Hvor ser jeg VG-lista?

Du kan følge den direkte på NRK1 og i NRK TV. «VGlista Rådhusplassen» er Norges største gratiskonsert og har tidligere hatt om lag 70-100.000 publikummere til stede.

Når er VG-lista 2022 Trondheim?

VGLista 2022 onsdag, 6. juli, 2022 kl 18.30 | TRD Events.

Blir det VG-Lista 2022?

VGlista hadde comeback med gratiskonsert på Rådhusplassen i 2022, etter tre år med forskjellige koronaalternativer.

Hvor ser jeg VG-lista? – Related Questions

Hvor lenge varer VG-lista konserten?

Konserten starter klokken 20.00 og varer til 22.30.

Er det lov med paraply på VG-lista?

Det er ikke lov til å ta med paraply inn på konsertområdet. I kveld er det duket for årets utgave av VG-listen i Bergen. Fra klokken 18.30 til 20 entrer artistene i tur og orden scenen på festplassen. Publikum kan forvente et bredt utvalg av artister og sjangre.

Hvem leder VG-Lista 2022?

P3-profilene Arianrhod «Arian» Engebø og Nate Kahungu er årets programledere for VGlista. – Det er en stor drøm som går i oppfyllelse! Det er langt mellom Førde og Oslo, så VGlista Rådhusplassen har vært noe jeg har sett på TV helt siden jeg var liten.

Når starter VG-Lista 2022 på TV?

Fredag 17. juni vil flere av landets mest populære artister, og noen internasjonale stjerner, stå på scenen foran tusenvis av fans på Rådhusplassen. Konserten sendes direkte på NRK1, i NRK TV og på VG.no. Årets programledere er Arianrhod Engebø og Nathan Kahungu, kjent fra radioprogrammet «StudioP3» på NRK P3.

Hvor kan jeg se VG-lista 2022 Bergen?

VGlistaVGLista Bergen 2022 – NRK TV.

Når begynner VG-Lista 2022 Bergen klokkeslett?

Du kan se sendingen klokken 18.30 her.

Er VG-lista Trondheim gratis?

Gratiskonsert direkte fra Trondheim Torg. En rekke kjente norske artister opptrer foran tusenvis av tilskuere.

Hvor mye koster VG-Lista 2022?

VGlista er åpen for alle – og er gratis.

Hvor mye koster Golden Circle VG-lista?

VGlista er et familievennlig gratisarrangement for alle og har ingen aldersgrense.

Er det sitteplasser i Golden Circle?

Hovedinngangen for ståplasser er Maratonporten. Sitteplassene bruker inngang 2,3,4 og 5. Det er også 2 innganger for dem som har golden circle-billetter, en på hver langside.

Er det aldersgrense på VG-lista?

VGlista har fri aldersgrense og er et alkoholfritt arrangement. Barn må ha tilsyn av voksne.

Hva betyr Golden Circle på konsert?

Golden Circle

Det betyr at folk får ekstra fasiliteter under konserten, som bar, mindre kø på toalettene osv.

Hva er verdens største konsert?

Han var den første vestlige musikeren som offisielt ble invitert til å opptre i Folkerepublikken Kina, og har verdensrekorden for det største publikum noensinne på et utendørs arrangement, hans Moskva-konsert 6. september 1997, hvor 3,5 millioner mennesker deltok. I 2019 ble Jarre utnevnt til kommandør av Æreslegionen.

Hva er en Platinum billett?

Platinumbilletter gir fans noen av de mest etterspurte billettene til et arrangement. Prisen på Platinumbillettene er dynamiske – det vil se at de er tilpasset tilbud og etterspørsel, så den avspeiler den reelle markedsverdien. Prisen kan derfor variere (gå opp og ned) fra time til time og dag til dag.

Hva kan man ikke ha med på konsert?

Man skal ikke ta med seg gjenstander som kan være til fare/skade for andre gjester/artister. Det vil si at skarpe og spisse gjenstander som nagler, kniver, paraplyer osv. vil bli beslaglagt i inngangene. Medbrakt alkohol, mat, drikke, flasker og bokser er heller ikke tillatt.

Kan man ta med sekk på konsert?

Hver gjest har normalt lov til å ta med seg en liten veske / eller ryggsekk. Det kan på enkelte arrangement være andre regler satt av arrangør, det anbefales derfor alltid å følge med på vår nettside ved kjøp og i dagene før arrangement.

Leave a Comment