Hva heter tårnet i Trondheim?

Tyholttårnet er et telekommunikasjons- og radiotårn i Trondheim. Det ble fullført i 1984. Arkitekt for tårnet var Nils Christian Ottesen. Tårnet har en høyde på totalt 124 meter og består av en 85 meter høy betongdel og en 45 meter høy ståldel øverst.

Hvor lang tid tar det rundt Tyholttårnet?

Vanlige turister kan nyte utsikten mens restauranten roterer 360 grader på én time.

Hvordan komme seg til Tyholttårnet?

Veibeskrivelse til Tyholttårnet (Trondheim) med offentlig transport
  1. Buss: 13, 14, 25.
  2. Jernbane: 26.

Hva heter tårnet i Trondheim? – Related Questions

Hvor mye koster Tyholttårnet?

Prisantydningen på det 124 meter høye tårnet er 50–60 millioner kroner. – Det er en attraktiv eiendom i dagens marked, som har gode og langsiktige leietakere og fremstår i god stand, sier eiendomsmegler Kristian Hogstad Lund i Eiendomsmegler 1 Næringseiendom Midt-Norge.

Hvor høyt er Tyholt tårnet?

124 m
Tyholttårnet / Høyde

Hvordan komme seg til Theisendammen?

Ta buss nummer 11 fra Kongens gate og gå av på Byåsen butikksenter holdeplass. Derfra er det 5-10 min å gå opp til badeplassen. Bak senteret finner du en grusvei som går opp forbi gården . Når veien splittes følger du stien til høyre for å komme til badeplassen.

Hvordan komme seg til Kalvåg?

Frå nord kan du anten ta ferje frå Måløy til Oldeide eller frå Stårheim til Isane. I begge tilfella held du fram langs rv 616 til reisemålet ditt, Kalvåg. Båt: Smørhamn er Kalvåg sin anløpsstad for hurtigbåten mellom Bergen og Selje – og ferje.

Hvordan komme seg til Arnøya?

Arnøya (Arnøyhamn) har hurtigbåtforbindelse til Tromsø og Skjervøy, og turen tar i underkant av 2 timer. Vær oppmerksom på at hurtigbåten ikke går daglig, og at noen av avgangene kun anløpes på signal. Rutetabellen finner du her. Det går ferga fra Storstein til Arnøya (Lauksundskaret) hver dag.

Hvordan komme til Lurøy?

For å komme seg rundt i kommunen, kan en benytte ferge eller hurtigbåt. Ferge går fra Stokkvågen, mens hurtigbåt kan tas fra Stokkvågen eller Tonnes på fastlandet. De fleste øyer med bosetting anløpes av både ferge og hurtigbåt, og det er daglig hurtigbåtforbindelse til/fra Sandnessjøen og Bodø.

Hvor mange bor på Onøy?

Folketallsutvikling – Lurøy

På øyene er det størst befolkning på (folketall 2022): Lovund (520), Solværøyene (272), Onøya (262) og Lurøya (119). Kommunen har ett tettsted, Lovund, på øya av samme navn (520 innbyggere i 2022).

Hvor mange bor på Sleneset?

Resten av kommunen fordeler seg på flere øysamfunn. Med over 500 er Lovund det største. Nær 300 bor på Sleneset, mens tett på 100 holder hus på Kvarøy.

Hvor ligger Lurøy?

Lurøy er en kommune på Helgeland i Nordland. Halvparten ligger på fastlandet, resten er øyer. Noen øyer har alltid vært kjente sjømerker med sine spesielle fjellformasjoner: Aldra, Lurøy, Stigen, Onøy og Lovund. Lurøy består av 1372 store og små øyer.

Hvor ligger Træna?

Træna er en kommune i Nordland fylke. Den ligger på Helgelandskysten omkring polarsirkelen, helt ytterst mot Norskehavet. Træna er et øyrike som består av i alt 477 øyer, holmer og skjær.

Hvor ligger Lovund?

The island Lovund. Lovund er ei vakker øy beliggende ytterst i havet i Lurøy kommune på Helgeland. Øya er lita, bare rundt 5 km2 og har i underkant av 500 innbyggere. Rå og ekte natur i kombinasjon med et moderne og fremoverlent samfunn, har gjort Lovund til ei livskraftig øy som er vel verdt et besøk.

Leave a Comment