Hvor stopper Værnesekspressen?

Værnes-Ekspressen betjener følgende busstopp: Værnes – Solsiden – Bakkegata – Britannia Hotell – Dronningensgate – Scandic Lerkendal – Moholt – Nardo – Nidarvoll.

Kan man betale på Værnesekspressen?

Værnes-ekspressen tar kun NOK og de fleste debit og kredittkort (VISA, Electron, MaestroCard og MasterCard). Tur/retur billetter kjøpt på bussen er gyldig i 3 måneder fra kjøpsdato.

Hvor ofte går flybussen?

Flybussen. Flybussen kjører flere ruter tur-retur fra Oslo lufthavn til utvalgte holdeplasser i Oslo og på Østlandet døgnet rundt, alle dager.

Hvor stopper Værnesekspressen? – Related Questions

Er det toalett på Flybussen?

Ja. Det er toalett på alle busser.

Er Flybussen gratis?

Inntil 4 barn 4-15 år reiser gratis sammen med én voksen som betaler ordinær voksenbillett, såkalt familierabatt. Familierabatten gjelder ikke for skoleklasser, idrettslag eller større grupper som reiser sammen. Barn fra 4 til og med 15 år som ikke reiser i følge med en fullt betalende voksen, betaler barnebillett.

Hvor lenge varer flybuss billett?

Når du kjøper billettflybussen.no må du velge reisedato, men billetten er fleksibel og gyldig fra kjøpstidspunkt og inntil 30 dager etter angitt avreisetidspunkt og dato. Billetten kan benyttes i begge retninger og på alle linjer som kjøres av Flybussen Connect.

Når går siste flybuss?

07:00–22:00.

Hvor ofte går bussene på Gardermoen?

Døgnet rundt kjører gratis shuttlebuss direkte til terminalen med 10-15 minutters intervaller. Vi anbefaler våre reisende å beregne god tid.

Hvor ofte går Flybussen Trondheim?

Flybussen kjører mellom Værnes og Trondheim hvert 10. minutt på hverdager, og det meste av søndag. Avgang til Trondheim hvert 10. minutt det meste av døgnet.

Er Værnes sone A?

Flyplassen ligger i sone A, så om du for eksempel skal til Trondheim trenger du billett for én sone. Se informasjon om soner og sonekart. Vi gjør oppmerksom på at AtBs billetter ikke er gyldig på Værnesekspressen.

Hvor stopper Flybussen Festplassen?

Terminalkart Bergen busstasjon. Med 6 holdeplasser i sentrum, inkludert Festplassen og Bryggen, stopper bussen i gåavstand til de fleste sentrumshotellene. I tillegg stopper vi på Jektevikterminalen (tidligere Hurtigruteterminalen, ikke markert i kart).

Hvor mye koster det å stå parkert på Værnes?

Priser og parkeringsområder
P-hus langtid
1 døgnKr 180
2 døgnKr 345
3 døgnKr 495
Pris første uke (inntil 8 døgn)Kr 620

Hvor er det gratis parkering i Trondheim?

Å finne parkeringsplass i Trondheim sentrum er ofte vanskelig i seg selv. Å finne steder du kan parkere gratis er umulig. Nesten. Rett ved den store parkeringsplassen på Leuthenhaven, i Smedbakken et lite steinkast fra Trondheim parkerings kontorer, ligger det et «smutthull», der hvem som helst kan parkere gratis.

Hvordan betale parkering på Værnes?

Betal med mobiltelefon: Last ned appen APCOA FLOW for å betale din parkering. Du finner appen i App Store/Google Play. Registrer deg med profil og automatisk trekk, så slipper du å tenke på betalingen – så enkelt er det! Du kan også etterbetale på nett via apcoa.no eller på mobilparkering.com.

Hva koster det å parkere på Vigra flyplass?

Ordinære priser (priser uten forhåndsbestilling)
TidP4P3 m/lading
Inntil 60 min60,-80,-
Pris pr time til oppnådd døgnpris60,-80,-
1 døgn525,-355,-
2 døgn630,-

Hvor parkere på Sola flyplass?

Priser og parkeringsområder
P1 – Kiss & Fly (hente/bringe)
Pr. påbegynte 30. min. første timekr 30,-
Deretter påbegynt 30 minutt (fra 2. time)kr 40,-
1 døgnkr 500,-
Deretter per påbegynt time til oppnådd 2. døgnpriskr 80,-

Hva er boten for å parkere på handicap?

Mildere bot: Om du som forflytningshemmet med parkingsbevis bryter bestemmelsene ved skilting på plasser for flytningshemmede, kan du få en bot på 600 kroner. Andre vil få en bot på 900 kroner.

Kan man sove på en flyplass?

Du er aldri alene på en storflyplass. Men vil du overnatte, kan sovestandard og lydnivå variere ganske mye. Noen kommer for sent til flyet og må sove over i avgangshallen. Andre tilbringer natta der fordi landingen skjer så sent at det mangler gode transportmuligheter videre.

Er det lov å ta med mat i kofferten?

Passasjerer vil bli fornøyd med svaret: ingen flyselskap har i sitt regelverk forbud mot transport av mat i håndbagasjen. Det kan også være nyttig for reisende å vite at matprodukter er tillatt både i håndbagasjen og innsjekket bagasje.

Leave a Comment