Hvordan komme seg til Værnes fra Trondheim?

Med tog TrondheimVærnes kommer du deg raskt og enkelt fra sentrum av Trondheim til avgangshallen på Værnes. Det er over 20 avganger fra Trondheim S i døgnet, slik at du finner en togavgang som passer innsjekkingstiden din.

Når går siste flybuss fra Værnes?

FB73 buss (Flybuss Værnes har 26 stopp som går fra Nidarvoll Skole og slutter på Trondheim Lufthavn. FB73 buss tidsplanoversikt for den kommende uken: Starter på 03:25 og slutter ved 19:55.

Er Trondheim lufthavn i sone A?

Flyplassen ligger i sone A, så om du for eksempel skal til Trondheim trenger du billett for én sone. Se informasjon om soner og sonekart. Vi gjør oppmerksom på at AtBs billetter ikke er gyldig på Værnesekspressen.

Hvordan komme seg til Værnes fra Trondheim? – Related Questions

Hvor mye koster Flybussen Trondheim?

Flybuss og rutebuss

Billett kan du kjøpe på bussen, eller forhåndskjøpe med Vipps eller på nett. Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Hvordan betale flybuss i Trondheim?

Værnes-ekspressen tar kun NOK og de fleste debit og kredittkort (VISA, Electron, MaestroCard og MasterCard). Tur/retur billetter kjøpt på bussen er gyldig i 3 måneder fra kjøpsdato. I følge med en voksen reiser inntil fire barn til og med 16 år gratis med Værnesekspressen.

Hvilken sone er Trondheim?

Sone A. Sone A består i hovedsak av Trondheim, Malvik, Melhus, Stjørdal og Skaun.

Hva heter flyplassen i Trondheim?

Trondheim lufthavn, Værnes (sørsamisk: Tråanten girtiesjåljoe) er en regional flyplass ved Værnes i Stjørdal kommune i Trøndelag som betjener Trondheim og resten av fylket.

Hvor lang tid tar det å fly fra Trondheim til Gardemoen?

Flytid mellom Værnes og Gardermoen er på cirka 55 minutter, mens flyturen til Sandefjord Torp lufthavn tar omtrent én time og 10 minutter.

Er hele Oslo sone 1?

Hele T-banenettet er i sone 1. Sonekart for Oslo og Akershus.

Kan man bruke Ruter billett på tog?

Reiser du med Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), kan du bruke alle Ruters ordinære billetter. Reiser du med tog utenfor Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), gjelder togselskapets egne billetter og priser.

Er Lysaker sone 1 eller 2?

Lysaker er i sone 1, men buss fra vest skal stoppe for påstigning.

Hvordan betale på T-banen?

Trikk og Tbane

Du kan ikke kjøpe billett kontant om bord på trikk eller Tbane. Du må enten ha kjøpt billett på forhånd, eller betale med reisepenger om bord uten tillegg i prisen. Reiser du fra en T-banestasjon med kontrollsone, må du lese av reisekortet før du går inn i kontrollsonen.

Hva koster billett på t banen?

En voksenbillett for sone 1 (sentrum) koster 32 kroner. På busser og ferger kan du kjøpe billetten etter at du har steget på, men for dette må du betale et tillegg på 20 kroner. Du kan ikke kjøpe billett kontant om bord på trikk eller Tbane. 24-timers billett: Gjelder i 24 timer for et ubegrenset antall reiser.

Kan man bruke RuterBillett på t banen?

Alle våre billetter kan brukes på Ruters Tbane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke).

Hvor mye er honnørrabatt?

Honnør får følgende rabatter:

Enkeltbillett: 50 prosent rabatt. Periodebillett: ingen rabatt.

Kan man bruke honnørkort på taxi?

Nei, men det kan hende du oppfyller krava til Tilrettelagt transport, også kjent som TT-kort.

Hvem kan reise med honnør?

Er du over 67 år? Personer over 67 år får rabatt ved å vise vanlig legitimasjonskort og trenger derfor ikke honnørkort. Hvis du pensjonerer deg før du er 67 år, vil du først ha rett til honnørrabatt når du blir 67 år.

Er det honnørrabatt på kino?

Personer over 67 år får rabatt ved å vise vanlig legitimasjonskort og trenger derfor ikke honnørkort. Hvis du pensjonerer deg før 67 år, vil du først ha rett på honnørrabatt fra fylte 67 år.

Er det lov å ha med medbrakt på kino?

Det er helt lovlig og akseptabelt å ta med seg eget godteri når man skal på kino, og man trenger ikke engang å prøve å skjule det for personalet. Det er rett og slett helt greit å ta med seg eget godteri på kino her i Norge!

Leave a Comment