Kan SAS poeng brukes på hotell?

Du kan bruke poengene dine på våre hotellpartnere på nettet. Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn og gå til My EuroBonus > Award Hotel for å bruke vår søkemotor på nett. Du kan sjekke romtilgjengeligheten når som helst døgnet rundt og gjøre din egen reservasjon. Alt du trenger er nok poeng for oppholdet.

Hvor kan jeg bruke SAS EuroBonus?

Du kan bruke EuroBonus-poeng på alle billettyper, og kun på SAS‘ egne flyvninger. De samme vilkårene og betingelsene som vanlige billetter betalt med penger gjelder for billetter betalt med Points + Cash. Du kan ikke bruke poengene dine til å betale for tilleggstjenester og enkelte skatter og avgifter.

Kan man bruke EuroBonus på Radisson?

Bruke poeng

Logg inn, gå til Min Eurobonus og bestill med poeng og belønninger fra 9000 poeng for et standardrom.

Kan SAS poeng brukes på hotell? – Related Questions

Hvordan bestille hotell med SAS EuroBonus?

Du kan bruke EuroBonus-poengene dine på hotellopphold ved å logge på og klikke på “Min EuroBonus“. Deretter er det bare å velge “bonushotell” og “bestille hotell med poeng”.

Hvor mange kroner er EuroBonus?

Et bonuspoeng i SAS har ikke en verdi i form av en fast rabattsats eller lignende, men er flytende. Ett bonuspoeng kan variere fra 2 til 30 øre. For å maksimere utnyttelsen av EuroBonuspoengene er det viktig å bruke de på produkter eller tjenester som gir høy verdi.

Hva kan man bruke EuroBonus på?

Du kan bruke poengene du har opptjent på nye flygninger med SAS og våre partnerflyselskaper. Du kan også bruke dem på hotellopphold eller til å oppgradere flygningen din. I SAS EuroBonus-butikken kan du velge mellom produkter og gavekort, eller du kan bruke poeng til å betale på utvalgte nettbutikker.

Kan man bruke EuroBonus poeng på andre?

kan du oppdage mer av verden – sammen med venner og familie. Ved å bli med i en Point Sharing-gruppe, kan du og sju andre reisende samle EuroBonuspoeng på en felles konto og deretter bruke dem på reiseopplevelser sammen.

Kan man bruke EuroBonus på Widerøe?

Du kan bruke EuroBonus-poengene dine på nye reiser med Widerøe. Som EuroBonus-medlem kan du velge blant våre nesten 50 ruter i inn- og utland hvor vi tilbyr bonusbilletter. Prisene starter på bare 5000 poeng per vei på reiser innenlands.

Kan man overføre EuroBonus poeng?

Hvem kan overføre poeng eller kjøpe EuroBonus Ekstrapoeng? For å kunne kjøpe, overføre eller ta imot Ekstrapoeng må personen ha vært medlem i minst 1 år og ha minst én aktivitet registrert på EuroBonus-kontoen. Du må også ha minst 1000 poeng tilgjengelig på kontoen din.

Hvilket kort gir mest EuroBonus poeng?

Hvilke kort gir mest Eurobonus? Du får mest Eurobonus ved å bruke Trumf Visa, som gir hele 27 poeng per 100 kroner brukt. Trumf Visa gir deg 2% Trumf bonus ved handel hos Norgesgruppen og 0,5% bonus ved øvrige kjøp, unntatt hos konkurrenter av Norgesgruppen.

Hvor mye er 1 SAS poeng?

Kjøpe poeng

Hvis du mangler poeng til for eksempel en flytur kan du kjøpe ekstra bonuspoeng. Du kan kjøpe poeng i bolker av 1000 poeng. I tabellen under vises hva det koster å kjøpe i poengene i norske kroner. Prisen per poeng blir 20 øre.

Hvor lenge har man SAS gullkort?

Når du har oppgradert til EuroBonus Gull eller Diamant, er medlemskortet gyldig i resten av den nåværende kvalifiseringsperioden, i den neste kvalifiseringsperioden og i en løpeperiode på tre måneder.

Når har SAS sølv tilgang til lounge?

I periodene 1.Juli til 31. august og 15. desember til 15. januar får også sølvmedlemmer gratis tilgang til sas sine lounger.

Hvor mye koster SAS lounge?

Loungen kan benyttes av alle reisende for NOK 350,-, fra tre timer før avgang med forbehold om ledig kapasitet. Betaling foregår med bankkort eller kredittkort via bankterminal. OSL Lounge har en Premium del som er forbeholdt flyselskaper og enkelte kundeavtaler.

Hvordan bli Diamant SAS?

Som EuroBonus Diamant-medlem får du best mulig service når du reiser. Du kommer til Diamant-nivået når du har tatt 90 enveisflygninger med SAS og Widerøe, eller når du har opptjent 90 000 grunnpoeng med SAS, Widerøe og flyselskaper i Star Alliance i løpet av din personlige kvalifiseringsperiode på tolv måneder.

Hva avgjør verdien på en diamant?

Carat, Colour, Clarity & Cut er de fire faktorene som bestemmer verdien av en diamant. Disse omtales gjerne som de 4 C’er.

Hvem kan bruke SAS lounge?

Som EuroBonus diamant- eller gull-medlem har du tilgang til alle SAS Lounge. Du må vise frem et medlemskort fra EuroBonus gull / diamant, og et boardingkort fra samme dag med avgang fra den aktuelle flyplassen.

Hva er SAS Gold?

Sølvstatus – Får du ved 10 enveisflygninger med SAS/Widerøe eller 20 000 grunnpoeng. Gullstatus – Får du ved 45 enveisflygninger med SAS/Widerøe eller 45 000 grunnpoeng. Diamantstatus – Får du ved 90 enveisflygninger med SAS/Widerøe eller 90 000 grunnpoeng. Pandionstatus – Er kun for 2000 utvalgte kunder.

Hvor lenge varer SAS sølv?

Hvis du mottar et EuroBonus Gull- eller Sølv-medlemskap, er det gyldig for resten av kvalifiseringsperioden, i den neste kvalifiseringsperioden og deretter i en periode på tre måneder.

Leave a Comment