Hvordan komme seg til Kiel båten?

Har du planlagt fergetur til Kiel? Ta bussen til Hjortneskaia! Fra Hjortneskaia busstopp er det kun få meter til fergehavna. Bussen er et miljøvennlig og praktisk alternativ som også sparer deg for bompenge- og parkeringskostnader.

Hvilken buss går til Color Line?

Offentlig transport:

Buss nummer 81 fra Bjørvika / Jernbanetorget / Nationaltheatret / Vika Atrium / Hjortnes.

Hvor lang tid tar båten fra Oslo til Kiel?

Overfarten tar 20 timer.

Hvordan komme seg til Kiel båten? – Related Questions

Hvor spiser man frokost på Color Line?

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Hva er transport Color Line?

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med rundt 3000 ansatte i fire land. Color Line har en årsomsetning på over NOK 5 milliarder, og frakter årlig nærmere 4 millioner passasjerer, 1 million biler og 200 000 fraktenheter til og fra Norge.

Når kjører Color Line under Storebælt?

Unni Elisabeth Sollesnes‎Color Line

Skipene passerer Storebæltsbroen ca kl. 05.15 på utreise fra Oslo og ca. kl 18.15 på retur reisen fra Kiel. Tidspunktene kan avvike noe.

Kan man reise med Color Line uten pass?

Må jeg ha med pass? Alle gjester MÅ medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID kort med reiserett. Dette er eneste gyldige ID-dokumenter for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn, uansett alder.

Hvor lenge før må man møte på Color Line?

Innsjekk åpner ca. 2,5 timer før hver avgang, og du må møte opp senest 1 time før avgang.

Hvor mange knop kjører Color Line?

Fakta om Color Fantasy

Skipet har 15 dekk og kan frakte 2 605 passasjerer, 760 biler har 966 lugarer som rommer totalt 2 400 passasjerer med en marsjfart på 22 knop.

Er det lov å røyke på Color Line?

Røykeforbud: Det er absolutt forbud mot å røyke på lugarene.

Hvor lenge står båten i Kiel?

Når Color Fantasy eller Color Magic klapper til kai i Kiel klokken ti, har du drøye tre timer til rådighet. Her er tips til hva du kan gjøre i land. For mange er timene i Kiel forbundet med tradisjoner.

Hva kan man gjøre på Kiel ferja?

Opplevelser om bord
  • Oslo – Kiel. Taxfree Shopping.
  • Color Spa & Fitness Center. Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger.
  • Show Lounge.
  • Tower/Palazzo Night Club.
  • Casino.
  • Golfsimulator.

Kan man drikke vann på danskebåten?

Vannet i Danmark er underlagt strenge restriksjoner, ikke minst fordi mye av det er renset, så det er generelt helt trygt å drikke det. I hvertfall så lenge det kommer ut av springen.

Hvor gammel må man være for å ta Kiel båten?

Slik jeg leser informasjonen på nettsidene til Color Line , er aldersgrensen for turer som regnes som transport 16 år og for 2-døgns cruise er det 20 år. Aldersgrensene gjelder for reisende uten følge av foreldre/foresatte.

Kan man ta danskebåten når man er 16?

Vi tillater personer fra 16 år å reise som passasjer. Om du reiser på et minicruise må du være 18 år eller reise sammen med en voksen.

Kan en 16 åring reise alene?

Det finnes ikke en bestemmelse om at man må være 18 år for å reise alene til utlandet, men så lenge du er under 18 år, er det foreldrene dine som er ansvarlig for deg og som kan avgjøre om du får reise til utlandet.

Kan man reise til Danmark som 17 åring?

Nordiske statsborgere under 18 år er fritatt fra kravet om selvstendig legitimasjon hvis personen reiser med en forelder/verge som også er nordisk statsborger og som kan identifisere seg. For nordiske statsborgere under 18 år som reiser alene gjelder samme regler som for voksne.

Kan en 16 åring kjøpe alkohol i Danmark?

I Danmark er det 16-årsgrense for å kjøpe alkohol med opptil 16,5 %, og 18-årsgrense for å kjøpe alkohol med 16,5 % eller mer. For å få servert alkohol på restauranter, barer eller utesteder må man også være over 18 år. Med andre ord kan du lovlig kjøpe alkohol opptil 16,5 % i butikker i Danmark som 16åring.

Hvor mye koster det å ta danskebåten?

Hos oss betaler du for selve lugaren, ikke antall reisende. MiniCruise (tur/retur med samme skip) fra kr 216,- per person når to reiser sammen i Standard innvendig økonomilugar. Transportreise (én vei) fra kr 224,- per person når fire reiser sammen i Standard innvendig lugar inkl.

Leave a Comment