Hvordan få pengene tilbake fra Ticketmaster?

Refunderinger skjer automatisk, men jeg har byttet bank. Hva gjør jeg? Har du byttet bank etter at billettene ble kjøpt anbefaler vi deg å ta kontakt med din gamle bank og opplyse om at pengene har blitt tilbakeført til dem.

Hva dekker Billettforsikring Ticketmaster?

Dette er en forsikring av tapt arrangement som dekker deg dersom du ikke er istand til å være med på et bestemt arrangement der billettene ble kjøpt via Ticketmaster Norge. Denne forsikringen dekker beløpet som ikke refunderes av Ticketmaster hvis du ikke er istand til å være med på det bestemte arrangementet.

Kan man ringe Ticketmaster?

Ticketmaster – 81533133 – 180.no.

Hvordan få pengene tilbake fra Ticketmaster? – Related Questions

Hvordan kan jeg kontakte Ticketmaster?

Hvis du har kjøpt billetter hos oss kan du kontakte oss direkte via ordren som ligger på brukerkontoen din. Klikk på knappen nedenfor, logg deg inn og velg ordren du trenger hjelp med. Trykk deretter på «Trenger du hjelp med denne bestillingen?» nederst på siden.

Hvordan sende mail til Ticketmaster?

Ta kontakt med [email protected].

Kan man selge billetter fra Ticketmaster?

Logg inn på din Ticketmaster-konto. Finn billetten(e) du vil selge. Klikk på “Selg” Angi salgspris.

Hvordan bytte billetter Ticketmaster?

Logg inn på din Ticketmaster brukerkonto. Velg ønsket arrangement under «Mine billetter» / «Vis kommende arrangement». Klikk på «Ticket Transfer» – knappen og følg den enkle fremgangsmåten som kommer opp på skjermen. Du kan overføre så mange billetter du ønsker.

Kan man skrive ut billetter fra Ticketmaster?

Elektroniske billetter er et alternativ ved bestilling hvor du kan velge å motta en PDF som du kan printe ut eller vise direkte fra telefonen din.

Kommer ikke inn på Ticketmaster?

Om du har problemer med å logge inn vil første steg være å be om nytt passord. Dette kan du gjøre ved å trykke på “Glemt passord?” og fylle ut din mail. Du vil deretter motta en email med et nytt engangspassord og instruksjoner på hva du skal gjøre videre. Det kan ta opptil 30 minutter før du mottar mailen.

Kan man skrive ut billetter fra Ticketmaster?

Elektroniske billetter er et alternativ ved bestilling hvor du kan velge å motta en PDF som du kan printe ut eller vise direkte fra telefonen din.

Kan man selge billetter fra Ticketmaster?

Logg inn på din Ticketmaster-konto. Finn billetten(e) du vil selge. Klikk på “Selg” Angi salgspris.

Hvordan finne billetter på Ticketmaster?

Finn det arrangementet du ønsker ved å bruke vår søkemotor. Klikk på “Finn billetter“. Dette vil sende deg til et bestillingsskjema. Oppgi antall billetter i ønsket prisnivå, og klikk på “Finn billetter“, eller velg plassering om interaktivt salkart er tilgjengelig.

Hva er Billettforsikring?

Billettforsikringen i reiseforsikringen dekker ubenyttede og forhåndsbetalte billetter dersom avbestillingen skyldes: Du, reiseledsager eller nærmeste familie rammes av alvorlig akutt sykdom, ulykke eller dødsfall. Brann, innbrudd eller vannskade som krever at du må være tilstede.

Når er det best å kjøpe billetter?

Mange beregninger viser at det billigste å bestille mellom seks til ni uker før avreise. Men dersom du skal reise i ferietider som jul, påske, sommerferie, og høstferie, bør du sikre deg billetter så tidlig som mulig.

Hvor finner jeg eBillett?

eBillett på nett og mobil:

Billetter du kjøper via ebillett.no/halti kan du skrive ut hjemme. Du kan også kjøpe papirløs eBillett i mobilappen, som finnes for Android og iPhone/iPad. Det er ikke mulig å miste en kjøpt eBillett.

Hva betyr E ticket?

E-billett er en elektronisk billett som bestilles på internett eller via en app i mobiltelefonen, og så sendes til passasjerens registrerte e-postadresse.

Hvordan fungerer eBillett?

Hvordan fungerer eBillett? Ved kjøp av billetter på nett får du billetten tilsendt på epost. Hvis du har epost-løsning på din telefon kan du vise den som ebillett fra telefon eller (I)pad.

Hvor finner man Billettnummer?

Hvor finner jeg billettnummeret? Ditt billettnummer inneholder 13‑tegn som du finner nær toppen av billetten på høyre side.

Hva er PNR nummer?

Flyselskapets referansenummer (PNR) står oppe til høyre på flybilletten din, som ligger på “Din bestilling”. På flybilletten står det også flytider og flynummer.

Leave a Comment