Når på året er det best å reise til Hawaii?

Beste tid å reise: Hele året. Mai og september er kanskje de to beste månedene å besøke øya, da er klimaet behagelig og prisene noe lavere. Høysesongen er desember–april og juni–august.

Hvor mye koster det å dra til Hawaii?

Gjennomsnittsprisen for en flyvning til Hawaii ligger på 12 943 kr/per person, og den billigste flyvningen til Hawaii koster 1 793 kr/per person. Denne prisen kan variere basert på en rekke ulike faktorer som avgangsflyplass, flyselskap, bestillingstidspunkt og når du planlegger å reise.

Hvilke flyselskap flyr til Hawaii?

Det er en rekke forskjellige flyselskaper som flyr til Hawaii, blant annet Lufthansa, Delta og US Airways. Et alternativ kan også være å benytte seg av Norwegians direkterute til Los Angeles, for deretter å fly med eksempelvis Hawaiian Airlines til Honolulu.

Når på året er det best å reise til Hawaii? – Related Questions

Når er det varmest i Hawaii?

I løpet av sommeren er gjennomsnittstemperaturen knapt 30 grader. Det er varmest i september med 30 grader, mens april og mai er noe svalere. Om nettene synker temperaturen til 20-23 grader. Vanntemperaturen når oppimot 26-27 grader i perioden juli–oktober.

Er det dyrt å reise til Hawaii?

Hva koster en ferie på Hawaii

Vi sjekket priser og muligheter og fant ut følgende; Det er rimeligst å reise til Hawaii i mai, oktober og november. Sommer og jul var de desidert dyreste alternativene når vi søkte etter flyreiser til Hawaii. Vi fant priser ned til 4000 kroner tur/retur per person.

Er Hawaii dyrere enn Norge?

Er Hawaii en kostbar region? Gjennomsnittlige priser i Hawaii er høyere enn i Norge. Hvis du gjør din shopping i Hawaii du må betale 1.02 ganger mer for det enn i Norge. Den gjennomsnittlige overnatting kostnader i Hawaii utvalg fra: 437 NOK (44 USD) i herberge til 1,100 NOK (111 USD) i 3-stjerners hotell.

Er det slanger i Hawaii?

Men Hawaii har ingen slangearter, og hunder generaliserer, slik at vi vil kunne håndtere enhver type slange, sier Jonathan Ho, som leder departementets karanteneavdeling.

Hvor lang flyreise til Hawaii?

Avstand mellom Norge og Hawaii

Flytid: 13 timer, 42 min.

Hva slags flyselskap er Flyr?

En ansvarlig modell. Flyr er et norsk flyselskap som er skapt for reisende i Norge, og bygget opp med en størrelse, organisasjon og rutetilbud som er tilpasset en hverdag etter koronapandemien. Alle som jobber i Flyr er direkte ansatt i selskapet, med norske lønns- og arbeidsvilkår.

Hva er det beste flyselskapet?

Det er Qatar Airways som stikker av med seieren som verdens beste flyselskap i Skytrax kåring for 2022. Det ble kjent under et arrangement fredag som gjerne omtales som «luftfartens Oscar-utdeling», skriver Flysmart24.no. Analyseselskapet Skytrax er ledende når det gjelder rangeringer av flyselskap.

Hva slags fly har Flyr?

Flyr opererer i dag kun med flytypen Boeing 737-800, som Norwegian utelukkende bruker. Da Norwegian gjennomgikk sin omstrukturering tidligere i år, valgte selskapet bort Max-flyene sine.

Hvilket flyselskap Flyr Apollo med?

SAS charterfly (SK) SAS (Scandinavian Airlines) er Skandinavias ledende flyselskap og en av grunnleggerne til Star Alliance, den første globale samarbeidsalliansen. SAS er en av Apollos hovedsamarbeidspartnere på charterflyvninger.

Hva kan man ha i håndbagasje SAS?

Du kan ha med én håndbagasje om bord (maks 8 kg, høyde 55 cm, bredde 40 cm og dybde 23 cm) og én håndveske eller PC-veske (høyde 40 cm, bredde 30 cm og dybde 15 cm). Merk! Reiser du på en SAS Go Light-billett, inkluderer den prisen kun en veske under setet (40 cm x 30 cm x 15 cm).

Når må man være på flyplassen Apollo?

Innsjekking stenger 1 time før avreise. Vi anbefaler at man er på plass allerede 2 timer før avreise. Enkelte reiser med rutefly krever at man er på flyplassen 2 timer før.

Hvilke fly bruker TUI?

Hvis du er usikker på hvilken modell du har, kan du gå til Apples supportsider og oppgi serienummeret ditt.
  • TUI Airways – TOM. Les mer om din flyreise med TUI Airways.
  • SAS Charter -SK.
  • Sunclass Airlines -DK.
  • Air Europa – AEA.
  • Balkan Holidays Air – BGH.
  • Norwegian (charter) – DY/D8.
  • Freebird – FHY.
  • Novair – NVR.

Hvor er best å sitte på fly?

Langt foran eller helt bak? De to endene av flyet er de mest populære. Sitter du langt bak eller langt foran får du mat og drikke raskt. Så er du kaffetørst en tidliglig morgen bør du velge å sitte foran eller bak.

Når er det billigst å reise med fly?

Mange beregninger viser at det billigste å bestille mellom seks til ni uker før avreise. Men dersom du skal reise i ferietider som jul, påske, sommerferie, og høstferie, bør du sikre deg billetter så tidlig som mulig. I en kampanje er det de billigste billettene går først.

Hvor tung kan en koffert være på fly?

Størrelse- og vektgrenser

Hvert enkelt kolli må ikke veie mer enn 32 kg eller mindre enn 2 kg. Bagasjen din må ikke veie mer enn 74 kg til sammen. Hvert enkelt kolli kan ikke være større enn 250 x 79 x 112 cm (lengde x høyde x bredde), og den totale omkretsen kan ikke overstige 300 cm.

Er det lov å ha med sminke på fly?

Regler om flytende væske i håndbagasjen

Væske kan kun tas med i håndbagasjen i beholdere som det er plass til maksimalt 100 ml (1 dl) i. Den totale mengden får ikke overstige 1000 ml (10 dl). Vann, brus, gelé, krem, parfyme, skum, innholdet i spraybokser og annet med lignende konsistens regnes som flytende væske.

Leave a Comment