Hvordan komme seg fra Oslo til Elverum?

For å reise med toget fra Oslo til Elverum er det nemlig nødvendig å bytte tog på Hamar. Turen til Elverum starter på ruten til Lillehammer eller Dombås, men på Hamar bytter passasjerene til regiontoget mot Røros for å kunne komme til Elverum.

Hvor går Trysilekspressen?

Ekspressbuss mellom Trysil – Elverum – Oslo lufthavn – Oslo bussterminal. Vi kjører hver dag i vinterhalvåret, og har faste lave priser på nett. Trysilekspressen er en del av NOR-WAY Bussekspress sitt rutenett.

Hvor stopper Trysilekspressen?

Påstigning skjer på Oslo Bussterminal og Oslo Lufthavn Gardermoen, med flere stoppesteder underveis. Bussen stopper både på Turistsenteret, Radisson Blu, Park Inn Mountain Resort, Trysil Høyfjellssenter og Skysstasjon i vintersesongen.

Hvordan komme seg fra Oslo til Elverum? – Related Questions

Hvor går Flybussen i Oslo?

Ved Oslo lufthavn er det 2 ulike operatører som kjører Flybussen. Flybussen VY kjører linje FB11 til Fredrikstad og Flybussen Connect kjører linjene FB1 Majorstuen, FB2 Oslo sentrum via Oslo Bussterminal, FB3 Lommedalen, FB4 Nydalen stasjon og FB5 Oslo sentrum via Bislett.

Hvordan komme seg fra Oslo til Trysil?

Trysilekspressen har daglige avganger direkte til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Når reisen består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress’ overgangsregler.

Hvor stopper Haukeliekspressen?

Haukeliekspressen stopper bl. a. i Asker – Drammen – Kongsberg – Åmot – Seljord – Haukeli – Røldal og Aksdal før den ender opp i Haugesund. Gjennom samarbeid med Skyss har vi korrespondanse på Seljestad vektstasjon med lokalbuss linje 930 som kjører videre til Bergen busstasjon.

Hvor stopper buss 74?

Det første stoppet74 buss ruten er Mortensrud T og siste stopp er Jernbanetorget.

Hvor går Haukeliekspressen fra?

Haukeliekspressen kjører mellom Oslo og Haugesund/Bergen og går over Haukeli. Fra fjordene på Vestlandet, via vakre Haukeli – inngangsporten til Hardangervidda, til Telemark og Oslo i øst.

Hvilken togstasjon går shuttlebussen til Hemsedal fra?

Med flere daglige avganger og shuttle buss fra Gol stasjon til Hemsedal om vinteren, har det aldri vært enklere å reise grønt. Du kan ta toget fra Gardemoen/Sandefjord via Oslo eller fra Bergen til Gol stasjon og derfra tar bussen en halvtime til Hemsedal.

Hvordan komme seg fra Oslo til Hemsedal?

Ekspressbuss fra Oslo eller Førde

Vy express VY170 kjører mellom Oslo og Førde og stopper i Hemsedal. Bussen har daglige avganger hele året. Merk at hvis du reiser fra Oslo, så er det 40 min. pause på Gol før du ankommer Hemsedal.

Hvor fort kjører lokaltog?

Togtabell, hastigheter
StrekningType togSnitt-hastighet
Bergen-ArnaLokaltog54
Oslo-JarenLokaltog50
Oslo-SkiLokaltog44
Oslo-AskerLokaltog44

Hvor går bussene fra Oslo S?

Bussene går både fra Trelastgata (sjøsiden på Oslo S) og fra Tollboden. Sjekk operatørenes nettsider for oppdatert informasjon.

Hvor stopper 100 bussen?

Det første stoppet100 buss ruten er Fritidshuset og siste stopp er Oslo Bussterminal.

Hvor stopper buss 37?

Retning: Helsfyr (31 stopp)
  • Nydalen T. Se full tidsplan.
  • Fernanda Nissen Skole. Se full tidsplan.
  • Kristoffer Aamots Bro. Se full tidsplan.
  • Badebakken. Se full tidsplan.
  • Bjølsen. Se full tidsplan.
  • Advokat Dehlis Plass. Se full tidsplan.
  • Arendalsgata. Se full tidsplan.
  • Sagene. Se full tidsplan.

Hvor kan man kjøpe bussbillett i Oslo?

Om. Billetter til offentlig transport i Oslo kan kjøpes på Oslo Visitor Centre, Ruters kundesenter og på de fleste Narvesen og 7-Eleven. Med mobil-appen Ruter (for iPhone og Android) får du kjøpt enkeltbilletter og 24-timersbilletter, samt 7- og 30-dagersbilletter.

Kan jeg betale med kontanter på bussen?

Loven sier at man har rett på å betale kontant, men det er lov å for eksempel lage et system hvor du ha kjøpt en billett kontant på forhånd. Det betyr at en bussjåfør kan nekte å ta i mot betaling, men vise til en betalingsautomat hvor du kan kjøpe billetten med pengene dine.

Kan jeg betale med bankkort på bussen?

Du kan kjøpe billett med bankkort på bussene. Vi anbefaler å benytte kontaktløse kort: Kontaktløse kort gjør betalingen enklere og raskere.

Kan man betale på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Kan man betale med kort på bussen 2022?

Du kan betale med kontantar eller bankkort.

Leave a Comment