Kan man gå på toget uten billett?

Du må ha gyldig billett for å reise med Vy. På vy.no finner du informasjon om ulike billettyper og reglene for dem. Digitale/elektroniske billetter skal være aktivert før du går på toget. Hvis du ikke har gyldig billett før du går på toget, må du kjøpe billett av Vys personale om bord ved første anledning.

Hvordan betale på Vy tog?

Hvordan kan jeg betale når jeg kjøper billett på nett? Kjøper du billett på vy.no kan du betale med kort (Visa/Mastercard), Vipps, PayPal eller faktura. Kjøper du billetten i Vy-appen kan du betale med kort (Visa/Mastercard) eller Vipps.

Kan man betale med Vipps på toget?

Du kan betale med kredittkort eller Vipps.

Kan man gå på toget uten billett? – Related Questions

Hvordan kjøpe togbillett uten app?

Du kan kjøpe billett fra:
  1. Vy.no.
  2. Appen.
  3. Billettautomat.
  4. Betjent stasjon.
  5. Narvesen.
  6. Om bord i toget.
  7. Kundeservice.

Er det honnør på tog?

Honnør. Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygdet, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Hvis du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du også vise dette.

Hva trengs for Vipps?

Kom i gang med Vipps

Du trenger BankID, et norsk betalingskort og konto i en norsk bank. Du må også ha norsk fødselsnummer eller d-nummer, norsk mobilnummer, e-post og folkeregistrert adresse. Send eller be om penger i Vipps!

Hvordan bruke Vipps på kortterminal?

Tjenesten Vipps i terminal avvikles derfor fra 1. februar 2023. Dette vil gjelde betalingsterminalene der man i dag kan trykker “5” for å få opp en QR-kode. Alle andre Vipps-betalinger vil fortsette å fungere nøyaktig som før, både på nett og i butikk.

Hvor kan betale med Vipps?

Hvem kan betale med Vipps i terminal? Du kan betale i terminalen med Vipps hvis banken din har har åpnet for det og du har konto og BankAxept-kort i denne banken. Terminalene må også være klargjort. Se hvilke banker som tilbyr Vipps i terminal, og hvilke butikker og terminaler som er klare.

Hvordan betale med Vipps i kortterminaler?

Slik fungerer det
  1. Se etter Vipps-logo og åpne Vipps. Ser du logoen til Vipps på terminalen?
  2. Trykk Vipps eller 5. Trykk på “Vipps” eller 5 i betalingsterminalen, så dukker det opp en QR i terminalen som du skanner fra appen.
  3. Skann QR og betal. Når du skanner QR i terminalen, godkjenner du bare beløpet i Vipps.

Hvordan bruke mobilen som bankkort?

Gå til Innstillinger-appen på telefonen for å slå på NFC. Du kan betale med Google Wallet der du ser symbolet for kontaktløs betaling eller Google Pay. Se etter symbolene på betalingsterminalen eller kasseapparatet når du skal betale.

Hva heter Vipps i Danmark?

Ruller ut Vipps i mange europeiske land.

Vi har Vipps i Norge, svenskene har «Swish», danskene og finnene har MobilePay og det er andre liknende systemer for mobilbetaling i andre land.

Hvor mye koster det å bruke Vipps?

Vippsing til privatpersoner. Det er gratis å vippse opp til 5000 kr til en privatperson. Vippser du over 5000 kroner til samme person i løpet av 24 timer koster det 1 % av beløpet. Vi viser deg gebyrsummen i Vipps før du sender pengene.

Kan jeg vippse 5000 flere ganger?

A: Tidligere kunne du vippse maks 5000 kroner gebyrfritt til én person, og så igjen vippse samme person maks 5000 kroner gebyrfritt rett etterpå, og gjøre det så mange ganger du ville. Med den nye ordningen kan du kun vippse én person maks 5000 kroner gebyrfritt i løpet av 24 timer.

Kan man vippse 50000?

Kan man vippse 50000? Beløpsgrensene er ifølge Vipps satt for å øke sikkerheten, redusere risikoen for kriminalitet og misbruk, og beskytte deg som bruker. For å unngå gebyr, må du vippse maks 5.000 kroner i slengen.

Kan man være anonym på Vipps?

Du er som standard anonym som giver

Personalia du oppgir ved betaling brukes kun av oss og deles ikke med innsamlere uten ditt samtykke.

Hva koster det å vippse 50000?

Det koster ingenting å vippse penger så lenge beløpet er 5.000 kroner eller mindre til samme person i løpet av 24 timer. Skal du vippse 5001 kroner eller mer til samme person i løpet av 24 timer koster det 1 % av beløpet.

Leave a Comment