Hvordan komme seg til Værnes fra Trondheim?

Med tog TrondheimVærnes kommer du deg raskt og enkelt fra sentrum av Trondheim til avgangshallen på Værnes. Det er over 20 avganger fra Trondheim S i døgnet, slik at du finner en togavgang som passer innsjekkingstiden din.

Hva koster Værnesekspressen?

Flybuss og rutebuss

20-30 minutter. Billett kan du kjøpe på bussen, eller forhåndskjøpe med Vipps eller på nett. Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Hvor ofte går flybussen til Værnes?

Flybussen kjører mellom Værnes og Trondheim hvert 10. minutt på hverdager, og det meste av søndag. Avgang til Trondheim hvert 10. minutt det meste av døgnet.

Hvordan komme seg til Værnes fra Trondheim? – Related Questions

Er Værnes i sone A?

Flyplassen ligger i sone A, så om du for eksempel skal til Trondheim trenger du billett for én sone. Se informasjon om soner og sonekart. Vi gjør oppmerksom på at AtBs billetter ikke er gyldig på Værnesekspressen.

Hvordan betale flybuss i Trondheim?

Værnes-ekspressen tar kun NOK og de fleste debit og kredittkort (VISA, Electron, MaestroCard og MasterCard). Tur/retur billetter kjøpt på bussen er gyldig i 3 måneder fra kjøpsdato. I følge med en voksen reiser inntil fire barn til og med 16 år gratis med Værnesekspressen.

Hvor ofte går flybussen?

Flybussen. Flybussen kjører flere ruter tur-retur fra Oslo lufthavn til utvalgte holdeplasser i Oslo og på Østlandet døgnet rundt, alle dager.

Når går siste flybuss fra Værnes?

FB73 buss (Flybuss Værnes har 26 stopp som går fra Nidarvoll Skole og slutter på Trondheim Lufthavn. FB73 buss tidsplanoversikt for den kommende uken: Starter på 03:25 og slutter ved 19:55.

Er det do på flybussen?

Ja. Det er toalett på alle busser.

Hvor stopper flybussen Festplassen?

Terminalkart Bergen busstasjon. Med 6 holdeplasser i sentrum, inkludert Festplassen og Bryggen, stopper bussen i gåavstand til de fleste sentrumshotellene. I tillegg stopper vi på Jektevikterminalen (tidligere Hurtigruteterminalen, ikke markert i kart).

Er Flybussen gratis?

I Oslo og Ålesund. Inntil 4 barn under 18 år reiser gratis, sammen med én som betaler ordinær voksenbillett. Rabatten gjelder ikke for skoleklasser, idrettslag eller større grupper som reiser sammen. Barn fra 6 til og med 17 år som ikke reiser i følge med en fullt betalende voksen, betaler barnebillett.

Kan man bruke Ruter billett på Flybussen?

Flybussen FB1, FB2, FB3 og FB5 har billettsamarbeid med Ruter. Ruters 24-timersbilletter og 7-, 30- og 365-dagersbilletter gjelder på Flybussen hvis billetten er gyldig for hele bussens reisestrekning.

Hvor er Flybussen f11?

Det er for tiden ingen planlagte avvik.

Er det honnør på Flybussen?

Honnørrabatt gis til alle over 67 år, blinde, og passasjerer som mottar uføretrygd fra NAV. Gyldig bevis/ legitimasjon må fremvises til sjåføren ved påstigning. Medreisende som ikke oppfyller kravet til honnør gis ikke rabatt.

Hvordan kjøpe billett til Flybussen?

Billettautomatene finner du ved vårt informasjonstorg ved ankomst innland og ute ved plattform 11. Om bord i bussen: Du kan kjøpe billett om bord på bussen med kort eller norske kontanter. Billetten er gyldig på kjøpsdato og returbilletten er gyldig i 3 mnd.

Hvor går FB11 fra?

Flybussen FB11 kjører Fredrikstad – Oslo Lufthavn via Moss, med hyppige avganger alle dager i uken -helt frem til terminalen på flyplassen.

Hvor stopper flybussen på Helsfyr?

Flybussen tilbyr fem ulike ruter:

FB2 og FB5 kjører samme rute fra Helsfyr til Oslo Lufthavn og stopper bl. a. ved Ulven, Radisson Blu Alna og Furuset skole på veien.

Hvor stopper flybussen Majorstuen?

Disse Undergrund linjene stopper i nærheten av Flybussekspressen Majorstuen: 2, 3, 4, 5.

Hvor stopper flybussen Rygge?

Flybussen fra Fredrikstad stopper blant annet ved Solgård og Rygge E6 mellom Fredrikstad og Gardermoen. I Vy-appen finner du enkelt ut når bussen går, hvor mye det koster å kjøpe billett, og når det er planlagt ankomst til flyplassen.

Hvor stopper Værnes ekspressen?

VærnesEkspressen betjener følgende busstopp: Værnes – Solsiden – Clarion Hotel & Congress – Royal Garden – Trondheim Torg – Dronningensgate – Scandic Lerkendal – Moholt – Nardo – Nidarvoll.

Leave a Comment