Kan man forhåndsbestille taxi?

Via våre websider kan du både direktebestille og forhåndsbestille taxi. For å bestille taxi via internett, kreves kun en gateadresse og husnummer, samt ditt telefonnummer. Om du oppgir et mobilnummer vil du motta en SMS når bilen er på vei.

Kan man betale kontant i taxi?

Betale i taxien

I bilen betaler du enten med kort eller kontanter.

Hvordan fungerer Taxifix?

Med Taxifix er det enda enklere å bestille drosje! Du får en tur med forutsigbar pris, enkel betaling og tilgang på kvittering, og er enda raskere ute av bilen når turen er slutt. Den nye Taxifix-appen gir deg god oversikt over turer og samler dine kvitteringer.

Kan man forhåndsbestille taxi? – Related Questions

Hvor mye koster taxi i Oslo?

Priseksempler
Dagtid 06-17
StartprisPris per km
0Taxi54/8414,5
Christiania Taxi46/4619,5
Oslo Taxi43/6613,5

Kan man betale med Vipps i taxi?

DNB og Oslo Taxi har inngått avtale om bruk av Vipps i bestillingsappen Taxifix. Nå kan du både bestille og betale rett fra mobilen.

Når blir uber lovlig i Norge?

Det nye regelverket skulle egentlig tre i kraft i sommer, men ble utsatt på grunn av coronapandemien. Søndag 1. november trer det imidlertid i kraft, og Uber i Norge melder i en pressemelding at de vil være i tjeneste allerede 2. november.

Hvordan avbestille Oslo Taxi?

Avbestille forhåndsbestilling? Ring 22 38 85 90.

Kan taxi nekte å kjøre?

– Det er ingen egne særegler for maxitaxier, det er like regler for alle taxier. Det betyr at om en taxi er ledig og publikum ber om å få ta den taxien, har sjåføren plikt til å ta med publikum, sier direktør i Næringsetaten i Oslo kommune, Gunnhild Haugen. Drosjereglementet for Oslo og Akershus er helt klart.

Hvor lenge må man vente på taxi?

Sjåføren plikter å vente på deg i fem minutter etter ankomst på hentested og skal forsøke å kontakte deg innen utløpet av denne ventetiden.

Kan man avbestille Colorline?

Endring/avbestilling av reise: Dersom du har behov for å endre/avbestille, kan du kontakte oss her. Du kan også kontakte kundesenteret vårt på telefon 22944200 . Ha bookingnummeret ditt klart.

Hvor lenge før må man være på Color Line?

Innsjekk åpner ca. 2,5 timer før hver avgang, og du må møte opp senest 1 time før avgang.

Kan man avbestille billett?

Du har ingen lovbestemt rett til å avbestille når du har kjøpt en flyreise. Du har heller ikke angrerett, selv om reisen er bestilt over internett. Dette betyr at du ikke kan kreve å få billettprisen refundert, dersom du ikke har mulighet til å reise.

Når kan man avbestille flex billett?

Fleksible Flex-billetter

Flex-billettene våre er da det sikreste og smarteste valget, fordi de er designet for det uforutsette. Du kan endre billetten din gratis frem til 30 minutter før avgang, eller få pengene refundert.

Hva er forskjell på flex og fullflex?

Flex er noe rimeligere alternativ til Full Flex som inneholder mange av de samme fordelene. Flex kan bookes om gratis innenfor samme bestillingsklasse. Er seter kun tilgjengelig i en høyere prisklasse, må billetten oppgraderes og prisdifferansen kommer i tillegg. Billettene er fullt refunderbare.

Hvordan fungerer avbestillingsforsikring?

Avbestillingsforsikringen gir deg pengene tilbake hvis du trenger å avbestille en reise på grunn av uforutsette hendelser. Du er dekket dersom avbestillingen skyldes: Du, reiseledsager, nærmeste familie eller nøkkelperson i reisefølge rammes av alvorlig akutt sykdom, ulykke eller dødsfall.

Hva betyr Flex billetter?

Med Flex kan du velge sete og endre avreisetidspunkt, helt frem til planlagt avgang. Du kan ikke endre reisestrekning. Ved endring til en dyrere avgang vil du belastes prisdifferansen.

Leave a Comment