Hvor er det best å kjøpe AirPods?

Kjøp Airpods og tilbehør her | Elkjøp.

Kan man prøve AirPods i butikk?

Du kan prøve de kablede: Sitter de som støpt anbefaler vi disse på det sterkeste. Alle andre bør prøve i butikken først eller nøste frem EarPods og prøve dem uten kabeltyngde.

Kan man kjøpe bare 1 AirPod?

Kan man kjøpe en enkelt AirPod? Ja – hvis du mister en AirPod, kan du kjøpe en ny via Service og Reparasjon hos Apple.

Hvor er det best å kjøpe AirPods? – Related Questions

Hvor mange år skal AirPods vare?

– Bør vare fem år, sier Forbrukerrådet. Apple sier de følger norsk kjøpslov. Internett flommer over av rapporter om at Apples Airpods etter hvert får så dårlig batteridriftstid at de i praksis blir helt ubrukelige.

Er det noe forskjell på AirPods 1 og 2?

Første generasjonen gjør mulig å få Siri aktivert med dobbelttrykk. Men med de 2. generasjon AirPods, kan du bruke talekommandoer til å gjøre det samme, takket være H1 brikkesett. Dette forbedrer den håndfrie opplevelsen av disse trådløse øretelefonene.

Hvor mye koster 1 AirPod Pro?

Den billigste prisen for Apple AirPods Pro Wireless In-ear (2019) akkurat nå er 2 396 ,-.

Kan man bytte ut en AirPod?

Du kan erstatte én enkelt AirPod (venstre eller høyre AirPod) eller et ladeetui mot et gebyr.

Har mistet AirPods boksen?

Åpne Finn iPhone eller gå til iCloud.com og logg på med din Apple-IDen. Under oversikten trykk på AirPods. Nå vil du se et kart som viser hvor de er. Om du kun leter etter den ene (til eksempel høyre propp) eller de ligger på ulike steder, så kan du velge at kun den ene skal spille av lyd.

Hvorfor fungerer bare 1 AirPod?

Hvis det ikke er lyd i én AirPod

Kontroller ladestatusen på iPhonen eller iPaden for å forsikre deg om at hver AirPod lades . Sett begge AirPods i ørene. Spill av lyd for å teste begge AirPods. Hvis én AirPod fortsatt ikke fungerer, kan du tilbakestille AirPods eller ta kontakt med Apple-kundestøtte.

Kan man bruke AirPods i regn?

De tåler svette og regn

Selv om du ikke kan svømme med AirPods Pro, tåler de godt å bli brukt i regnvær eller under svette treningsøkter takket være en IPX4-sertifiserering.

Hva er forskjellen på AirPods 1 og 3?

Det nye designet er tilnærmet lik AirPods Pro, men uten silikontuppene. Apple AirPods 3 kan lades via lighting kabel og trådløst via Qi. Ladeetuiet er kompakt og gir øreproppene fire ekstra ladinger – totalt 30 timer. Det nye designet er tilnærmet lik AirPods Pro, men uten silikontuppene.

Er AirPods 1 vanntett?

generasjon), AirPods Max, Smart Case, MagSafe-ladeetuiet for AirPods Pro (1. generasjon) og det trådløse ladeetuiet for AirPods Pro (1. generasjon) er ikke vanntette eller vannbestandige, så påse at fuktighet ikke trenger inn i noen åpninger.

Er det farlig å dusje med AirPods?

Ikke hold AirPods under rennende vann, for eksempel i dusjen eller under vannkranen. Ikke bruk AirPods under svømming, og ikke la dem være under vann. Ikke legg AirPods i vaskemaskinen eller tørketrommelen. Ikke bruk AirPods i en badstue eller et damprom.

Hvor lenge holder AirPods?

Med effektiv strømstyring og lavt strømforbruk sørger W1-chipen for at AirPods gir opptil fem timer lyttetid på én lading. De er dessuten laget for å holde tritt med deg, takket være ladeetuiet som kan lade dem opp flere ganger og gi mer enn 24 timers batteritid.

Hvordan få ørevoks ut av AirPods?

For AirPods og AirPods Pro

Om proppene utsettes for noe som kan medføre flekker, skade eller tette åpningene, som ørevoks, kremer, solkrem, hårfarge og mer: Rengjør dem med en klut som er lett fuktet med vann, og tørk dem med en myk, tørr og lofri klut.

Er AirPods vann tette?

Både proppene og etuiet er vanntette

Både proppene og lade-etuiet er IPX4-vannsikre, noe betyr at de tåler regndråper og mindre mengder vann som ved uheldige situasjoner kan ende med å skylle over dem.

Kan man dusje med AirPods 3?

Det korte svaret er nei. Hvis du eier denne typen AirPods, må du passe på at de holder seg tørre. Så bruk dem til enhver vannsport, i dusjen eller annen aktivitet som kan svekke elektronikken med fuktighet. I tillegg må du ikke lade våte eller fuktige AirPods.

Er AirPods Pro 2 vanntett?

Og ja, disse nye AirPods har IPX4 vannmotstand men garantien dekker ikke skader forårsaket av vann eller fuktighet.

Hva er forskjellen på AirPods og AirPods Pro?

Den mest åpenbare forskjellen mellom Apple AirPods Pro og den «vanlige» utgaven er passformen. AirPods Pro er utstyrt med silikonputer som gjør at de sitter dypere og, for mange, bedre i øret. Lydkvaliteten er god, om ikke helt i toppsjiktet.

Leave a Comment