Hvor ser jeg VG-lista?

Du kan følge den direkte på NRK1 og i NRK TV. «VGlista Rådhusplassen» er Norges største gratiskonsert og har tidligere hatt om lag 70-100.000 publikummere til stede.

Hvilken kanal går VG-lista på Trondheim?

VGlista Topp 20, Trondheim – VGTV.

Hvor mye koster VG-lista?

VGlista er åpen for alle – og er gratis.

Hvor ser jeg VG-lista? – Related Questions

Er det lov med alkohol på VG-lista?

VGlista er et alkoholfritt arrangement, så det er ikke lov å ta med egen alkohol, og det vil heller ikke bli solgt alkohol der. Ta med ekstra klær selv om det er varmt når du kommer, det kan bli kaldere utover kvelden.

Når er VG-lista 2022 i Trondheim?

VGLista 2022 onsdag, 6. juli, 2022 kl 18.30 | TRD Events.

Hvor mye koster VG aviser?

Du finner prisen under VG logoen på forsiden som vist på bildet under. Per juni 2022 er prisen kr. 35,- mandag til torsdag og kr. 40,- fredag, kr.

Hva koster VG på døra?

Løssalgspriser
ProduktnavnPris
VG spesialkr 45,00
VG Extra/Krysskr 39,00
VG Voksenkr 69,00
VG Temabøkerkr 99,00/129,00

Hvor mye publikum på VG-lista?

VGlista Topp 20 er Skandinavias største konsert og har opp mot 100 000 publikummere på Rådhusplassen i Oslo hver sommer. Opplev det beste av norske artister krydret med utenlandske stjerner. VGlista ble startet opp i 1958, og er Norges offisielle hitliste basert på salg av musikk over disk, nedlasting og streaming.

Kan man abonnere på VG?

VG har ikke avisabonnement i ukedager, men vi tilbyr weekend-abonnement som gir deg avisen på døren fredag, lørdag og søndag. For bestilling av weekend-abonnement og ytterligere spørsmål kan du se her. Vi har også VG eAvis som er papiravisen i digitalt format. Du kan lese mer om eAvis og bestille abonnement her.

Hvordan få tilgang til VG+ gratis?

Nå kan du få VG+ i en måned for 1 krone eller helt gratis. De spanderer den første måneden for nye abonnenter som bestiller det på sin iPad i App Store, mens nye abonnenter som kjøper gjennom betalingssystemet SPiD får et månedsabonnement for en krone.

Er VG+ og VG sport det samme?

Hva er forskjellen på VG+ og VG+ Sport? VG+ er en del av VGs nettavis som gir deg tilgang til dyptdykkende reportasjer, gode dokumentarer og de beste historiene. VG+ Sport er et tilleggsprodukt til VG+ hvor du får tilgang til premium sportsinnhold, i tillegg til alt innholdet i VG+.

Er VGTV gratis?

VGTV er en gratistjeneste som er tilgjengelig for alle i Norge. Likevel er det ikke gratis å dekke nyhetssaker eller lage programmer til VGTV.

Hvordan logge inn på VG?

For å logge inn i VG+, trykk på person-ikonet som du finner øverst til høyre på vg.no eller VG+. Fyll inn e-postadressen du har registrert deg med, samt passord og trykk på “Logg inn“.

Hvordan si opp VGTV?

Slik sier du opp abonnementet i nettleser steg for steg:

Gå til “Min side” ved å trykke på initialene dine øverst til høyre på vg.no i nettleser på PC og trykk deretter på “Mitt abonnement”. Dersom du ikke er logget inn, må du først trykke “Logg inn”. Bekreft igjen ved å trykke på “Avslutt abonnement”.

Hvordan får jeg VG+ på TV?

For å benytte deg av VG+ må du ha en Schibsted konto med aktivt abonnement. Du kan gå til VG+ via VG sin hovedside ved å trykke på “VG+” øverst i menylinjen. VG+ er delt inn i 8 kategorier: Dokumentarer, Nyheter, Sport, Rampelys, Bil, båt og motor, Vin, Mat og drikke og Helse.

Er PodMe gratis?

Hvor mye koster PodMe? PodMe Premium koster 79 kr/mnd. PodMe Premium omfatter podcaster som er merket med “P” (for Premium).

Hvor mange kan se på VG+ samtidig?

Du kan være innlogget på inntil tre enheter samtidig med ditt abonnement. Du trenger kun å logge deg inn med brukernavnet (epost eller mobil) og passordet som er tilknyttet ditt abonnement.

Kommer ikke inn på VG pluss?

Dersom du blir automatisk logget inn, men ikke får tilgang til VG+ artikler, må du logge ut og inn på nytt med korrekt e-postadresse og passord. Hvis du klikker på logg inn-knappen, men ikke blir sendt til innloggingssiden, kan dette skyldes at nettleseren din blokkerer tredjeparts informasjonskapsler (cookies).

Er Schibsted konto gratis?

Registrering på FINN.no er enkelt og gratis. Du må fylle ut et enkelt skjema før du kan sette inn en annonse. Registrer deg her og klikk på ‘Opprette ny konto‘ under den blå ‘Fortsett’ knappen i bunnen.

Leave a Comment