Kommer Bruce Springsteen til Norge i 2022?

Springsteen la da turen til Norge i forbindelse med verdensturneen kalt The River Tour. Billettsalget til konsertene på Voldsløkka starter mandag 30. juni 2022 klokken 10.

Hvor skal Bruce Springsteen spille?

The Boss er på vei med hele E Street-linup for første gang siden 2017. Dette bekreftes via pressemelding Live Nation samt på Bruce Springsteen offisielle facebookside: Konserten i Norge vil bli gjennomført på Voldsløkka i Oslo fredag 30. juni 2023.

Når legges Bruce Springsteen billetter ut?

Salgsstart mandag 30. mai kl. 10.00 hos livenation.no & ticketmaster.no.

Kommer Bruce Springsteen til Norge i 2022? – Related Questions

Hvor spiller Bruce Springsteen i Oslo 2023?

juni 2023. Det blir første gang Springsteen spiller i Norge siden 2016, da han spilte tre utsolgte konserter i Oslo og Trondheim for over 100.000 publikummere. Nå er det den åpne idrettsbanen Voldsløkka i Oslo som skal huse en av verdens største artister.

Kommer Bruce Springsteen til Norge?

Pris inkluderer kr 45,00–kr 227,00 avgift Bruce Springsteen og The E Street Band kommer til Norge 30. juni 2023. Det blir første gang Springsteen s

Hvor kjøpe billetter til Bruce Springsteen?

Kjøp billetter for Bruce Springsteen & The E Street Band på Voldsløkka på 30.06.2023 på LiveNation.no.
  • Forsalg.
  • VIP-billetter.

Hvor mange billetter til Brad Paisley?

Han solgte 14 000 billetter, men måtte avlyse. Nå kommer han endelig til Trondheim – adressa.no.

Hvor mange ganger har Bruce Springsteen hatt konsert i Norge?

Senere har Bruce Springsteen spilt i Norge hele 17. ganger.

Hvor mange ganger har Springsteen vært i Norge?

I løpet av karrieren har den amerikanske rockelegenden besøkt Norge 14 ganger, men det er imidlertid ikke bare på scenen The Boss trives godt. Når Springsteen først gjester landet har han ikke vært ukjent for å ta beina fatt og mingle med «mannen i gata».

Hva er verdens største band?

Metallica sitt totalt billettsalg på enorme ca. 22,1 millioner billetter plasserer bandet i selskap med de aller største artister og band i verden gjennom alle tider uansett kategori.

Blir det Justin Bieber konsert i Norge?

Verdensstjernen Justin Bieber kommer til Trondheim for første gang den 7. august 2022 til det som blir den største konserten i byen noensinne! Det er Trondheim Sommertid som har klart å lokke Bieber og hans Justice World Tour til Norge – som kun ett av fire eksklusive stopp i hele Europa – og eneste stopp i Norge.

Har The Beatles spilt i Norge?

Siden The Beatles sitt første album kom ut i 1963, har de hatt konserter i hele verden, bortsett fra Norge. The Beatles var aldri i Norge. De spilte konserter i resten av verden, og det ble totalt kaos.

Hva betyr Beatles på norsk?

Før de kom opp med dette var det Stuart Sucliffe, et tidlig medlem av bandet, som kom opp med the Beetles, og de gikk også under navnet The Silver Beetles, som ble gjort om til The Beatles for å legge vekt på at de var opptatt av ”beat”, eller rytme i musikken.

Hvem ble drept i The Beatles?

I 1980 skjøt og drepte Mark Chapman den verdenskjente artisten John Lennon, mens Lennons kone Yoko Ono så på. Nå beklager Chapman drapet, melder BBC.

Hva er den mest populære sangen til The Beatles?

Helt på top av lista finner vi «A day in the life», skrevet av John Lennon og Paul McCartney i samarbeid, som så mange andre av låtene. John Lennons håndskrevne tekst til låten ble forleden solgt for over 7,5 millioner kroner på en auksjon i USA.

Hvorfor sluttet The Beatles?

Flere årsaker er knyttet til bruddet, inkludert Brian Epstein død, Yoko Onos rolle, Lennons tilbaketrukkenhet og narkotikaproblemer, manager Allen Klein, Harrisons utvikling som låtskriver og McCartneys dominante og perfeksjonistiske rolle i bandet.

Hvorfor gikk The Beatles i oppløsning?

Andre Beatles-tilhengere mener oppløsningen skyldtes generell intern krangling og uenighet. Allerede gjennom filmen ”Let It Be” kunne man se de fire bandmedlemmene rett og slett være stygge med hverandre. De var lei av hverandre, og de kranglet mer enn de skapte musikk. Bare Paul McCartney prøvde å holde bandet sammen.

Leave a Comment