Hvordan finne restplasser til Syden?

Med Travelmarkets app for restplasser kan du søke etter reiser uansett når du måtte få lyst på en ferie. Først finner du reisen i vår app. Deretter går du direkte til reiseselskapets side og bestiller reisen. Du kan også videresende reiseinformasjonen til PCen din, og så bestille derfra i ro og mak.

Hvordan fungerer restplasser?

Ifølge Samordna opptak kan du søke inntil ti ledige restplasser, og du kan få tilbud på alle ti. Men du kan bare takke ja til ett tilbud. Du kan søke på ledige studieplasser selv om du har fått et tilbud i hovedopptaket. Men hvis du svarer ja på et nytt tilbud, mister du det du allerede har fått.

Hvor kan man finne restplasser?

Her på travelmarket.no får du en god oversikt over restplasser, så du lett kan finne den beste reisen til lavest mulig pris. Vi har samlet tilbud fra flere charterselskaper, så det eneste du trenger å gjøre for å scanne markedet for restplasser som svarer til dine ønsker, er å søke her på Travelmarket.no.

Hvordan finne restplasser til Syden? – Related Questions

Når kan man søke på restplasser?

Men hvordan skal man egentlig gå frem for å søke om en restplass? Årets restplasser offentliggjøres den 19. juli hvert år, mens søknadene først åpner den 20. juli.

Hvordan få billig restplass?

Et generelt tips er å reise utenom skoleferien. Da er det større sjanse for å finne billig ferie, men det gjelder uansett å bestille tidlig. Prisene settes ofte opp jo nærmere avreise du kommer. På FINN Reise kan du enkelt finne de rimeligste tilgjengelige restplassene.

Kan man ha to studieplasser samtidig?

Ja-svar på to eller flere tilbud om studieplass. Det er kun mulig med ett ja-svar på et tilbud om en studieplass, men du kan takke ja til flere tilbud om venteliste hvis du har fått dette.

Når åpner restetorget?

19. juli: Oversikt over ledige studieplasser legges ut på Samordna opptak. 20. juli: Restetorget åpner på Samordna opptak og du kan søke ledige studieplasser.

Hva betyr bortfalt på Samordna Opptak?

Hvis det står «Bortfalt» på studieønsker i søknaden din, betyr det at du har fått tilbud på et høyere prioritert studieønske. Ved tilbud faller lavere prioriterte studieønsker automatisk bort.

Hvor mange pleier å takke nei til studieplass?

En rapport fra OECD viser at nesten hver tredje søker i Norge enten takker nei til studieplass eller ikke benytter plassen de har fått tilbud om.

Når legges restplasser ut Samordna opptak?

Restplasser. Hos Samordna Opptak kan du søke på ledige studieplasser etter at hovedopptaket er ferdig. Den 19. juli legger de ut en liste over studieplasser som er tilgjengelige.

Hvordan finne ut hvilken plass på venteliste?

Du kan se hvilken ventelisteplass du har ved å logge deg inn på søknaden din på Samordna opptak, trykke “Se søknad”, og bla deg ned til listen over studieønskene dine. Deretter trykker du på informasjonssymbolet helt til høyre for å se hvilket nummer du har på ventelisten.

Hva betyr venteliste nr 1?

Å være nummer 1 på ventelista betyr at at du er neste som får tilbud hvis en elev uteblir eller bytter utdanningsprogram.

Er det mulig å studere to ting samtidig?

Du kan likevel i mange tilfeller studere to studier på samme tid. Hvis du ønsker å begynne på studier du må søke deg til gjennom Samordna opptak, må du søke på en grad i 2022, og året etter søke på en ny grad. Videre er det viktig at du gir beskjed til ditt gamle studiested at du ønsker å beholde studieplassen din.

Hvor mange kommer inn på suppleringsopptak?

Opptakstall for suppleringsopptaket

I suppleringsopptaket er det sendt ut 12107 tilbud til 7456 ulike søkere. 3394 søkere som sto uten tilbud i hovedopptaket har nå fått tilbud, mens 2963 personer med tilbud i hovedopptaket har fått tilbud på en høyere prioritet.

Leave a Comment