Vem äger Comfort Hotel?

Comfort Hotel ägs av Petter Stordalens hotellkoncern Nordic Choice Hotels och driver 32 hotell i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Det är urbana och effektiva hotell för resande, som vill bo centralt i moderna och spännande miljöer till ett förnuftigt pris.

Vilka ingår i Nordic Choice Hotel?

Vilka olika hotell finns inom Nordic Choice Hotels? Vi har fyra hotellkedjor; Comfort Hotel®, Quality Hotel™ och Clarion Hotel®, där Clarion Collection® ingår. Dessutom erbjuder vi ett antal unika hotell som du kan spana in här.

Vem äger Clarion Collection Hotel?

Clarion Hotels är en hotellkedja inom koncernen Nordic Choice Hotels och ägs av Petter A. Stordalen. Inom koncernen finns fem varumärken och Clarion är ett av de lyxigare varumärkena. De ca 20 hotellen som ingår i kedjan ligger centralt belägna i Sveriges och Norges större städer.

Vem äger Comfort Hotel? – Related Questions

Vem äger Jula hotell?

Jula Holding är en familjeägd koncern inom retail, fastigheter, finans, logistik, hotell och miljö & energi. Jula Holdingkoncernen utvecklar investerings-, förvaltnings- och ägarfrågor med sikte på att effektivt köpa, starta och utveckla nya och befintliga verksamheter.

Vem äger hotell draken?

Balder Fastigheter utvecklar nu fastigheten med den klassiska biografsalongen Draken i Göteborg till ett 33 våningar högt hotell som ska drivas av Nordic Choice Hotels. Nya Hotell Draken blir stadens högsta.

Vem äger Hotel Frantz?

Hotel Frantz ägs och drivs av familjen Pettersson, en äkta hotellfamilj från Vadstena, som drivit hotell i över 30 år. Visionen är enkel: att erbjuda en hotellupplevelse med skräddarsydda lösningar och ett stänk av småstadscharm.

Vem äger Green hotell?

För snart 30 år sedan tog Salka Börjesson Eynon över Green Hotell i dalaorten Tällberg från sin pappa. När pappan köpte hotellet 1965 var det ett pensionat med 30 rum. Idag är det Tällbergs största hotell med 100 rum och ett eget konstmuseum.

Vem äger hotell Heden?

Efter beslut i Higabs styrelse är det nu klart att Higab köper Hotell Liseberg Heden och Elyseum. – Som fastighetsbolag ska vi bidra till Göteborgs utveckling och ta hand om stadens kulturhistoriskt värdefulla byggnader.

Vem äger Hotel Frantz?

Hotel Frantz ägs och drivs av familjen Pettersson, en äkta hotellfamilj från Vadstena, som drivit hotell i över 30 år. Visionen är enkel: att erbjuda en hotellupplevelse med skräddarsydda lösningar och ett stänk av småstadscharm.

Vilken kedja tillhör Clarion?

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med nästan 200 hotell i Skandinavien och Baltikum. Clarion Hotel Sign, Clarion Hotel Stockholm och Quality Hotel Friends är bara några av dessa. Kedjan ägs av entreprenören och norrmannen Petter A.

Vilka hotell äger Petter Stordalen?

Ett i raden av hotell i Göteborg

I slutet av april meddelade Nordic Choice Hotels att man bygger ett nytt hotell på Lindholmen i Göteborg tillsammans med kinesiska Geely. Andra hotell som Petter Stordalen äger i Göteborg är bland annat Clarion Hotel Post och Avalon Hotel, Quality Hotel Waterfront.

Vem äger hotell Bohusgården?

Hotellet är privatägt av Martin Olsson, Marlene Borbos och Mikael Åberg.

Vem äger hotell Skeppsholmen?

Fakta Nobis-gruppen

Nobis Hotels, Restaurang & Conference driver förutom Operakällaren och Café Opera även Nobis Hotel, Hotell J, Hotell Skeppsholmen, Stallmästaregården, Täby Park samt mässanläggningen Factory och mötesplatserna Tornvillan och Fabrikörsvillan.

Hur många rum har Bohusgården?

Detta hotell med 4 stjärnor har 220 rum och ståtar med gratis frukost samt ett fullständigt spa och en inomhuspool. Börja dagen med gratis frukostbuffé som serveras dagligen. Hotellet har både bar och restaurang, där du kan äta och dricka gott under din vistelse. Här erbjuds gäster gratis wi-fi och en platt-tv.

Hur många rum har At Six?

Hotel At Six erbjuder 343 rum i centrala Stockholm.

Vilket Spa är bäst på västkusten?

Spahotell som gästerna älskar i Västkusten
  • Vann Spa Hotell & Konferens. Spahotell (Brastad)
  • Varbergs Kusthotell. Spahotell (Varberg)
  • Torekov Hotell. Spahotell (Torekov)
  • Hotel Continental Relax & Spa.
  • Varbergs Stadshotell & Asia Spa.
  • Varbergs Stadshotell & Asia Spa.
  • Varbergs Kusthotell.
  • Varbergs Stadshotell & Asia Spa.

Hur många rum har Stenungsbaden?

Stenungsbaden Yacht Club erbjuder 214 rum med hårtork och gratis toalettartiklar.

Hur många hotellrum har Stenungsbaden?

1902 byggde kaffemagnaten Herman Lindqvist en sommarvilla som sedermera blev hotell. 1963 öppnade hotell Stenungsbaden med 20 hotellrum. Ett par år senare utökades hotellet med flera konferenssalar och de första dansstegen togs också vid den tiden.

Vad kostar spa på Stenungsbaden?

För externa gäster rekommenderar vi varmt att ni förbokar innan ankomst för att garantera er plats. Betalning sker i vår reception. 145:-/vuxen, 125:-/barn 7-12 år, 65:-/barn 2-6 år.

Leave a Comment