Hvordan komme seg fra Trondheim flyplass til Trondheim sentrum?

Hvor ofte går flybussen fra Værnes?

Flybussen kjører mellom Værnes og Trondheim hvert 10. minutt på hverdager, og det meste av søndag. Avgang til Trondheim hvert 10. minutt det meste av døgnet.

Hvordan betale på flybussen i Trondheim?

Værnes-ekspressen tar kun NOK og de fleste debit og kredittkort (VISA, Electron, MaestroCard og MasterCard). Tur/retur billetter kjøpt på bussen er gyldig i 3 måneder fra kjøpsdato. I følge med en voksen reiser inntil fire barn til og med 16 år gratis med Værnesekspressen.

Hvor stopper Værnesekspressen?

VærnesEkspressen betjener følgende busstopp: Værnes – Solsiden – Clarion Hotel & Congress – Royal Garden – Trondheim Torg – Dronningensgate – Scandic Lerkendal – Moholt – Nardo – Nidarvoll.

Hvordan komme seg fra Trondheim flyplass til Trondheim sentrum? – Related Questions

Hvor mye koster Flybussen Trondheim?

Flybuss og rutebuss

Billett kan du kjøpe på bussen, eller forhåndskjøpe med Vipps eller på nett. Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Kan man kjøpe billett ombord på Flybussen?

Om bord i bussen: Du kan kjøpe billett om bord på bussen med kort eller norske kontanter. Billetten er gyldig på kjøpsdato og returbilletten er gyldig i 3 mnd. fra kjøpsdato. Merk at prisen er høyere om bord på bussen.

Hvor stopper Flybussen Festplassen?

Terminalkart Bergen busstasjon. Med 6 holdeplasser i sentrum, inkludert Festplassen og Bryggen, stopper bussen i gåavstand til de fleste sentrumshotellene. I tillegg stopper vi på Jektevikterminalen (tidligere Hurtigruteterminalen, ikke markert i kart).

Hvor stopper Flybussen på Helsfyr?

Flybussen tilbyr fem ulike ruter:

FB2 og FB5 kjører samme rute fra Helsfyr til Oslo Lufthavn og stopper bl. a. ved Ulven, Radisson Blu Alna og Furuset skole på veien.

Hvor stopper buss 74?

Det første stoppet74 buss ruten er Mortensrud T og siste stopp er Jernbanetorget.

Når går siste flybuss fra Værnes?

FB73 buss (Flybuss Værnes har 26 stopp som går fra Nidarvoll Skole og slutter på Trondheim Lufthavn. FB73 buss tidsplanoversikt for den kommende uken: Starter på 03:25 og slutter ved 19:55.

Er flybuss gratis?

Inntil 4 barn 4-15 år reiser gratis sammen med én voksen som betaler ordinær voksenbillett, såkalt familierabatt. Familierabatten gjelder ikke for skoleklasser, idrettslag eller større grupper som reiser sammen. Barn fra 4 til og med 15 år som ikke reiser i følge med en fullt betalende voksen, betaler barnebillett.

Er det toalett på flybuss?

Ja. Det er toalett på alle busser.

Er Værnes sone A?

Flyplassen ligger i sone A, så om du for eksempel skal til Trondheim trenger du billett for én sone. Se informasjon om soner og sonekart. Vi gjør oppmerksom på at AtBs billetter ikke er gyldig på Værnesekspressen.

Kan man bruke bussbillett på tog Trondheim?

Så lenge du har gyldig billett kan du reise helt frem, både med buss og tog. Er billetten gyldig ved fremvisning til konduktør, vil billetten være gyldig til endestasjon innenfor sonen.

Hvor mye koster det å stå parkert på Værnes?

Priser og parkeringsområder
P-hus langtid
1 døgnKr 180
2 døgnKr 345
3 døgnKr 495
Pris første uke (inntil 8 døgn)Kr 620

Hva betyr Værnes?

Værnes – fra høvdingsete til storflyplass.

Når åpner taxfree på Værnes?

Butikken fører anerkjente og ledende merker innen parfyme/kosmetikk, alkohol, tobakk og sjokolade til gode priser. Kontakt Tax Free for åpningstider. Nyhet! Nå kan du forhånsbestille tax free-varer og hente de ferdig pakket når du ankommer flyplassen.

Shopping.

Man-fre06:00 – 20:30
Lørdag10:00 – 16:00
Søndag09:00 – 20:30

Hvor ligger Værnes flyplass?

Trondheim lufthavn, Værnes, er en sivil stamrutelufthavn, samlokalisert med Luftforsvaret. Lufthavnen ligger i Stjørdal kommune i Trøndelag, cirka tre kilometer fra Stjørdal og 32 kilometer fra Trondheim.

Hvor lang er Værnes flyplass?

Trondheim lufthavn, Værnes
RetningLengde
mft
09/272 9999 839
13/3114544771

Hvor tidlig bør man være på flyplass?

Hvor tidlig du må være på flyplassen varierer. Sjekk informasjonen du har fått knyttet til flybilletten din eller kontakt flyselskapet ditt for eksakt oppmøtetid. Flere av flyselskapene på Oslo lufthavn anbefaler å møte opp minimum 2 timer før avreisetidspunkt.

Leave a Comment