Hvordan bestiller man togbillett?

Du kan kjøpe billett fra:
  1. Vy.no.
  2. Appen.
  3. Billettautomat.
  4. Betjent stasjon.
  5. Narvesen.
  6. Om bord i toget.
  7. Kundeservice.

Hvordan kjøpe togbillett i Sverige?

Hvordan kjøpe billett til tog i Sverige

Det er svært få stasjoner som har billettsalg, men de fleste stasjoner har en eller annen form for automat. Du kan også kjøpe billett online eller med app, da er det SJs nettside SJ.SE, eller SJ (appen) som er den beste.

Kan man betale med vipps på toget?

Du kan betale med kredittkort eller Vipps.

Hvordan bestiller man togbillett? – Related Questions

Er det honnør på tog?

Honnør. Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygdet, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Hvis du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du også vise dette.

Kan man betale med kontanter på toget?

Fra og med 19. september vil det ikke være mulig å bruke kontanter til å kjøpe billett om bord i Sørtoget. Du kan fortsatt kjøpe billetter med kontanter i billettautomatene på stasjonene. Det vil fortsatt være mulig å betale med kontanter på Jærbanen.

Hva trengs for Vipps?

Kom i gang med Vipps

Du trenger BankID, et norsk betalingskort og konto i en norsk bank. Du må også ha norsk fødselsnummer eller d-nummer, norsk mobilnummer, e-post og folkeregistrert adresse. Send eller be om penger i Vipps!

Hvordan bruke Vipps på kortterminal?

Tjenesten Vipps i terminal avvikles derfor fra 1. februar 2023. Dette vil gjelde betalingsterminalene der man i dag kan trykker “5” for å få opp en QR-kode. Alle andre Vipps-betalinger vil fortsette å fungere nøyaktig som før, både på nett og i butikk.

Hvor kan betale med Vipps?

Hvem kan betale med Vipps i terminal? Du kan betale i terminalen med Vipps hvis banken din har har åpnet for det og du har konto og BankAxept-kort i denne banken. Terminalene må også være klargjort. Se hvilke banker som tilbyr Vipps i terminal, og hvilke butikker og terminaler som er klare.

Hvordan betale med Vipps i kortterminaler?

Slik fungerer det
  1. Se etter Vipps-logo og åpne Vipps. Ser du logoen til Vipps på terminalen?
  2. Trykk Vipps eller 5. Trykk på “Vipps” eller 5 i betalingsterminalen, så dukker det opp en QR i terminalen som du skanner fra appen.
  3. Skann QR og betal. Når du skanner QR i terminalen, godkjenner du bare beløpet i Vipps.

Hvordan bruke mobilen som bankkort?

Gå til Innstillinger-appen på telefonen for å slå på NFC. Du kan betale med Google Wallet der du ser symbolet for kontaktløs betaling eller Google Pay. Se etter symbolene på betalingsterminalen eller kasseapparatet når du skal betale.

Hva heter Vipps i Danmark?

Ruller ut Vipps i mange europeiske land.

Vi har Vipps i Norge, svenskene har «Swish», danskene og finnene har MobilePay og det er andre liknende systemer for mobilbetaling i andre land.

Kan man Vippse til et kontonummer?

Legg til nytt kontonummer

Dette kontonummeret kan du fint bytte ut i Vipps under «Min profil», slik at pengene kan samles inn enda enklere.

Hva koster det å vippse 50000?

Det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er 5 000 kr eller mindre til samme person i løpet av 24 timer. Skal du vippse 5 001 kr eller mer til samme person i løpet av 24 timer, koster det 1 % av beløpet.

Hvor mye koster det å vippse 10000?

Det koster ingenting å vippse penger på beløp opptil 5 000 kr. Skal du vippse mer enn 5 000 kr til samme person i løpet av 24 timer, koster det 1% av beløpet.

Kan man være anonym på Vipps?

Du er som standard anonym som giver

Personalia du oppgir ved betaling brukes kun av oss og deles ikke med innsamlere uten ditt samtykke.

Hvorfor tar det 3 dager med Vipps?

Om du vippser fra konto eller kort kan ha noe å si for hvor lang tid det tar å motta pengene: Har du vippset fra konto, vil mottakeren få pengene med en gang. Har du vippset fra kort, kan det ta tre virkedager før mottakeren får pengene.

Skal Vipps legges ned?

Vipps i terminal legges ned fra og med 1. februar 2023. Det betyr at man ikke lenger vil kunne «taste 5» i terminalen for å betale med Vipps. Da Vipps lanserte sin terminalløsning sommeren 2020 var det allerede en rekke aktører på markedet som tilbød enkel mobilbetaling.

Leave a Comment