Hvordan kjøpe Karpe billetter?

Ticketmaster er eneste offisielle salgskanal for Karpebilletter.

Hvor mye tjener Karpe Diem?

Årsregnskapet for Karpe Diem AS viser at deres omsetning for pandemiåret 2020 endte på 350.000 kroner – i minus. I skarp kontrast til 2019, da de omsatte for 28,7 millioner. Driftsresultat før skatt for 2020 endte på 3,86 millioner i minus for det største av Karpes selskaper, mot 3,46 millioner i pluss året før.

Hvorfor byttet Karpe Diem navn?

Av Karpe/Apen & Kjeften. I 2018 forkortet gruppen navn fra Karpe Diem til Karpe. Etter navnebyttet har Karpe gradvis blitt mer sjangeroverskridende, og de har kombinert sin rapbakgrunn med det de selv omtaler som diaspora-pop.

Når åpner dørene til Karpe konsert?

– Vi klarer ikke helt å se for oss moshpits og stagediving med 1 meters avstand, så da er det bedre å bruke denne tida på å gjøre konsertene enda råere, sier Chirag og Magdi. SAS SPEKTRUM X 10 utsettes derfor til august 2022.

Hvordan kjøpe Karpe billetter? – Related Questions

Hvor lenge varer en konsert?

De fleste konserter varer mellom 90 – 120 minutter. Ved flere band samme kveld varer konsertene vanligvis noe lengre.

Hva er Collector Ticket Karpe?

Hva er en Collector Ticket? Collector Ticket er utviklet for de som vil ta vare på sin billett som en suvenir etter avviklingen av et show. Dette er et unikt produkt med eget design tilpasset de aktuelle arrangementene.

Hvor mye tjente Karpe på konsertene?

Milliondryss fra konserter

I 2017 og 2019 var de ute på veien, og selskapet fikk da overskudd på henholdsvis 4,1 millioner og 3,5 millioner. I 2018 og 2020, med lite konsertvirksomhet, ble det underskudd på henholdsvis 1,6 millioner og 3,9 millioner. I 2019 tok duoen utbytte på halvannen million hver.

Når åpner dørene Oslo Spektrum?

Oslo Spektrum
Oslo Spektrum Arena Oslo Spektrum Arena AS
ArkitektLPO arkitekter
Historiske data
Påbegynt1988
Åpnetjuni 1991

Når skal Karpe ha konsert?

Det blir ellevill festivalfølelse når Hamar kommune og Vikingskipet arrangerer ny utendørskonsert i Hamar. Ingen ringere enn Karpe står på plakaten, sammen med Stig Brenner og Emma Steinbakken. Konsertdato er 1. juli 2023.

Når startet Karpe?

Historie. Duoen møttes første gang i 1998, da begge holdt på med musikk på hver sin kant. I år 2000 dannet de Karpe Diem og begynte å spille konserter sammen. I 2004 debuterte de med EP-en Glasskår, som lå seks uker på VG-lista Topp20 med 9.

Hvor kan man se Karpe?

kan du strømme den eksklusive musikkdokumentaren om Nordens største rapgruppe, Karpe, på Viaplay.

Hvor er Karpe oppvokst?

Karpe, fra 2000 til 2017 Karpe Diem, er en rapduo fra Oslo, bestående av Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel. De har per 2020 gitt ut fem album, og har innkassert blant annet seks Spellemannpriser. De to artistene vokste opp i Oslo.

Hvor er gutta i Karpe fra?

Karpe (kjent som Karpe Diem i perioden 2000–17) er en norsk rapgruppe fra Oslo, og består av Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel.

Er Magdi gift?

Oda Felicia Bardal Sigstad Abdelmaguid
Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid / Ektefelle (g. 2011)

Hva er budskapet i sangen Påfugl?

SangenPåfugl” er skrevet av Karpe Diem og kom ut i 2012. Sangen handler kort fortalt om kulturforskjeller i Norge, og inneholder mange meninger rettet mot det norske folk. Innbyggere i Norge blir behandlet forskjellige på grunn av deres etniske bakgrunn, og det er det Karpe Diem prøver og få frem.

Leave a Comment