Hvordan stoppe Strex betaling?

Hvordan se Strex betaling?

Du kan enkelt logge deg inn på Min side for å få opplysninger om hva du har kjøpt og når kjøpet ble foretatt. Når du har donert penger til et veldedig formål, kjøpt en vare eller tjeneste via SMS eller valgt Strex/mobilregning som betaling i en app eller nettbutikk, vil det også stå Strex på mobilregningen.

Hvem eier Strex?

Strex er en betalingsformidler som eies av Telenor, Telia og Ice. Med Strex kan du enkelt betale uten kredittkort, bankkonto eller app. Det eneste du trenger er en mobiltelefon og ditt telefonnummer, og alle betalingene belastes mobilregningen din.

Hvordan stoppe innholdstjenester?

Hvordan sperrer jeg mot kjøp av innholdstjenester? Du skal kunne sette en månedlig beløpsgrense eller sperre helt mot mobile innholdstjenester. Dersom du ønsker en slik sperre må du gi beskjed til mobiloperatøren din. Når du er i ferd med å inngå en abonnementsavtale må leverandøren sende deg en SMS om det.

Hvordan stoppe Strex betaling? – Related Questions

Hvordan funker Strex?

Hvordan fungerer det? Med Strex kan du betale uten kredittkort, bankkonto eller en egen betalingsapp. Det eneste du trenger er en mobiltelefon og ditt telefonnummer, og alle betalinger belastes mobilregningen din. Strex fungerer uavhengig av type mobiltelefon, abonnement, operatør og operativsystem.

Hvordan avslutte viderekobling?

Dagens triks
 1. **21*telefonnummer det skal viderekobles til#
 2. Trykk telefonrøret.
 3. ##21# og telefonrøret skrur av direkte viderekobling.

Hvordan bli kvitt uønskede telefoner?

Hvis du oppdager at noen har misbrukt nummeret ditt, ta kontakt med kundeservice hos din leverandør så kan de ofte hjelpe deg. De fleste smarttelefonene kan sperre anrop fra plagsomme numre. Det finnes gratisapper som tilbyr å sperre anrop fra nummer som er registrert som spam.

Hvordan skjule mobilnummeret?

Reservasjon mot publisering av telefonnummer betyr at nummeret ikke er søkbart hos opplysningstjenestene. For å reservere ditt telefonnummer må du ta kontakt med din teletilbyder som er ansvarlig for utlevering av riktig kontaktinformasjon. Noen teletilbydere tilbyr denne tjenesten via «mine sider» på deres hjemmeside.

Hva betyr det når anropet er viderekoblet?

Viderekobling betyr at du setter over alle samtaler fra ditt mobilnummer til et annet nummer, eller til mobilsvar. Viderekobling koster det samme som ordinære samtalepriser. Med privatabonnement vil det derfor ikke koste ekstra å viderekoble telefonen til et vanlig fast- eller mobilnummer og telefonsvarer.

Hva er innholdstjenester?

Innholdstjenester er en samlebetegnelse for tjenester som er bestilt og betalt via SMS. Tjenesten belastes ved at du mottar en SMS fra et 4- eller 5-sifret nummer, eller ved at du klikker på en link i meldingen for å gjennomføre et kjøp.

Hva er innholdstjenester Phonero?

Innholdstjenester er tjenester betalt med mobilen. Dette inkluderer fysiske varekjøp fra innholdsleverandør (for eksempel kjøp av kinobilletter, brus i brusautomat eller varer på nett der beløpet skal belastes med mobilen) men også lading av el-bil, donasjoner til veldedige formål og avstemninger i konkurranser.

Hvordan slutte å være avhengig av mobil?

Selv Facebook kobler av
 1. Skru av alle varsler, utenom de fra mennesker.
 2. Aktiver gråtoner.
 3. Ha kun verktøy på mobilens hjem-skjerm.
 4. Bruk mobilens søke-funksjon til å starte apper.
 5. Unngå lading på soverommet.
 6. Vær beinhard: slett alle sosiale medier fra telefonen.
 7. Ring eller send lydmeldinger i stedet for å tekstmeldinger.

Hvordan ødelegge en telefon?

Den mest vanlige måten å ødelegge en mobiltelefon er ifølge undersøkelsen å legge mobiltelefonen på taket av bilen, sette seg inn i bilen og kjøre avgårde. Resultatet er at telefonen faller av taket i høy hastighet og går i knas.

Kan noen se hva jeg gjør på mobilen?

Se spørsmål og svar som ligner for nyere spørsmål. Det finnes ikke noe form for Sim-kort der andre eller dine foreldre kan lese dine meldinger på mobilen, eller se hva du gjør med din mobiltelefon. De kan kun se på regningen til ditt abonnement hvor mye mobildata du har brukt, og hvor mange minutter du har ringt.

Kan mobilen spores når den er slått av?

I utgangspunktet vil ikke en avslått mobil kunne spores, men enkelte telefoner kan spores selv når de er avslått. Så vil det komme an på situasjonen hvor langt politiet og Hovedredningssentralen (HRS) går for å spore elektronisk utstyr.

Hva skjer når man nullstiller telefonen?

Å nullstille mobilen innebærer at man sletter alt innhold og setter mobilen tilbake til fabrikkinnstillinger – slik mobilen var da den var helt ny. Når mobilen er nullstilt, kan du trygt levere den fra deg uten å bekymre deg for at bilder, meldinger eller annen personlig informasjon blir tilgjengelig for andre.

Hvordan tømme en mobiltelefon?

Nullstill Android
 1. Trykk på Innstillinger på telefonen.
 2. Trykk deretter på Generell administration.
 3. Velg Nullstill.
 4. Trykk på Nullstill til fabriksstandard.
 5. Til slutt trykker du på Nullstill og telefonen går i gang med å slette alt.

Hvordan tømme gammel mobil?

For å så slette dataen din fra telefonen, start med å gå til: Innstillinger > Generelt > Nullstill > Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger.

Hvordan slette hele telefonen?

Slik sletter du innhold på en Androidtelefon

Uansett er poenget å nullstille. Gå inn på Innstillinger. Velg “Generell styring”. Velg Nullstill -> Nullstil til fabrikkdata.

Hvordan slette telefon før salg?

Åpne app-oversikten og velg Innstillinger (eller trekk ned menyen fra toppen av skjermen og velg tannhjulet). Bla ned til Sikkerhetskopier og nullstill. Nederst på denne siden finner du valget Nullstill til fabrikkdata. Det er trygt å klikke her, ingenting blir slettet ennå.

Leave a Comment