosial utjevning. Erfaringene er at tiltaket i liten grad reduserer biltrafikken, bidrar lite til sosial utjevning, og at økningen i rute-produksjon for buss i seg selv kan gi negative miljøkonsekvenser.

Kan jeg bruke Vy billett på buss?

Ja. Vi selger billett på bussen, men vi anbefaler å kjøpe billettenvy.no eller i Vy-appen på forhånd. Da slipper du å betale ombordtillegg og i tillegg er du garantert plass. Periodebilletter og klippekort foreløpig kjøpes på vybuss.no eller i Vy Buss-appen.

Kan man betale med vipps på bussen?

Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen. – RuterBillett-appen har fått en ny, enkel, og innovativ betalingsløsning for kjøp av billett via mobilen.

Leave a Comment