Hvordan kommer man seg til Smøla?

Du kan ta Kystekspressens hurtigbåter som går mellom Trondheim og Kristiansund. Turen går i et fantastisk kystlandskap. Anløpsstedet på Smøla er Edøya.

Hvor lang tid bruker hurtigbåten fra Kristiansund til Trondheim?

For denne ruten er AtB oppdragsgiver.

Fartøyene tilfredsstiller strenge miljøkrav og gir passasjerene en komfortabel reiseopplevelse. Reisetiden for strekningen Trondheim-Kristiansund tar 3,5 timer. For alle avganger er det på Sandstad, Hitra buss-korrespondanse videre til/fra Hitra og Frøya.

Kan man kjøpe billett på hurtigbåten?

Billetter kan også kjøpes om bord på hurtigbåtene eller over disk hos Sentrumsterminalen på hurtigbåtkaia i Bodø.

Hvordan kommer man seg til Smøla? – Related Questions

Hvordan reservere plass på hurtigbåt?

Plassreservasjon hurtigbåt
 1. Du kan kun kjøpe plass hvis du reiser fra henholdsvis Tromsø eller Harstad.
 2. Du må huske å kjøpe billett i tillegg til plassen om bord.
 3. Plassreservasjon er kun tilgjengelig i appen Troms Plass.
 4. Det er kun mulig å betale med VIPPS i appen.
 5. Oppmøte må skje minst 10 minutter før avgang.

Hvor lenge er man barn på hurtigbåt?

Barnepris gjelder fra 6 år til og med 19 år. Barn under 6 år reiser gratis. Barnepris er med 50 % rabatt på enkeltbillett voksen og 60 % rabatt på periodebillett. Ved fylte 20 år er du ikke lenger i kategorien barn, og er selv ansvarlig for å endre billett.

Når kjører barn gratis?

Pris for barn

Barn under 6 år reiser gratis. Barn fra 6 til og med 17 år betaler barnepris.

Når kan barn reise alene med båt?

Barn som reiser alene må være fylt sju år. Barn i aldersgruppen sju til tolv år, skal utstyres med et Barn som reiser alene-skjema (pdf) .

Hvor fort går en hurtigbåt?

Hurtigbåt kan defineres som et fartøy med lettbygget skrog, som kan operere på eller over vann, som har passasjer- eller lasteskipssertifikat og oppnår en hastighet på over 20 knop.

Hvordan bestille flytog billett?

Kjøp billettflytoget.no
 1. Besøk vår nettbutikk, og velg hvilke stasjoner du reiser til og fra.
 2. Skriv inn ditt mobilnummer og e-post, før du fortsetter til betaling.
 3. Når du ser siden for kjøpsbekreftelse, har vi allerede sendt deg billettene.
 4. Du kan dele billettene med familie, venner eller kolleger.

Hvordan kjøpe billett uten Ruter app?

Du kan kjøpe reisekort og Impulskort med alle våre billettyper ved disse salgsstedene: Kioskene Narvesen, 7-Eleven, Deli de Luca og Mix samt enkelte butikker. Kundesenteret Ruter S og servicepunkter.

Hvor kjøper man billett til t-bane?

Du kan kjøpe billett fra:
 • Vy.no.
 • Appen.
 • Billettautomat.
 • Betjent stasjon.
 • Narvesen.
 • Om bord i toget.
 • Kundeservice.

Hvordan kjøpe billett til t-bane?

Bybuss, regionbuss, trikk, Tbane, lokaltog og båt (ikke Bygdøyfergen) er alle en del av Ruters billett– og prissystem. Billetter får du kjøpt på Ruters salgssteder: på app, i kiosker eller på Ruters kundesenter og servicepunkter.

Hvor mye koster T-banen?

Enkeltbillett
Soner1 sone2 soner
Voksen39 kr64 kr
Barn og honnør20 kr32 kr

Er Stabekk sone 1?

Jan Petter Øyen‎Ruter

Jeg bor på Stabekk som nå tilhører sone 1 sammen med store deler av Østre Bærum. Før brukte vi kupongkort med tre klipp hvis vi skulle andre steder i sone 1 (f. eks. Oslo, Bekkestua, Haslum).

Er barn gratis på T bane i helgen?

18:00, lørdager, søndager og offentlige fridager. Du kan ta med inntil fire barn under 18 år gratis. Barn under 6 år telles ikke med i antallet – de reiser alltid gratis. For å bruke grupperabatten må du ha en gyldig voksen-, honnør-, student-, militær- eller ungdomsbillett, og være over 18 år.

Hva er aldersgrensen på buss?

Med førerkort for klasse D kan du kjøre en buss som er godkjent for flere enn 8 passasjerer. Du må være minst 24 år og ha førerkort for klasse B for å ta førerkort for klasse D. Du kan være yngre enn 24 år hvis du har startet på eller fullført obligatorisk yrkessjåførutdanning.

Hvordan ta buss med barnevogn?

Du kan plassere vognen som du ønsker der, men om det er to vogner må de plasseres på tvers av kjøreretningen for å få plass. Husk bremsen: Sett alltid på bremsen på vognen. Dette er viktig for at den ikke skal begynne å trille når bussen akselererer, bremser eller svinger.

Hvor mye koster barnebillett tog?

Barn frå 0 til og med 5 år reiser gratis på alle billettar utanom Pluss og Pluss Refunderbar. Barn frå 6 til og med 17 år får 50 % rabatt på Enkeltbillett og Flex Refunderbar. Barn frå 6 til og med 17 år kan også kjøpe periodebillett med studentrabatt.

Er det gratis nett på tog?

Internett. Treng du nett? På dei fleste av våre tog kan du få tilgang til trådlaust internett – heilt gratis. Berre hugs at dekninga kan variere undervegs.

Leave a Comment