Blir det julekonsert med Kurt Nilsen i år?

Kurt Nilsen sine julekonserter 20. desember og 21. desember i Oslo Spektrum må dessverre utsettes på grunn av sykdom. Konsertene utsettes til henholdsvis 20. og 21. desember 2023. Vi beklager de ulempene dette måtte medføre. Alle billetter overføres automatisk til den nye datoen, og du beholder de samme plassene.

Hvor er Kurt Nilsen fra?

Kurt Nilsen Kurt Erik Kleppe Nilsen (født 1978) er en norsk musiker fra Bergen.

Hvilken dialekt snakker Kurt Nilsen?

Men jeg vil alltid være bergenser i hjertet mitt, sier Kurt Nilsen til VG, selvfølgelig med bred Bergensdialekt. Men han stortrives i sitt nye hjem ved Mjøsas utløp, på Minnesund, med kjæresten Oda Rivrud. Livet er rett og slett «Amazing», for å si det med tittelen på hans ferske plate, den første på fire år.

Blir det julekonsert med Kurt Nilsen i år? – Related Questions

Hvor ligger hytta til Kurt Nilsen?

Hytta som har postnummer 5785 Vøringsfoss, ligger i utkanten av Hardangervidda i feltet Hardangervidda fjellandsby. Det spektakluære byggverket ble påbegynt i 2007. Kurt hadde da kjøpt tomter ved Vøringsfossen for 1,3 millioner kroner.

Hvor bor Kurt Nilsen?

Artisten kan le hele veien til banken etter salget av bergensvillaen. I 2020 kjøpte musiker Kurt Nilsen (43) en villa med hage og svømmebasseng i Steinsviken i Bergen for 7,1 millioner kroner. Da flyttet han og kjæresten Oda Riverud tilbake til byen mellom de syv fjell.

Hvor kommer Åge Sten Nilsen fra?

Åge Sten Nilsen ble født i Sarpsborg den 22. november 1969 som sønn av vaktmester Gunnar Åge og Synnøve Nilsen som jobbet på Sarpsborg sykehus. Han vokste opp sammen med foreldrene og storesøster Anita, som er 5 år eldre. Hans farfar, Rolf Nilsen, spilte klarinett og var den første som introduserte Åge Sten for musikk.

Hvor kommer etternavnet Nilsen fra?

Nilsen er et vanlig etternavn i Norge. I 2010 hadde 35 864 nordmenn etternavnet Nilsen. Navnet er et patronymikon og betyr «sønn av Nils».

Hvor vokste Siri Nilsen opp?

Sammen med pappa Lillebjørn, storesøster Sara og de to skilpaddene Harry og Petra vokste Siri opp på Sagene i Oslo, ikke langt unna Grünerløkka, der hun nå har adresse.

Hva betyr Siri på norsk?

Betyningen er det samme som Sigrid, sammensatt av navnedelene «sig» og «rid», hvor første ledd er avledet av det norrøne ordet sigr = seier, mens siste ledd er avledet fra frid som kommer fra det norrønt frídr = vakker. Satt sammen betyr altså Sigrid og Siri «vakker seier». Norsk navnedag for Siri er 12. juni.

Hva døde Rolf Just Nilsen?

Rolf Just Nilsen pådro seg etter hvert hjerteproblemer, men endret ikke sitt høye arbeidstempo av den grunn. Han døde bare 49 år gammel på scenen på Det norske teatret, under fremføring av revyen L/L Wang & Nilsen, et tomannsshow med Sølvi Wang.

Hvem er Siri Nilsen gift med?

Hun er datter av visesangeren Lillebjørn Nilsen og Shari Gerber Nilsen og er gift med skuespiller og komiker Anders Bye.

Hvor bodde Rolf Just Nilsen?

Fra slutten av 1930-tallet bosatte Rolf Just Nilsens familie seg i Båhusveien 4 på Sinsen, og her bodde han til han ble voksen. I adresseboken for Oslo i 1950 er han oppført som skuespiller, men fortsatt bosatt i Båhusveien 4.

Hvem er barna til Lillebjørn Nilsen?

Lillebjørn Nilsen/Barn

Hvem har Lillebjørn Nilsen Barn med?

Det første ekteskapet var med Kari «Banjo-Kari» Svendsen. Deretter giftet Nilsen seg med den amerikanske sangeren Shari Gerber Nilsen, som han fikk to døtre med: Siri, som selv er artist, og Sara.

Leave a Comment