Kan man kjøpe billett på hurtigbåten?

Her kan du kjøpe billetter på forhånd. For å være sikret plass på hurtigbåtene, er det viktig at du forhåndsbestiller billetter. Pris på reisen kommer fram ved søk i reiseplanleggeren og ved booking av reise. Kjøp billetter og bestill seteplass for din hurtigbåtreise.

Hvordan reise fra Brønnøysund til Vega?

Sambandet Rørøy (Vega) – Brønnøysund trafikkeres av hurtigbåten MS Sigrid Sigurdsdotter. Overfartstiden er ca. 35 minutter. Ylvingen kan også anløpes etter behov på enkelte overfarter.

Hva kan man gjøre på Vega?

Noe av det Adventure Vega kan tilby er båtturer, havørnsafari, guidede fjellturer, jaktturer, utleie av båt og kajakk og seilturer med erfarne seilere. Turene inkluderer lunsj med en smak av Vega. Adventure Vega kan skreddersy opplevelser ut i fra dine ønsker.

Kan man kjøpe billett på hurtigbåten? – Related Questions

Hvor kjører Vy?

Rutenettverket til Vy express strekker seg fra Trondheim i Midt-Norge til Kristiansand i Sør-Norge. Vy har turbusskjøring i hele landet, samt flybuss til og fra Oslo Lufthavn og Ålesund Lufthavn. Vy kjører også shuttlebusser mellom flyplassen og hotellene i området ved Oslo Lufthavn.

Hva er Vega kjent for?

Vega og Vegaøyan er hjem til en variert natur over 6500 store og mindre øyer, høye fjell, fiskevann, et rikt dyreliv og et fantastisk kulturlandskap. Og takket være den unike kystkulturen er Vegaøyan ett av bare åtte norske områder på UNESCOs verdensarvliste.

Hvilket fylke ligger Vega i?

Vega er ei øy og en øykommune på Helgeland i Nordland. Kommunen grenser til Brønnøy i sør, Vevelstad i øst og Alstahaug og Herøy i nord.

Hva kan man gjøre i Brønnøysund?

Utforsk Brønnøysund på kartet
 • Corner Hotell i Brønnøysund.
 • KRED Pub & Cafè – Storstua i Brønnøysund.
 • Norsk Havbrukssenter- det norske Lakseeventyret.
 • Norsk Havbrukssenter- Rorbu i sjøkanten.
 • Sykkelutleie i Brønnøysund.
 • Torghatten Strandrestaurant – en matopplevelse tett på råvarene.
 • Hildurs Urterarium- Matopplevelser.

Hvordan komme seg til Ylvingen?

Med (bil)ferge

Kommer du med bil sørfra går det ferge fra Horn (14 km nord for Brønnøysund). Sambandet Horn – Igerøy (Vega) blir trafikkert av MF “Hornstind”, og Ylvingen er et behovsanløp. Det betyr at du på forhånd, før fergeturen, må ringe ferga og varsle at du skal av på Ylvingen.

Hvor mange fastboende på Ylvingen?

Ylvingen er ei øy i Vega kommune på Helgeland i Nordland. Øya er på 7,6 km² og har om lag 30 fastboende.

Hvilken ferger er gratis i Nordland?

I det forrige statsbudsjettet ble det vedtatt på at det skal være gratis å reise med ferge på de sambandene som har under 100.000 passasjerer i året.

Nordland:

 • Festvåg – Misten.
 • Forøy – Ågskardet.
 • Horn – Andalsvåg.
 • Sandnessjøen – Dønna – Løkta.
 • Søvik – Herøy.

Hvor er Himmelblå?

HIMMELBLÅTT: Det er på Ylvingen, en av Begaøyene langs Helgelandskysten, at den populære TV-serien Himmelblå er spilt inn. KAPELLET: Ylvingen kapell i Vega kommune. MAGISK VAKKERT: Vinter på Ylvingen.

Hva gjør man på Ylvingen?

Det blir turer og kurs innen fridykking, kajakk, seiling, Yoga & Bootcamp, singel-treff, konserter, kulinariske opplevelser, havdager for barn og mye, mye mer! Det er mye å oppleve på Ylvingen.

Hva skjedde med Kim i Himmelblå?

Fant Kim på veggen

På Shetland fikk de to seg imidlertid et sjokk. På veggen i puben hang et bilde av Kim. Og kort tid etter møter de Kim, som slett ikke er død. Istedet ble han plukket opp av en australsk seiler som tok ham med seg til Shetland da han havarerte.

Når ble Himmelblå spilt inn?

Himmelblå er en norsk dramaserie produsert av NRK Drama som gikk på NRK1 fra 2008 til 2010. Serien er hovedsakelig innspilt på Ylvingen i Nordland hvor også det meste av handlingen foregår.

Hvem synger Himmelblå?

Det var nettopp Anne Marie Almedals «Himmelblå» som til slutt vant avstemningen.

Er Anne Marie norsk?

Anne-Marie er en dansk prinsesse og tidligere dronning av Hellas. Hun ble født på Amalienborg slott som det yngste barnet til kong Frederik 9. og dronning Ingrid.

Er artisten Anne Marie norsk?

Anne Marie Almedal (født 6. desember 1971) er en norsk musiker fra Vågsbygd i Kristiansand. Hun var vokalist i Velvet Belly fra 1989 til 2003. Hun er fra 2000 gift med Nicholas Sillitoe og de har to barn.

Leave a Comment