Når kan man ringe 175?

Du kan melde om feil og mangler på riks- og fylkesveier, eller tipse oss om trafikkfarlige situasjoner. Du når oss i veitrafikksentralene på telefonnummer 175. Du kan nå oss døgnet rundt, hele året.

Når er Trollstigen åpen?

Veistrekningen er vinterstengt og er vanligvis åpen fra midten av mai og til snøen faller om høsten.

Når stenger Valdresflye?

I følge fylkeskommunen skal Valdresflye være farbar fra 1. april 15. desember.

Når kan man ringe 175? – Related Questions

Kan man kjøre over Valdresflya?

I hvert fall fra 1953 har det vært mulig å kjøre bil over Valdresflye. I forbindelse med at Turistvegprosjektet kastet sine øyne på veien har den blitt oppgradert og det er bygget flere flotte rasteplasser med utsikt. Og nettopp utsikt er det mye av langs Nasjonal turistveg Valdresflye.

Hvor langt er det over Valdresflya?

Veien er 49 km lang, og går mellom Garli og Hindsæter. Høyeste punktet er på 1389 moh, noe som gjør Valdresflye til Norges nest høyeste fjellovergang. Fra veien har du flott utsikt over fjell og vidde. Valdresflye er et ypperlig utgangspunkt for fjellturer både til fots, på sykkel og på ski!

Hvor er Valdresflya stengt?

Opningstider. * Delar av Nasjonal turistveg Valdresflye er vinterstengt mellom Garli og Maurvangen. Strekninga er open mellom Hindsæter og Gjendesheim. Vegen er normalt stengt i desember og opnas igjen i april.

Er fylkesvei 51 åpen?

Nattestengt, gyldig mellom 20:00 og 08:00 hver dag fra 23.11.2022 til 31.12.2022.

Hvor begynner Valdresflya?

Valdresflya starter rett før Beitostølen i Valdres og går nordover forbi Bygdin og Gjendesheim til Hindsæter. Du kan stoppe mange steder langs veien, både på tilrettelagte stoppesteder og en stor mengde plasser hvor du bokstavelig talt kan kjøre ut på fjellet og parkere bilen midt i naturen.

Hvor er bommen på Valdresflya?

Vinterstengt vei over Valdresflye

Bommen på Garli ved Beitostølen stopper bilene fra å kjøre inn på Valdresflya. Valdresflye er den nasjonale turistvegen som starter ved Garli på Beitostølen og går over fjellheimen forbi Bygdin og Gjendesheim til Hindsæter.

Hva koster bommen på Være?

Klæbu, Klett, Være og Fossestuvegen: Rushtid: 88 kroner. Utenfor rush: 44 kroner. Sluppen: Rushtid: 58 kroner.

Hvor mye koster det å kjøre gjennom bommen?

Pris for en vanlig personbil for passering av én bomstasjon er 28 kroner utenom rushtid og 34 kroner i rushtiden (pris fra september 2022). Elbiler betaler 14 kroner utenom rushtid og 17 kroner i rushtiden. Dieselbiler (32/37 kroner) og kjøretøy over 3500 kg betaler mer.

Er veien åpen til Bygdin?

Veien er normalt åpen hele døgnet både fra sør og nord.

Er Bygdin regulert?

Bygdin er regulert som magasin for Øvre og Nedre Vinstra kraftverk, med reguleringshøyde mellom 1 048 og 1 057 moh. Sjøen har et areal på 40 km², og den er lang og smal – i luftlinje 25 km lang. Største dyp er 215 meter.

Når åpner jotunheimvegen?

Jotunheimvegen (bomvei): 45 km. går gjennom åpne og vennlige fjellområder med utsikt mot høye fjell og store vann. Veien åpner vanligvis i midten av juni. Se etter flokker med tamrein som beiter i området.

Leave a Comment