Kan man få Fitbit på norsk?

Logg på fitbit.com-dashbordet og bla ned til bunnen av siden. Nederst til venstre finner du det nåværende landet ditt og klikker på Endre for å velge et annet land. Fitbit.com-dashbordet oppdateres automatisk til det offisielle språket i landet du valgte.

Hvor lang garanti er det på Fitbit?

Denne planen utvider garantiperioden fra ett til to år og dekker utilsiktede skader. Hvis du vil lese hele garantipolicyen, kan du gå til Fitbits vilkår og betingelser. Merk at du kanskje får opp et midlertidig engangstilbud i Fitbit-appen om å kjøpe FPP innen 30 dager etter at du har konfigurert en ny enhet.

Hva er den beste Fitbit klokken?

Fitbit Versa 3 er per dags dato uten tvil den beste Fitbit klokka du får kjøpt. Her får du valuta for pengene, og en virkelig god aktivitetsmåler. Fitbit Versa 3 er den Fitbitklokken mange har ventet på i mange år. Endelig har Versa 3 blitt «voksen» og fått innebygd GPS.

Kan man få Fitbit på norsk? – Related Questions

Hvor lenge varer en Fitbit?

Charge 4 og Charge 5 har en batteribrukstid på opptil fire dager. Hvis du bruker den innebygde GPS-en kontinuerlig, har Charge 4 og Charge 5 en batteribrukstid på opptil fem timer, Ionic har en batteribrukstid på opptil ti timer. Sense, Sense 2, Versa 3 og Versa 4 har en batteribrukstid på opptil tolv timer.

Hva er nyeste Fitbit?

De tre nye modellene. Onsdag denne uken lanserte Fitbit to smartklokker og en aktivitetsmåler. Sense 2 får avansert stressmåler, Versa 4 får en haug med nye treningsmoduser og aktivitetsmåleren Inspire 3 får en mer brukervennlig skjerm.

Hvor mye koster en Fitbit?

Den billigste prisen for Fitbit Charge 4 akkurat nå er 1 599 ,-. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Aktivitetsmåler med en gjennomsnittlig vurdering på 2.6 av 5.

Hvor mye koster Fitbit premium?

Kun premium-abonnementet koster 109 kroner/mnd eller 849 kroner for ett års abonnement.

Kan man ringe med fitbit versa 3?

Bruk den innebygde høyttaleren og mikrofonen i Fitbit Sense, Fitbit Sense 2, Fitbit Versa 3 og Fitbit Versa 4 til å ta telefonsamtaler på håndleddet. Du finner mer informasjon om hvordan du mottar varsler om telefonanrop på klokken under Hvordan får jeg varsler fra telefonen på Fitbit-enheten?

Hva er forskjellen på Fitbit versa 2 og 3?

Sammenlignet med Versa 2 får du større skjerm med Versa 3, og ikke minst GPS-muligheter når du skal ut og trene. Så du slipper å ha med deg mobilen for å loggføre ruten du har valgt. Fortsatt holder batteriet i flere dager uten at du trenger å lade opp klokken.

Hva slags pulsklokke skal jeg velge?

Er du glad i å løpe, men har ikke behov for altfor mange avanserte funksjoner, kan en enklere pulsklokke være noe for deg. Liker du å se fart, distanse og hvor du har vært på treningsturen din, bør du gå for en klokke eller aktivitetsmåler med GPS.

Hvilken Aktivitetsklokke skal jeg velge?

 • Xiaomi Redmi Smart Band Pro – BEST I TEST AKTIVITETSMÅLER. Fullpakket aktivitetsbånd.
 • Xiaomi Mi Band 4 – BESTE BUDSJETTVALG. Mye for pengene og mange funksjoner.
 • Xiaomi Mi Band 5.
 • Fitbit Charge 5.
 • Huawei Band 6.
 • Garmin Vivofit Jr 3.
 • Withings Scanwatch.
 • Xiaomi Band 6 NFC.

Er Fitbit charge 4 vanntett?

Registrer ditt daglige aktivitetsnivå og få oversikt over søvnen din med Fitbit Charge 4 aktivitetsarmbånd. Aktivitetsarmbåndet er oppgradert med innebygd GPS, er vanntett ned til 50 meter og lar deg styre Spotify direkte fra håndleddet.

Kan man dusje med Fitbit?

Er Fitbit-enheten vanntett? De fleste Fitbit-enhetene er vannbestandige opptil 50 meter. De er designet for å kunne være med på svømmeturer og selv de svetteste treningsøktene.

Hvordan få sms på fitbit charge 4?

Sørg for at Fitbit-enheten er i nærheten.
 1. Gå til dashbordet på Fitbit-appen og trykk på kontoikonet.
 2. Trykk på Varsler.
 3. Velg hvilke typer varsler du ønsker å motta.
 4. Hvis Fitbit-enheten kan motta varsler fra andre apper på telefonen, trykker du på App-varsler og velger appene du vil at skal sende deg varsler.

Hvordan betale med Fitbit?

Betal med Fitbit Pay
 1. Hold inne venstreknappen på klokken i to sekunder.
 2. Sveip til betaling om det ikke kommer opp automatisk.
 3. Tast firesifret kode hvis klokken spør etter den.
 4. Når kortet kommer opp på skjermen, hold klokken inntil betalingsterminalen. Klokken vibrerer når betalingen er godkjent.

Hvordan få norsk tid på Fitbit?

Hvordan endrer jeg klokkeslettet på Fitbit-enheten?
 1. Åpne Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen profilbildet ditt App-innstillinger. Tidssone.
 2. Slå av alternativet Angi automatisk.
 3. Trykk på Tidssone og velg riktig tidssone.
 4. Synkroniser Fitbit-enheten.

Kan man bruke Samsung Pay i Norge?

Jeg har sett personer bruker Samsung Pay i Norge, hvordan fungerer det om tjenesten ikke er lansert? Tjenesten er lansert i Sverige, så en person med en svensk bank har mulighet å sette opp og bruke tjenesten, også i Norge.

Hvordan koble Fitbit til mobil?

Bruk iPhone eller Androidtelefonen til å konfigurere Fitbit-enheten. Gå til fitbit.com/devices for å verifisere at telefonen er kompatibel med Fitbit-appen.
 1. Trykk på I dag-fanen , og trykk på profilbildet ditt.
 2. Trykk på Konfigurer en enhet.
 3. Velg enhet og følg instruksjonene på skjermen for å fortsette.

Kan man koble Fitbit til Iphone?

Det ikke er mulig å koble Fitbit direkte til Apple Health. Har man Iphone + Fitbit, må man koble sin Fitbit sammen med en annen treningsapp, feks Endomondo eller Strava. Deretter kan treningsappen kobles til Apple Health. Har man Android, skal det fungere direkte Fitbit + Google Fit.

Leave a Comment