Når åpnet Scandic Lerkendal?

Scandic hotell Lerkendal ved Lerkendal stadion i Klæbuvegen er et av Nordens største kongressanlegg. Med sine 75 meter er hotellet også Norges høyeste bygning utenfor Oslo. Byggearbeidene startet i 2012 og hotellet åpnet sommeren 2014.

Hvem er eier av Scandic Hotels?

Hilton-kjeden selger alle Scandichotellene til Wallenberg-kontrollert fond. Det er det Wallenberg-kontrollerte private equity-fondet EQT V som blir Scandic Hotels AB nye eier. Det skriver selskapet i en pressemelding i dag. EQT V er Nord-Europas ledende private equity group.

Hvor høy er Scandic Lerkendal?

Hotellet er bygget i tilknytning til Lerkendal Stadion, og vil med sine 1243 senger og konferansekapasitet på opptil 23.000 mennesker være et av Nordens største kurs- og konferansehotell. Scandic Lerkendal er med sine 75 meter og 21 etasjer Trondheims høyeste bygg, og Norges 3. høyeste bygg.

Når åpnet Scandic Lerkendal? – Related Questions

Hvor mange på Lerkendal i dag?

Lerkendal Stadion
Drift Lerkendal Stadion AS
BrukereRosenborg Ballklub
UnderlagNaturgress
Kapasitet21 423

Hvor mange er d plass til på Lerkendal?

I dag er kapasiteten berre 21 850 tilskodarar (21 620 internasjonalt). Dette skuldast at det var ein stor ståtribune på Lerkendal før, og at det var ståplassar i klokkesvingen. Etter fleire ombyggingar på 1990- og byrjinga av 2000-talet framstår stadionet som eit av dei mest moderne i Noreg.

Hvor høyt er Scandic i Narvik?

Scandic Narvik, tidligere Rica Hotel Narvik, er et forretningshotell i Narvik sentrum i Nordland. Hotellet har 18 etasjer og er 54,5 meter høyt, noe som gjør det til en av Nord-Norges høyeste bygninger.

Hvor høyt er Scandic Havet Bodø?

Ytterst ute på kaikanten rager Bodøs nye landemerke 18 etasjer til værs. Scandic Havet er Nord-Norges høyeste bygg og største konferansehotell.

Hva er Bergens høyeste bygning?

Ulriken Teletårn er Bergens høyeste bygning.

Hva het Scandic før?

Scandic ble etablert i 1963 som Esso Motor Hotel ved Laxå i Midt-Sverige. Kjeden ekspanderte til Norge og Danmark i 1972 og tok sitt nåværende navn i 1984 etter å ha fått nye eiere.

Hvem er Nordens største hotell aktør?

Dette betyr at Scandic i dag er den største hotellkjeden i Norden med 230 hotell, hvorav nærmere 90 hotell i Norge. Du vet hva du kan forvente når du bor på et Scandic hotell.

Hvor mye koster frokost på Scandic?

Frokosten består av de beste råvarer og smakene Norge og Vestlandet har å by på. Vi er også svært stolte av vårt gode samarbeid med lokale mat- og drikkeleverandører, noe som gjenspeiles på den anerkjente frokostbuffeten vår. Frokosten er også åpen for ikke-boende gjester, og koster NOK 325.

Når er vanlig innsjekk på hotell?

Innsjekk på hotellet kan du vanligvis gjøre fra kl. 15.00. Tid for innsjekk kan variere fra hotell til hotell. Sjekk derfor gjerne hotellets egen nettside for å finne tidspunkt for innsjekk.

Hvilken dag lønner det seg å bestille hotell?

– Det lønner seg å bestille hotellrom cirka 30 til 60 dager før ankomst. Da er prisen rimeligst. Spesielt for weekend-gjester, men også for gjester som er på besøk i hverdagene.

Kan man sjekke inn tidlig på hotell?

– Både tidlig innsjekk og sen utsjekk koster vanligvis ikke noe. Men hvert enkelt hotell må avgjøre om det er mulig å tilfredsstille disse kravene. Det har med kapasiteten til hotellet å gjøre. Ønsker du å ankomme tidligere eller sjekke ut senere, bør du ringe hotellet på forhånt å avtale dette, råder hun.

Hva er det seneste man kan sjekke inn på hotell?

Vanligvis kan du sjekke inn fra kl. 15:00 og sjekke ut senest kl. 12:00. Noen hotell har derimot andre tider, for eksempel innsjekk fra 16:00 og utsjekk senest kl.

Er det lov å besøke noen på hotell?

– Det er ikke lov til å la andre gjester utenom de som har booket hotellrommet på overnatting. Grunnen til dette er først og fremst brannsikkerhet, altså at man skal kunne vite hvor mange man eventuelt trenger å lete etter i en nødsituasjon, sier Sofia.

Hvordan få best pris på hotell?

Sjekk prisene på bookingsidene og sidene som sier de sammenligner prisene på et bestemt hotell. Så sjekker du hotellets egen side. Merk deg også hvilke betingelser som gjelder hvis du bestiller via en bookingside kontra direkte fra hotellet.

Hvor lenge før avgang er boarding?

Ombordstigning stenger 20 minutter før avgang. Følg med på flyplassens informasjonstavle og beregn nok tid. I perioder med mange reisende kan tiden benyttet i sikkerhetskontroll bli lengre enn forventet.

Hvor tidlig bør man være på flyplassen?

Hvor tidlig du må være på flyplassen varierer. Sjekk informasjonen du har fått knyttet til flybilletten din eller kontakt flyselskapet ditt for eksakt oppmøtetid. Flere av flyselskapene på Oslo lufthavn anbefaler å møte opp minimum 2 timer før avreisetidspunkt.

Leave a Comment