Når går siste buss fra Oslo til Kristiansand?

Hva er de første og siste avgangstidene med buss fra Oslo til Kristiansand? Du kan ta den tidligste bussen fra Oslo til Kristiansand klokken 06: 00 eller ta den siste bussen fra Oslo til Kristiansand klokken 22: 00.

Hvor går Lavprisekspressen fra?

Faste holdeplasser fra Stavanger og Kristiansand mot Oslo

Lavprisekspressen har en kjøretid mellom Kristiansand og Oslo på 4 timer og 15 minutter, uten pause. Pausested mellom Stavanger og Oslo er Kristiansand.

Hvor stopper konkurrenten?

Om. Busselskap med fast rute mellom Oslo og Kristiansand og opptil syv avganger om dagen. De fleste Konkurrenten-avgangene stopper i byene langs ruten, men i helgene tilbys også direktebusser som kun stopper i Arendal på veien mellom Kristiansand og Oslo.

Når går siste buss fra Oslo til Kristiansand? – Related Questions

Hvor mye koster buss fra Kristiansand til Oslo?

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter. En billett fra Kristiansand til Oslo koster i gjennomsnitt 565 kr hvis du kjøper den på reisedagen. De billigste billettene finner du til kun 484 kr. tir.

Kan man bruke skyss billett på Kystbussen?

NYHET! Har du Skyss 30- eller 180- dagers periodebillett fra Skyss kan du nå reise fritt med ekspressbuss i den sonen periodekortet ditt dekker.

Hvor mye koster Kystbussen?

Billettene koster henholdsvis kr 299, kr 199 og kr 99. For å finne Sparebussbillettene søker du på disse strekningene og velger billettkategori Voksen. Kanskje finner du en Sparebussbillett til reisen din i morgen, eller kanskje du må søke noen dager/uker frem i tid hvis de allerede er solgt ut.

Hvordan betale på bussen?

Du kan kjøpe billett i mobil-app, med SMS, på et reisekort (Innlandskortet), eller som en papirbillett om bord på bussen.

Kan man betale med kort på bussen?

Du kan kjøpe billett med bankkort på bussene. Vi anbefaler å benytte kontaktløse kort: Kontaktløse kort gjør betalingen enklere og raskere.

Har man lov til å nekte å ta imot kontanter?

Forbrukere (men ikke næringsdrivende) har alltid rett til å betale med kontanter hos selgeren. Man kan altså ikke nekte å selge noe til en kunde fordi han vil betale med kontanter. Plikten til å ta imot kontanter gjelder bare på selgers forretningssted.

Hvordan betale på bussen i Kristiansand?

Buss
  1. På bussene på Agder kan du betale med bankkort for: Periodebilletter. Enkeltbilletter. Fylle på Reisepenger. Flexikort.
  2. Det et betalingsterminaler på alle bussene i Agder. Det betyr at du kan betale og oppdatere busskortet og kjøpe enkeltbillett med bankkort (VISA/MasterCard) om bord på bussen.

Kan man nekte å ta imot kontanter buss?

Loven sier at man har rett på å betale kontant, men det er lov å for eksempel lage et system hvor du må ha kjøpt en billett kontant på forhånd. Det betyr at en bussjåfør kan nekte å ta i mot betaling, men vise til en betalingsautomat hvor du kan kjøpe billetten med pengene dine.

Kan man bruke Skyss Billett på Kringom?

Slik kjøper du billett på båtane

Du kjøper enkeltbillett og periodebillett om bord. Du kan betale med kontantar, bankkort og Kringom verdikort.

Kan man bruke Skyss Billett på toget?

Du kan reise med utvalde Skyss-billettar på tog mellom Bergen og Arna/Trengereid, og mellom Bergen og Voss stasjon. Følgjande Skyss-billettar kan også brukast på reiser med tog: Enkeltbillett og 24-timersbillett for sone A kan brukast på reiser mellom Bergen og Arna/Trengereid (Vossebanen og Arnalokalen).

Kan man bruke Skyss Billett på båt?

Du kan kjøpe enkeltbillett til båt med mobilen din ved å bruke Skyss Billett-appen. Du treng ikkje registrere billetten frå Skyss Billett om bord, men både mannskap og kontrollør kan likevel krevje å få sjå gyldig billett når som helst under reisa.

Kan man bruke ungdomskort på Kystbussen?

Har du ungdomskort fra Skyss? For å være sikret plass på bussen kan vi nå tilby billettbestilling på nett for ungdommer med gyldig ungdomskort fra Skyss mot en avgift på kr. 19,-.

Når må man betale for barn på bussen?

Barn under 6 år reiser gratis. Barn fra 6 til og med 17 år betaler barnepris.

Hvordan betale på buss VKT?

Du kan kjøpe billett med bankkort på bussene. Vi anbefaler å benytte kontaktløse kort: Kontaktløse kort gjør betalingen enklere og raskere. Kjøpene gjennomføres på mindre enn et halvt sekund, og brukeren trenger ikke å oppgi PIN-kode så lenge beløpet ikke overstiger 500 kroner.

Hvor mye penger kan man ha på ungdomskort?

Hjelp. Hva er beløpsgrensen for ungdomskort? Beløpsgrensen ved varekjøp i inn- og utland er inntil 5 000 kroner per transaksjon og inntil 5 000 kroner i samlet bruk i løpet av syv dager. Beløpsgrensen er på inntil 2 500 kroner per 7 dager i Norge.

Kan foreldrene mine se hva jeg bruker penger på?

Se spørsmål og svar som ligner for nyere spørsmål. Dersom dine foreldrene disponerer kortet ditt, altså at du bruker kortet, men kortet er registrert på dem, så er det mulig å se hvor mye penger du har brukt og hvor, men ikke hva du har kjøpt. Dette gjelder også hvis du bruker kortene til foreldrene dine.

Leave a Comment