Når skal Karpe ha konsert?

Det blir ellevill festivalfølelse når Hamar kommune og Vikingskipet arrangerer ny utendørskonsert i Hamar. Ingen ringere enn Karpe står på plakaten, sammen med Stig Brenner og Emma Steinbakken. Konsertdato er 1. juli 2023.

Når åpner dørene til Karpe konsert?

– Vi klarer ikke helt å se for oss moshpits og stagediving med 1 meters avstand, så da er det bedre å bruke denne tida på å gjøre konsertene enda råere, sier Chirag og Magdi. SAS SPEKTRUM X 10 utsettes derfor til august 2022.

Hvor i Oslo er Karpe fra?

Oslo
Karpe / Opprinnelse

Oslo er Norges hovedstad, minste fylke i areal og mest folkerike by. Fylket og bykommunen ligger i det sentrale østlandsområdet, innerst i Oslofjorden. Oslo kommune har 707 531 innbyggere. Sammen med deler av elleve nærliggende kommuner har Oslo som tettsted en befolkning på 1 064 235 per 1. januar 2022.

Wikipedia

Når skal Karpe ha konsert? – Related Questions

Hvor mye tjener Karpe Diem?

Årsregnskapet for Karpe Diem AS viser at deres omsetning for pandemiåret 2020 endte på 350.000 kroner – i minus. I skarp kontrast til 2019, da de omsatte for 28,7 millioner. Driftsresultat før skatt for 2020 endte på 3,86 millioner i minus for det største av Karpes selskaper, mot 3,46 millioner i pluss året før.

Er Karpe og Karpe Diem det samme?

I 2018 forkortet gruppen navn fra Karpe Diem til Karpe. Etter navnebyttet har Karpe gradvis blitt mer sjangeroverskridende, og de har kombinert sin rapbakgrunn med det de selv omtaler som diaspora-pop.

Hvor kommer Karpe gutta fra?

Karpe, fra 2000 til 2017 Karpe Diem, er en rapduo fra Oslo, bestående av Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel. De har per 2020 gitt ut fem album, og har innkassert blant annet seks Spellemannpriser. De to artistene vokste opp i Oslo.

Hvor er Karpe født?

Karpe Diem er en norsk rapgruppe fra Oslo, og består av Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel. Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (født 3. juni 1984 i Oslo) er oppvokst i Oslo.

Hvor kommer foreldrene til Karpe fra?

Hans far var flyktning fra Uganda, men er opprinnelig inder, og hans mor er fra Gujarat i India. Han har en bachelorgrad i medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo.

Hvor mye tjente Karpe på konsertene?

Milliondryss fra konserter

I 2017 og 2019 var de ute på veien, og selskapet fikk da overskudd på henholdsvis 4,1 millioner og 3,5 millioner. I 2018 og 2020, med lite konsertvirksomhet, ble det underskudd på henholdsvis 1,6 millioner og 3,9 millioner. I 2019 tok duoen utbytte på halvannen million hver.

Hva betalte Karpe for Festiviteten?

Karpe betalte like under 13 millioner for Festiviteten i Skien i 2018, som har blitt deres portal til en nedstengt verden. Siden da har de sammen med verden gått inn i seg selv. Selv om verden er en annen, låter Karpe fremdeles som Karpe: Elektronisk, organisk pakket inn i et lydlandskap som setter stemmene i sentrum.

Er det aldersgrense på Karpe konsert?

I praktbygget vil det være aldersgrense 18 år og telefonforbud.

Har Karpe kjæreste?

Magdi er gift og har siden 2014 rukket å få tre barn. 35-åringen og kona Oda Felicia Bardal Sigstad Abdelmaguid fikk nemlig først tvillinger, før de fikk en sønn i 2016.

Hvilken religion er Karpe?

Selv er han muslim mens Karpe Diem-kollega Chirag er hindu.

Er Magdi gift?

Oda Felicia Bardal Sigstad Abdelmaguid
Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid / Ektefelle (g. 2011)

Hvor ligger huset til Karpe?

Chirag Patel står ved et overdådig dekket bord i det enorme huset som han og Karpe-makker Magdi Abdelmaguid eier i Skien. På bordet står Magdi med et oppblåsbart plastdyr rundt livet.

Leave a Comment