Hvor gå tur i Trondheim?

9 FOTtureR i Trondheim
  1. Rundtur i Bymarka fra Byåsen. Turbeskrivelse: en fantastisk tur mellom dammer i Bymarka, du kan ta en eller alle på samme tur.
  2. Granåsen/Smistad- Rønningen.
  3. Rundtur Estenstadmarka.
  4. Stokkbekken fra Dragvoll til Rotvoll.
  5. Lian- Grønlia.
  6. Nedre Leirfoss til byen.
  7. Midtbyrunden.
  8. Ladestien.

Hvor langt er det rundt Kobberdammen?

Løperute 1.24 km lang, Trondheim.

Hvor går Ladestien?

Ladestien er kanskje den mest populære turstien i Trondheim, og strekker seg 8 km fra Ladehammeren til Rotvollfjæra. Turen kan tilpasses både i lengde og terreng, og er kanskje nettopp derfor blitt en av byens mest populære utfartsområder.

Hvor gå tur i Trondheim? – Related Questions

Hvor langt er det rundt Tinnemyra?

Tinnemyra kan du velge mellom å gå en liten tur rundt vannet (2km) eller ta den lengere turen på 6km. Turstien rundt vannet er 2km lang, lyssatt og er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Hvor lang er Midtbyrunden?

Følg skiltingen som leder deg trygt rundt denne flotte turen midt i Trondheim sentrum. Tid: 6, 7 km- 2,5 timer. Midtbyrunden går rundt selve bykjernen i Trondheim. Et konstant element på denne turen er vann, ettersom du går langs Trondheimsfjorden, kanalen og Nidelva.

Hvordan komme seg til skistua?

Hvordan reise til Bymarka i Trondheim

Til Skistua kan du reise med buss nummer 10 fra Trondheim sentrum. Til Lian kan du reise med Gråkallbanen – trikken i Trondheim. Fra sentrum i Trondheim kan du også reise med buss nummer 19 til Granåsen VM-anlegg.

Hvordan komme seg til Geitfjellet?

Rute 10 går fra sentrum til Skistua. Gå av ved Baklidammen, og følg beskrivelsen for Våttakammen fra Baklidammen – fram til Helkanseter. Følg stien (5), skiltet mot Geitfjellet og Helkanseter. Stien går på skrå mot venstre.

Hvor langt er det rundt Geitfjellet?

Løperute 9.43 km lang, Trondheim.

Hvordan komme seg til Grønlia?

Adkomst sommer

Du kan ta buss nr 26 og gå av alle stopp fra Ferista til Skistua, kommer an på hvordan tur du vil ha. Følg skilting i marka til Grønlia. Tar du trikk til Lian, kan du gå forbi Lian restautant, forbi flaggstanga og så innover i marka i retning Grønlia.

Hvor er Geitfjellet?

Geitfjellet er et fjell sørvest for sentrum i Grong kommune, Trøndelag.

Hvor stor er Bymarka?

Bymarka er et skogsområde vest for Trondheim på 80 km², og er dermed Trondheims største og mest populære utfartssted.

Hvor går man opp til Våttakammen?

Gå av på stoppet Møllebakken. Derfra er det 6 min gåtur opp til storsvingen i Vestoppfarten. Fra svingen begynner selve turen oppover på sti i flott natur. Etter ca 500 meter tar en skiltet sti av opp til venstre mot Våttakammen.

Hvordan komme seg til Storheia?

Adkomst med egen bil

Buss til Fjellseter og Skistua. Gråkallbanen til Lian og gå derifra til Grønlia. Parkeringsplasser flere steder langs Fjellseterveien og ved Lian.

Hvor er Storheia?

Storheia er et fjell på Hadseløya i Hadsel kommune i Nordland. Det har en høyde på 504 meter over havet og ligger cirka 2,5 km sørvest for kommunesenteret Stokmarknes og drøyt 5 km nord/nordøst for Melbu.

Leave a Comment