Hvor mye koster det å klippe håret på Cutters?

Fast pris uavhengig av kjønn og type hårklipp. Barn, dame og herre betaler alltid det samme hos oss.

Hvor lang tid tar Cutters?

Effektivitet ved at hårklippen bare tar 15 minutter, kvalitet ved at de har dyktige frisører og en fast pris på hårklipp til kr 399,- uavhengig av kjønn og type klipp. I noen tilfeller hender det så klart at hårklippen tar litt lengre tid, men du betaler likevel samme pris.

Hvor mange Cutters salonger?

Den første Cutters-salongen ble åpnet i Bergen mot slutten av 2015. I 2017 hadde antallet salonger økt til 29 i Norge og én i Sverige. Omsetningen var på 67 millioner kroner – en seksdobling fra året før. I 2020 har Cutters 89 salonger i Norge, 11 i Sverige og 15 i Finland.

Hvor mye koster det å klippe håret på Cutters? – Related Questions

Hvor mye tjener en frisør i året?

Ifølge Statistisk sentralbyrå lå snittlønnen til frisører på 355.200 kroner i året. Men den lønnen er det mange frisører som ikke kjenner seg igjen i. Frisørene har nemlig et eget lønnssystem, der de får en garantilønn og en lønn basert på provisjon.

Hvem står bak Cutters?

Nestemann ut er Kristian Solheim, gründer og daglig leder i Cutters, et norsk frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn – til fastpris. Solheim grunnla Cutters sammen med Andreas Kamøy i 2015.

Hvor mange Ramm salonger er det?

Velkommen til Ramsvik og Ramm!

Vi er den største frisørbedriften i Vestland med 11 salonger og mer enn 110 dyktige frisører og lærlinger. Vi står på hver eneste dag for at du som kunde skal ha en god opplevelse når du er hos oss.

Hvor mange Nikita salonger er det i Norge?

Selskapet har 72 frisørsalonger i Norge og 40 frisørsalonger i Sverige og 600 medarbeidere.

Hvorfor koster dameklipp mer enn herreklipp?

Halsan sier at den norske frisørbransje er helt enige i at det er behandling, tid og kompleksitet som avgjør prisen, ikke kjønnet. Som regel tar det lenger tid å behandle en kvinne enn en mann, og at det er derfor helt legitimt at «dameklipp» koster mer enn «herreklipp».

Når ble Cutters startet?

Frisørkjede startet i Bergen i 2015 av Kristian Solheim og Andreas Kamøy. Største eier er oppkjøpsfondet Procuritas med om lag 70 prosent. Det kom inn på eiersiden i 2019.

Hva er Cutters sin visjon?

Vår digitale visjon er en friksjonsfri kundeopplevelse, en beriket arbeidshverdag for frisørene, og en så smart og automatisert administrasjon som mulig.

Hvordan betale hos Cutters?

Ettersom frisørkjeden kun tilbyr drop-in, kan kunder på farten sette seg i kø i Cutters‘ egen app og betale med Vipps uten å måtte være tilstede i salongen. Køen kan følges i appen, slik at du vet når det er din tur. På den måten reduseres køer og kontaktpunkter i salongene, og fleksibiliteten for kundene.

Hvor mye tjener man på Cutters?

Vi leser i pressemeldingen at snittlønnen på Cutters er på 500.000 kroner. Snittlønnen hos fast ansatte i Gevir var 670.000 i 2021, hevder hun.

Hvor mye koster det å klippe seg på Nikita?

En vanlig 30 min klipp koster fra 649,- Vi har kurer fra 149,- til 499,- så prisen på kur kommer an på om du vil ha en hurtigkur, en mer dyptgående kur eller en eksklusiv og reparerende kur.

Kan man betale med vipps på Cutters?

Cutters – Da har vi inngått avtale med DNB. Nå kan du endelig betale med Vipps i alle våre salonger. | Facebook.

Er det skatt på Vipps?

Det er ikke skatt på overføring av penger i Norge. Penger som overføres til deg på Vipps regnes ikke som lønn hvis det ikke er betaling for en jobb du har gjort.

Hva er grense på Vipps?

Saldo og beløpsgrenser

Du kan sjekke hvor mye du har mottatt og sendt under «Saldo & beløpsgrenser» som du finner i «Min profil.» Grensen for overføringer er nå satt til 350 000 kr totalt per år, men du kan endre disse ved hjelp av BankID.

Hvordan få fullverdig Vipps?

Når barna får egen BankID kan de oppgradere Vipps kontoen. Når barnet er 15 år kan de oppgradere Vipps uten foreldrekontroll slik at de kan betale med Vipps på stevner, fotballcupper og i butikker. Barnet kan også betale sine egne regninger i Vipps.

Hva koster det å vippse 20000?

Det koster ingenting å vippse penger på beløp opptil 5 000 kr. Skal du vippse mer enn 5 000 kr til samme person i løpet av 24 timer, koster det 1% av beløpet.

Kan Vipps bli hacket?

Både mobiltelefoner og PC/MAC har god sikkerhet og det skal litt til for å bli hacket. For å gå inn på Vipps, må man scanne fingeravtrykk, samt gjør det igjen dersom man velger å overføre penger.

Leave a Comment