Hvordan refundere Vy billett?

Dersom billetten er kjøpt på vy.no (innlogget med din Vy-profil) eller i Vy-appen kan du refundere denne selv på Mine sider eller i Vy-appen. Hvis du ikke har kjøpt billettenvy.no eller i appen, eller ønsker å gjøre endringer på billetten, får du hjelp hos kundeservice.

Hva betyr refunderbar Vy?

Betingelser for Flex Refunderbar

Det betyr at du får pengene igjen hvis du avbestiller turen før avreise, uansett årsak. Du betaler et servicetillegg for bestillinger og endringer du gjør via betjente salgskanaler. Med Flex Refunderbar kan du velge sete og endre avreisetidspunkt, helt frem til planlagt avgang.

Når toget er forsinket?

Etter loven har du krav på 25 prosent refusjon av billettprisen når du kommer 60 minutter for sent til ankomststedet, og 50 prosent refusjon når du er minst 120 minutter forsinket. Vy har bedre betingelser. På langdistansetogene får du 50 prosent refusjon av billettprisen ved forsinkelse på 60 minutter eller mer.

Hvordan refundere Vy billett? – Related Questions

Hvordan kontakte Vy?

Kontaktinformasjon
  1. Chat.
  2. Telefon: 61 05 19 10.
  3. E-post til kundeservice: tog@vy.no.
  4. E-post om gruppereise: gruppereiser-tog@vy.no.

Kan man gå på toget uten billett?

Det er ditt ansvar at du har en gyldig billett tilgjengelig før du går om bord på toget. Forutsetningen for å kunne reise med toget er at du kan vise gyldig billett ved kontroll. Har du kjøpt billett via mobilen, må denne også være tilgjengelig ved billettkontroll.

Hva skjer hvis man ikke har billett på toget?

Reisende som ved kontroll ikke har stemplet eller på annen måte gyldig billett, aktivert elektronisk billett eller gyldig mobilbillett, vil få et gebyr fastsatt av Samferdselsdepartementet. Kjøp og aktivering av elektroniske billetter skal skje før ombordstigning.

Er det lov til å drikke på toget?

Ja, du kan nyte medbrakt mat og drikke (alkoholfri) fra setet ditt.

Hva koster det å snike på toget?

Blir du stoppet i billettkontroll og ikke kan framvise gyldig billett, må du betale 1.150 kroner i gebyr, eller 950 kroner hvis du betaler på stedet eller er under 18 år. Dersom du ikke er enig i overtredelsen og gebyret, kan du klage.

Hva skjer hvis man ikke har billett på toget?

Reisende som ved kontroll ikke har stemplet eller på annen måte gyldig billett, aktivert elektronisk billett eller gyldig mobilbillett, vil få et gebyr fastsatt av Samferdselsdepartementet. Kjøp og aktivering av elektroniske billetter skal skje før ombordstigning.

Hvordan sjekke om toget er i rute?

Hvordan finner jeg ut om toget mitt er i rute? Sjekk om toget ditt er i rute her på vy.no, søk på avgangen i appen eller abonner på pushvarsling om avvik i appen. Ellers skal du også få beskjed på tavler og over høyttaler på stasjonen om eventuelle avvik.

Kan jeg sitte hvor jeg vil på toget?

Kan jeg reservere sete hvor jeg ønsker i toget? Nei. Det er kun setene i setereservasjonsvognen som kan reserveres, og disse setene ligger tilgjengelig i setekartet.

Hvorfor tuter toget hele tiden?

Hver gang toget kjører forbi må det tute høyt av sikkerhetsgrunner, fordi det verken er lys eller bom ved overgangen. – Det er belastende for alle som bor i hele boligfeltet her, og det er ikke bare vi som mener det er helseskadelig, forteller Horpestad. Også kommunelegen støtter naboenes kamp mot Bane Nor.

Hvor er det tryggest å sitte på toget?

En nytt studie viser at det er størst sjanse for at du overlever en flyulykke dersom du sitter ved midtgangen, skriver britiske The Times.

Hva er det raskeste toget i Norge?

I Norge har Flytoget hatt det raskeste togtilbudet med en topphastighet på 210 km/t, mens de nyeste togsettene til Flytoget vil kunne nå opp i 245 km/t. FLIRT-togene til VY har en toppfart på 200 km/t. Dette blir uansett sakte, når vi sammenligner mot noen av verdens raskeste tog.

Hvor fort går det raskeste toget?

Et hurtigtog med maglev-teknologi har kjørt sin første strekning i Qingdao i Kina, skriver CNN. Toget kan kjøre i 600 kilometer i timen ved å sveve over magnetiske skinner. Toget er produsert av China Rolling Stock Corporation, og anses som det raskeste i verden.

Hvor fort går tog i Japan?

Shinkansen-tog opererer nå med en hastighet på opp til 300 km/t. Dette gjør dem til noen av de raskeste togene i verden sammen med det franske TGV, Eurostar, Thalys, italienske TAV, spanske AVE, tyske ICE og sørkoreanske KTX-tog.

Hvor fort går tog i Kina?

For øyeblikket kjører det gjennomsnittlige høyhastighetstoget i Kina i rundt 350 kilometer i timen, mens vanlige rutefly flyr i hastigheter opp mot, og over, 900 kilometer i timen. Mangel på infrastruktur hindrer imidlertid den store allmenheten i å benytte seg av Maglev-togene.

Hvor fort kan norske tog kjøre?

Høyhastighetsbane i Norge er jernbanestrekninger hvor høyhastighetstog kan kjøre i minimum 200 kilometer og på det høyeste 250 km/t på nye traséer.

Har tog motor?

I de fleste nyere motorvognsett er motorene og annen teknisk utrustning spredt rundt på alle eller flere av vognene. Flytoget har for eksempel en motorboggi på hver av de fire vognene i motorvognsettet.

Leave a Comment