Hvor mange studenter er det på NTNU Trondheim?

44 170 registrerte studentar, om lag halvparten (42 prosent) innafor teknisk-naturvitskaplege fag. 85 prosent av studentane er i Trondheim, 9 prosent er i Gjøvik, og 6 prosent er i Ålesund.

Hvor mange studenter er det i Tromsø?

Med over 12.000 studenter er Tromsø en av landets største studentbyer. Dette bidrar til å skape et godt studentmiljø med mange muligheter for å finne sin plass!

Hvor mange studenter på NTNU Gjøvik?

Som student på NTNU i Gjøvik blir du del av et levende og aktivt studentmiljø med cirka 4 000 studenter.

Hvor mange studenter er det på NTNU Trondheim? – Related Questions

Hvor mange studenter er det i Levanger?

Studiested Levanger er en tradisjonsrik studentby med om lag 2000 studenter. Her finner du et pulserende studentmiljø med byens beste konsertarena, idrettshall og sandstrand få meter fra lesesalen. Her er det godt å leve, fint å studere og trygt å bo.

Hva er det største universitetet i Norge?

Norges teknisk-vitenskapelige universitet (NTNU) troner på toppen av listen, med hele 43 700 studenter høsten 2021. Dette tilsier at 14 prosent av alle studenter i Norge studerer ved NTNU. Nest største studiested er Universitetet i Oslo, med 26 100 studenter.

Hvor mange studenter er det i Gjøvik?

Universitetet ligger på Kallerud, tett inntil bysentrum. Campus Gjøvik har rundt 5000 studenter.

Hva må man ha i snitt for å komme inn på NTNU?

De fleste studieprogram ved NTNU har krav til minimum gjennomsnittskarakter C for å kvalifisere for opptak.

Er NTNU best?

NTNU ligger suverent på topp når folk svarer på hvilken utdanningsinstitusjon de tror har best kvalitet. Nokut har også spurt hvem folk flest tror har dårligst kvalitet.

Hvor mange studenter har Nord universitet?

Nord universitet har 11.000 studenter og 1.300 ansatte, fordelt på flere studiesteder i Nordland og Trøndelag.

Hvor mange studenter på NTNU Ålesund?

Som student i Ålesund er du en del av Norges mest næringsnære campus, der innovasjon og gründervirksomhet er en sentral del av studiehverdagen. Med rundt 3000 studenter er studentmiljøet i Ålesund tett på og inkluderende.

Hvor mange studenter er det på OsloMet?

OsloMet er landets tredje største universitet, med ca. 22 000 studenter og 2100 ansatte. Vi tilbyr bachelor-, masterstudier, doktorgradsstudier og i tillegg en rekke årsstudier og videreutdanninger.

Hvor mange studenter er det i Grimstad?

Grimstad har omtrent 20.000 innbyggere, og med 3500 studenter tilknyttet UiAs campus er det liten tvil om studentene har en viktig plass i byen!

Hvor mange studenter bor i Århus?

Aarhus har rundt 50 000 studenter og et stort utvalgt av utdanninger. Aarhus Universitetet er nok den største institusjonen innen utdanning med både Ingeniørhøyskolen, medisinstudier og Handelshøyskolen (Aarhus BSS) under seg.

Hvor mange studenter er det i Bergen?

Bergen kommune hadde 281.812 innbyggere per første kvartal 2019. Tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser at det er over 35.500 studenter i Bergen. I dette tallet inngår de som studerer på et høyere utdanningsnivå enn videregående skole for eksempel på høyskoler, universitet og fagskoler.

Leave a Comment