Når er Kiel båten i Oslo?

Avgangstider
Avgang OsloAnkomst Kiel
14:0010:00
Avgang KielAnkomst Oslo
14:0010:00

Hvor lenge er Color Line i Kiel?

Når Color Fantasy eller Color Magic klapper til kai i Kiel klokken ti, har du drøye tre timer til rådighet. Her er tips til hva du kan gjøre i land. For mange er timene i Kiel forbundet med tradisjoner.

Hva er forskjellen på Color Line Magic eller Fantasy?

Det som skiller de primært utseende messing er på Magic er det tre dekk med de utstikkende vinduene helt forut. Kontra fantasy hvor du bare har to dekk med disse vinduene. Magic er noe større og har ett dekk mer enn søsterskipet med fem stjerners lugarer.

Når er Kiel båten i Oslo? – Related Questions

Hva kan man gjøre på Kiel ferja?

Opplevelser om bord
  • Oslo – Kiel. Taxfree Shopping.
  • Color Spa & Fitness Center. Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger.
  • Show Lounge.
  • Tower/Palazzo Night Club.
  • Casino.
  • Golfsimulator.

Hvor fort går Kiel fergen?

MS «Color Fantasy»
Toppfart22,1 knop
HovedmaskinFire Wärtsilä 8L46 dieselmotorer på 8160 kW
Ytelse42 400 bhk
Tonnasje75027 (BT)

Hvor fort går Color Line Fantasy?

Selskapets linjer og skip
BåtLengdeToppfart
MS «Color Magic»224,90 m22 knop (40,74 km/t)
MS «Color Fantasy»223,70 m22 knop (40,74 km/t)
MS «SuperSpeed 1»214,90 m31 knop (57,41 km/t)
MS «SuperSpeed 2»212,80 m31 knop (57,41 km/t)

1 more row

Er det basseng på Color Fantasy?

Badelandet finner du både på Color Magic og på Color Fantasy. Her kan du kjøpe forfriskninger og spesielt de tre slush-maskinene våre er populære blant barna. Aqualand er helt alkoholfritt.

Hvor fort går Color Fantasy?

Fakta om Color Fantasy

Skipet er registrert i Oslo – Norge. Skipet har 15 dekk og kan frakte 2 605 passasjerer, 760 biler har 966 lugarer som rommer totalt 2 400 passasjerer med en marsjfart på 22 knop.

Hva kan man gjøre på Color Fantasy?

Color Fantasy byr på et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser for hele familien, blant annet 12 barer og restauranter, Show Lounge med daglig gratis show, handlegate med taxfree-butikker, badeland og Spa & Fitness-avdeling med panoramautsikt.

Hvor gammel må man være for å ta Kiel båten alene?

Om bord på et skip er det mange steder der besetningen ikke vil kunne ha oversikt eller mulighet til å overvåke et barns bevegelser i skipet under overfarten. Av hensyn til barnets sikkerhet har vi derfor en regel om at barn som reiser alene på transport må være fylt 16 år.

Hvor gammel må man være for å ta Kiel båten?

Color Line:

Transport (enveis): 16 år. Tur/retur samme dag, man-ons: 18 år. Tur/retur samme dag, tors-søn: 20 år. Cruise (Oslo-Kiel): 20 år.

Hvor spiser man frokost på Color Line?

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Er det dyrt i Kiel?

Levekostnadene i Kiel er: 1.60 ganger lavere enn i Oslo. 1.52 ganger lavere enn i Tromsø 1.57 ganger lavere enn i Skien.

Hvor lenge før må man møte på Color Line?

Innsjekk åpner ca. 2,5 timer før hver avgang, og du må møte opp senest 1 time før avgang.

Er det hårføner på Kielferga?

Alle har eget bad og fasiliteter som hårføner, telefon og flatskjerm.

Kan man ta Kielferga uten pass?

Alle gjester må medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dette er eneste gyldig ID-dokument for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn. Disse reglene gjelder uavhengig av om du går i land i Kiel eller ikke.

Når kan man gå ombord på Kielferga?

Ombordstigning starter ca 45 minutter før avgang. Prioritert innsjekk for passasjerer med 5-stjerners lugarer. Passasjerer med kjøretøy sjekker inn direkte på kaia. Oppmøte 2 timer før avgang for gjester med bil.

Er det lov å røyke på Kielferga?

Det er absolutt forbud mot å røyke på lugarene. Vær ellers omhyggelig med å slukke sigaretter kun i dertil egnet askebeger. Røyking ombord: Hele skipet er røykfritt innendørs, bortsett fra dedikerte røykesoner (dette gjelder også for el-sigaretter).

Er det politi på Color Line?

Det oppnås blant annet gjennom realistiske øvelser i ønskede omgivelser. Color Line bidrar ved å tilby skip som øvingsarena når forsvaret, politiet, Hovedredningssentralen, kommunene og andre etater øver på håndtering av kritiske situasjoner.

Leave a Comment