Hva het Clarion Hotel The Hub før?

Hotellet het opprinnelig Hotel Viking og ble bygget til Vinter-OL 1952. Senere skiftet det navn til Hotel Royal Christiania og ble utvidet til 508 rom og over 20 konferanserom. I 2017 ble hotellet satt under totalrenovering og utvides til 810 rom. Renoveringen og utbyggingen var ferdig i begynnelsen av mars 2019.

Hvor mange rom har Clarion Hotel Trondheim?

Med sine 400 rom, 19 møterom, konferanseområde på 3000 kvadratmeter og 320 parkeringsplasser er dette det ideelle stedet for kulturarrangement, møter, konferanser, seminarer og private tilstelninger.

Hvem eier Clarion Hotel Air?

Selskapet og hotellkonsernet eies av selskapet Strawberry Group, som igjen er heleid av Petter A. Stordalen. Torgeir Silseth overtok som administrerende direktør i Nordic Choice Hotels i 2006, da Stordalen selv ble valgt som styreleder.

Hva het Clarion Hotel The Hub før? – Related Questions

Hvem eier Britannia Hotel i Trondheim?

Odd Reitan hadde en drøm om å eie Britannia Hotel fra han var 15 år gammel. I 2015 kjøpte han hotellet og totalrenoverte det over 3 år.

Hvor mange rom har et hotell?

Mindre hoteller har gjerne færre enn 60 rom; mellomstore hoteller har 60–100 rom; og. større hoteller har flere enn 100 rom.

Hvor mange rom har Britannia Hotel?

Dagens hovedbygning ble tegnet av arkitekt Karl Norum og stod ferdig i 1897. Britannia er et 5-stjerners hotell og har 257 rom og suiter. Hotellet rommer også den kjente restauranten Palmehaven, en speilsal, salonger, kurs- og konferansefasiliteter samt fire restauranter og to barer.

Hvor mange rom er det på Dalen Hotel?

Dalen Hotel® har 49 værelser, herav to dragetårnsuiter, to Dalen suiter, to enkeltrom og resten dobbeltrom. Det er i overkant av 90 senger på hotellet. 44 rom har bad med dusj og wc. Fem av våre Dalen Hotel 1894 rom har felles bad i korridoren og alle rom er utstyrt med badekåper.

Hvor mange rom har Pers Hotell?

Pers Hotell er et fullservice opplevelseshotell med 172 rom for 2-6 personer og Pers Lodge med 16 leiligheter for inntil 5 personer. Til sammen kan vi tilby ca. 650 senger.

Hva er twin rom på Hotell?

Dobbeltrom (twin) = rom med 2 separate senger. Et twinrom har to separate senger, som oftest står inntil hverandre, men noen ganger med et lite bord imellom. Dobbeltrom (double) = rom med en stor seng for 2 personer.

Hvor mange rom har Scandic Lerkendal?

Hotellet passer også godt for familier og sportsgrupper da vi har mange 4-sengsrom. Gratis WiFi til alle hotellets gjester. Rett ved Lerkendal stadion og en kort kjøretur fra Trondheim sentrum, finner du Scandic Lerkendal – perfekt for deg som ønsker å kombinere ditt neste arrangement med alt byen har å by på.

Hvor mange rom er det på Storefjell Hotell?

Hotellet kan skilte med 300 rom og en stor kurs- og konferanseavdeling som kan huse opp til 1001 deltagere. Salene strekker seg fra 10 til 1500 kvm fordelt på 4500 kvm som gjør det til den største arenaen i fjell-Norge for messer, banketter, konferanser, eventer og kickoff.

Hva kan man gjøre på Storefjell?

  • AMERIKANSK STEMMNING PÅ STOREFJELL. Er du klar for råe amerikanske “Big-Rigs” og biler er dette helgen for deg på Storefjell Resort Hotel.
  • Vandring og Topp 11.
  • Stisykling på Golsfjellet.
  • Stolpejakten på Golsfjellet.
  • Shopping – Gol, Leira og Fagernes.
  • Vassfaret Bjørnepark.
  • Langedrag Naturpark.
  • Støl og stølsliv.

Hvor kommer ordet hotell fra?

Et hotell (fra fransk hôtel, av latin hospitalis og av middelalderlatin hospitale, «herberge»; «fattighus»; «kloster») er et etablissement som tilbyr losji, som regel i begrenset tid og mot betaling.

Hvor høyt er Storefjell?

Golsfjellet er jevnt over 800–1000 meter over havet, høyeste punkt er Storefjell på 1149 meter over havet.

Hva kalles en person fra Gol?

Gol
LandNorge
FylkeViken
Statuskommune
Innbyggernavngoling

Hvor mange moh er Gol?

Gol ligger i dalføret Hallingdal i Buskerud fylke, 167 km nordvest for Drammen. Gol har eit typisk innlandsklima, med kalde vintre og varme sommere. Arealet for Gol er 530 km² og høyden over havet varierer mellom 180 og 1295 meter.

Hva er Gol kjent for?

Gol i Hallingdal ligger som et knutepunkt på Østlandet, midt mellom Oslo og Bergen. Med sitt varme innlandsklima er Gol og Golsfjellet det perfekte sted for en aktiv familieferie om sommeren. Her kan du kombinere sykkelturer og terrengsykling, fisking, fjellturer, stølsbesøk, forfriskende bad, ridning og stolpejakt.

Hvor ligger Nesby?

Nesbyen er en kommune i landskapet Buskerud i Viken fylke. Den grenser i nord mot Gol, i øst til Sør-Aurdal, i sørøst til Flå, i sørvest til Nore og Uvdal, og i vest til Ål. Administrasjonssenteret er tettstedet Nesbyen.

Hvor mange mennesker bor det i Gol?

Gol er et tettsted og administrasjonssenteret i Gol kommune i Buskerud. Det er det største tettstedet i Hallingdal, med 3 196 innbyggere per 1. januar 2021. Gol ligger hvor riksvei 52 fra Hemsedal møter riksvei 7, som forbinder Geilo med Vikersund.

Leave a Comment