Hvordan komme seg fra Trondheim flyplass til Trondheim sentrum?

Hvor mye koster Flybussen Trondheim?

Flybuss og rutebuss

Billett kan du kjøpe på bussen, eller forhåndskjøpe med Vipps eller på nett. Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Hvordan betale på flybussen i Trondheim?

Værnes-ekspressen tar kun NOK og de fleste debit og kredittkort (VISA, Electron, MaestroCard og MasterCard). Tur/retur billetter kjøpt på bussen er gyldig i 3 måneder fra kjøpsdato. I følge med en voksen reiser inntil fire barn til og med 16 år gratis med Værnesekspressen.

Hvor ofte går Flybussen Trondheim?

Flybussen kjører mellom Værnes og Trondheim hvert 10. minutt på hverdager, og det meste av søndag. Avgang til Trondheim hvert 10. minutt det meste av døgnet.

Hvordan komme seg fra Trondheim flyplass til Trondheim sentrum? – Related Questions

Kan man kjøpe billett på Værnesekspressen?

Hos oss kan du kjøpe billett på nett, via telefon eller på bussen. Du må betale med bankkort på bussen. Vi aksepterer følgende korttyper på bestilling fra vår nettside og på bussen: BankAxept MasterCard Maestro VISA, VISA Electron (kun på buss) . Lavprisekspressen er kontantfri.

Er Værnes sone A?

Flyplassen ligger i sone A, så om du for eksempel skal til Trondheim trenger du billett for én sone. Se informasjon om soner og sonekart. Vi gjør oppmerksom på at AtBs billetter ikke er gyldig på Værnesekspressen.

Hvor ofte går Flybussen?

Flybussen. Flybussen kjører flere ruter tur-retur fra Oslo lufthavn til utvalgte holdeplasser i Oslo og på Østlandet døgnet rundt, alle dager.

Er det do på Flybussen?

Ja. Det er toalett på alle busser.

Når går siste flybuss fra Værnes?

FB73 buss (Flybuss Værnes har 26 stopp som går fra Nidarvoll Skole og slutter på Trondheim Lufthavn. FB73 buss tidsplanoversikt for den kommende uken: Starter på 03:25 og slutter ved 19:55.

Hvor stopper Flybussen Festplassen?

Terminalkart Bergen busstasjon. Med 6 holdeplasser i sentrum, inkludert Festplassen og Bryggen, stopper bussen i gåavstand til de fleste sentrumshotellene. I tillegg stopper vi på Jektevikterminalen (tidligere Hurtigruteterminalen, ikke markert i kart).

Kan man bruke Ruter billett på Flybussen?

Flybussen FB1, FB2, FB3 og FB5 har billettsamarbeid med Ruter. Ruters 24-timersbilletter og 7-, 30- og 365-dagersbilletter gjelder på Flybussen hvis billetten er gyldig for hele bussens reisestrekning.

Er Flybussen gratis?

I Oslo og Ålesund. Inntil 4 barn under 18 år reiser gratis, sammen med én som betaler ordinær voksenbillett. Rabatten gjelder ikke for skoleklasser, idrettslag eller større grupper som reiser sammen. Barn fra 6 til og med 17 år som ikke reiser i følge med en fullt betalende voksen, betaler barnebillett.

Hvor er Flybussen f11?

Det er for tiden ingen planlagte avvik.

Kan man kjøpe billett ombord på Flybussen?

Om bord i bussen: Du kan kjøpe billett om bord på bussen med kort eller norske kontanter. Billetten er gyldig på kjøpsdato og returbilletten er gyldig i 3 mnd. fra kjøpsdato. Merk at prisen er høyere om bord på bussen.

Er det honnør på Flybussen?

Honnørrabatt gis til alle over 67 år, blinde, og passasjerer som mottar uføretrygd fra NAV. Gyldig bevis/ legitimasjon må fremvises til sjåføren ved påstigning. Medreisende som ikke oppfyller kravet til honnør gis ikke rabatt.

Hvor går FB11 fra?

Flybussen FB11 kjører Fredrikstad – Oslo Lufthavn via Moss, med hyppige avganger alle dager i uken -helt frem til terminalen på flyplassen.

Hvor stopper flybussen på Majorstua?

De nærmeste stasjonene til Flybussekspressen Majorstuen er: Majorstuen er 76 meter unna, 2 minutter å gå. Frøen er 168 meter unna, 3 minutter å gå.

Hvor stopper flybussen i Rygge?

Reiser du kollektivt er det ikke bare bra for miljøet, du slipper også å betale dyrt for parkering mens du er på tur. Flybussen fra Fredrikstad stopper blant annet ved Solgård og Rygge E6 mellom Fredrikstad og Gardermoen.

Hvor stopper flybussen på Helsfyr?

Flybussen tilbyr fem ulike ruter:

FB2 og FB5 kjører samme rute fra Helsfyr til Oslo Lufthavn og stopper bl. a. ved Ulven, Radisson Blu Alna og Furuset skole på veien.

Hvilke t baner går til Helsfyr?

Helsfyr. T-banestasjon tilknyttet Lambertseterbanen, Østensjøbanen og Furusetbanen. Byggeår: 1966.

Leave a Comment