Hvor går båten til Vanvikan fra?

I Vanvikan er det buss-korrespondanse til/fra Råkvåg og Leksvik. MS Trondheimsfjord II er et hurtiggående katamaranfartøy bygd i carbonfiber.

Kan man ha med bil på hurtigbåt?

Du kan ikke ha med kjøretøy på hurtigbåtene, da må du reise med ferje.

Kan man kjøpe billett på hurtigbåten?

Ved å forhåndskjøpe billett slipper du å risikere at båten du skal reise med er full. Billetter kan også kjøpes om bord på hurtigbåtene eller over disk hos Sentrumsterminalen på hurtigbåtkaia i Bodø.

Hvor går båten til Vanvikan fra? – Related Questions

Hvor fort går en hurtigbåt?

Hurtigbåt kan defineres som et fartøy med lettbygget skrog, som kan operere på eller over vann, som har passasjer- eller lasteskipssertifikat og oppnår en hastighet på over 20 knop.

Kan man bruke Kolumbus billett på hurtigbåt?

Skal du reise med hurtigbåten mellom Stavanger, Byøyene og Hommersåk, kjøper du vanlig billett i billettappen eller med Kolumbuskortet ditt. Her gjelder samme priser og vilkår som for enkeltbillett på buss (merk: det finnes ingen studentrabatt på enkeltbilletter for båt).

Hvor mye koster busskort VKT?

Kjøpe reisekort? Våre reisekort får du på vårt kundesenter på Tønsberg rb.st, våre salgskontor og på de fleste bussene. Reisekortet koster 50,- . Du kan betale både med kontanter og bankkort.

Hvordan betale for ferge Troms?

For de samband som ikke er gratis bruker Troms fylkestrafikk det automatiske betalingssystemet AutoPASS for betaling på ferge. Du trenger verken avtale eller brikke for å reise med ferge. Men det må inngås en egen avtale om AutoPASS for ferge for å få rabatt.

Er det billigere med AutoPASS?

Får jeg rabatt når jeg har brikkeavtale? Alle kjøretøy i takstgruppe 1 og M1 med gyldig bombrikke får automatisk 20 prosent brikkerabatt i nesten alle automatiske bompengeanlegg i Norge. Noen steder er det timeregel og månedstak for hvor mange passeringer som belastes.

Når blir det gratis ferge?

Regjeringen har satt av 59 millioner i revidert statsbudsjett for 2022 til gratis ferje på ferjesamband som hadde under 100.000 passasjerer i 2019. Dette betyr at fra 1. juli vil flere samband bli gratis.

Hvilke ferje blir gratis Troms?

Fra 1. juli 2022 blir det gratis ferge på en rekke samband i Troms.

Priser for ferge

  • Linje 182 Bellvik – Vengsøy.
  • Linje 185 Hansnes – Karlsøy – Vannøy.
  • Linje 186 Hansnes – Reinøy.
  • Linje 188 Mikkelvik – Bromnes.
  • Linje 195 Storstein – Lauksundskaret – Nikkeby.
  • Linje 198 Rotsund – Havnnes – Uløybukt.

Er elbil gratis på ferje?

Stortinget har vedtatt at elbiler skal betale maksimalt halv pris av det bensin- og dieselbiler betaler på ferjer. Dette er nå innført på både riks- og fylkesveier. Elbilforeningen mener at regelen om maks halv pris skal være en fast miljørabatt.

Kan man ta ferge uten AutoPASS?

For de samband som ikke er gratis (f.o.m. 1. juli 2022) brukes det automatiske betalingssystemet AutoPASS for betaling på ferge. Norske kjøretøy trenger verken avtale eller brikke for å reise med ferge. Men det må inngås en egen avtale om AutoPASS for ferge for å få rabatt.

Hvor mye koster AutoPASS ferje?

Ett AutoPASS-ferjekort koster 50 kr som trekkes fra innbetalt forskuddsbeløp. Ferjekort sendes i post når innbetaling av forskuddsbeløp er mottatt. Leveringstid per post kan ta 1-2 uker.

Hva skjer når man ikke har AutoPASS?

Betaling uten brikkeavtale

Kjører du uten brikkeavtale, tas det bilde av bilens registreringsnummer. Du får faktura i posten på ordinær passeringsavgift uten gebyr fra bompengeselskapet som eier den bomstasjonen som du har passert.

Leave a Comment