Når kommer Kiel fergen til Oslo?

Avgangstider
Avgang OsloAnkomst Kiel
14:0010:00
Avgang KielAnkomst Oslo
14:0010:00

Hvor mye koster Oslo Kiel?

Priseksempelet gjelder per person med bil OsloKiel én vei når 4 personer deler en 3-stjerners innvendig lugar. Fra 1 800,- per person når 2 reiser sammen.

Hvor lang tid tar det fra Oslo til Kiel?

Oslo Kiel fergeruten knytter Norge med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Color Line. Det er opp til 8 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 Timer.

Når kommer Kiel fergen til Oslo? – Related Questions

Kan man ta Kielferga uten pass?

Alle gjester må medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dette er eneste gyldig ID-dokument for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn. Disse reglene gjelder uavhengig av om du går i land i Kiel eller ikke.

Hva kan man gjøre på Kiel ferja?

Opplevelser om bord
  • Oslo – Kiel. Taxfree Shopping.
  • Color Spa & Fitness Center. Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger.
  • Show Lounge.
  • Tower/Palazzo Night Club.
  • Casino.
  • Golfsimulator.

Hvor går båten til Kiel fra?

Color Line terminalen i Oslo ligger på Hjortnes, kun 10 minutter gange fra Aker Brygge.

Er butikkene åpne i Kiel på søndag?

De fleste butikker har åpent fra kl 10.00 – 19.00 på hverdager, fra 10.00 – 16.00 på lørdager og stengt på søndager.

Hva er forskjellen på Color Line Magic eller Fantasy?

Det som skiller de primært utseende messing er på Magic er det tre dekk med de utstikkende vinduene helt forut. Kontra fantasy hvor du bare har to dekk med disse vinduene. Magic er noe større og har ett dekk mer enn søsterskipet med fem stjerners lugarer.

Når må man møte opp på Color Line?

Innsjekk åpner ca. 2,5 timer før hver avgang, og du må møte opp senest 1 time før avgang.

Er det lov å sitte i bilen på Color Line?

Dyret må være i bilen eller i bur på anvist sted under hele overfarten. Her får du nyttig Informasjon om å reise med kjæledyr om bord på våre skip. All transport av dyr skjer på eiers ansvar og risiko.

Hvor spiser man frokost på Color Line?

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Hvor gammel må man være for å ta Kiel båten?

Slik jeg leser informasjonen på nettsidene til Color Line , er aldersgrensen for turer som regnes som transport 16 år og for 2-døgns cruise er det 20 år. Aldersgrensene gjelder for reisende uten følge av foreldre/foresatte.

Kan en 16 åring reise alene?

Det finnes ikke en bestemmelse om at man må være 18 år for å reise alene til utlandet, men så lenge du er under 18 år, er det foreldrene dine som er ansvarlig for deg og som kan avgjøre om du får reise til utlandet.

Kan man ta danskebåten når man er 16?

Vi tillater personer fra 16 år å reise som passasjer. Om du reiser på et minicruise må du være 18 år eller reise sammen med en voksen.

Hva er flex billett Color Line?

Gebyrfri endring av reisen

Bestiller du cruise, bilpakke eller dagstur (Økonomi-billett) med avreise i 2022 kan du endre gebyrfritt frem til 24 timer før avreise. Ønsker du enda mer fleksibilitet anbefaler vi å kjøpe en Flexbillett.

Kan man reise med Color Line uten pass?

Må jeg ha med pass? Alle gjester MÅ medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID kort med reiserett. Dette er eneste gyldige ID-dokumenter for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn, uansett alder.

Hvor lang tid bruker Kiel fergen?

Kiel til Oslo Ferge

I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Color Line. Det er opp til 8 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 Timer.

Kan man betale med kontanter på Color Line?

Bestilling og betaling av reisen

Alle bookinger som gjøres på våre terminaler kan betales med kort eller kontant (på våre norske terminaler kan du kun betale i NOK). Alle bookinger som gjøres via Internett må betales med kort.

Kan man nekte å ta i mot kontanter?

Forbrukere (men ikke næringsdrivende) har alltid rett til å betale med kontanter hos selgeren. Man kan altså ikke nekte å selge noe til en kunde fordi han vil betale med kontanter. Plikten til å ta imot kontanter gjelder bare på selgers forretningssted.

Leave a Comment