Kan jeg bruke ruter månedskort på tog?

Kan man betale med kort på toget?

Hvordan kan jeg betale når jeg kjøper billett på nett? Kjøper du billett på vy.no kan du betale med kort (Visa/Mastercard), Vipps, PayPal eller faktura. Kjøper du billetten i Vy-appen kan du betale med kort (Visa/Mastercard) eller Vipps.

Kan jeg bruke Ruter billett for tog?

Reiser du med Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), kan du bruke alle Ruters ordinære billetter. Reiser du med tog utenfor Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), gjelder togselskapets egne billetter og priser.

Kan man bruke skysskort på tog?

Disse kan også brukes på buss og bybane i hele Vestland fylke. Billetten kjøper du i Vy-appen eller Skyss-appen. Har du billett på Skysskort må du vise kvittering for gyldig billett.

Kan jeg bruke ruter månedskort på tog? – Related Questions

Er bussbillett gyldig på tog?

TogBuss-billett fra SJ

Med TogBuss-billetten kan du reise med samme billett på hele strekninger som inkluderer både tog og buss.

Hvorfor så mye buss for tog?

Målet er klart: flere tog skal gå i rute, færre avganger skal innstilles, reisene skal bli raskere og mer komfortable. Skal vi klare det, må vi bruke sommerukene til vedlikehold av jernbanen.

Kan man bruke Skyss Billett på Vy buss?

Følgande Skyss-billettar er gyldige på ekspressbussane til Vy og NOR-WAY Bussekspress i Vestland fylke: 30- og 180-dagars periodebillett. Du må ha periodebillett for sonene der du reiser med ekspressbussen. Ved reiser utover sonene du har gyldig periodebillett for, må du kjøpe enkeltbillett hos Vy eller NOR-WAY.

Hvordan bruke Skysskort?

Bruk Skysskortet i nettbutikken
  1. Opprett ein konto i nettbutikken, og registrer Skysskortet ditt der.
  2. Kjøp billetten du vil ha i nettbutikken. Hugs å ha med deg Skysskortet når du reiser.
  3. Ved billettkontroll viser du Skysskortet og eventuell dokumentasjon dersom du har kjøpt ein billett med rabattert pris (f.

Hvordan bruke ruter kort på tog?

Kjøp billett på billettautomaten på stasjonen, og velg reisepenger som betalingsmåte. Husk å lese av reisekortet på en kortleser før du går om bord slik at billetten aktiveres. Betaler du med reisepenger om bord på toget må du betale et ombordtillegg.

Kan man bruke Skyss Billett?

Du kan bruke Skyss Billett-appen når du skal reise med Skyss sine bussar, båt i Hordaland, Bybanen i Bergen og lokaltog mellom Bergen og Voss. Frå og med 1. juli kan du også bruke appen for å kjøpe billettar til båtrutene i Florabassenget og båtruta Kaupanger kai – Frønningen.

Kan man bruke kort på bussen?

Du betaler for reisa med bankkort hos sjåføren, på same måte som du betaler med bankkort i butikken eller andre stader. Betalinga skjer kontaktlaust, ved at du legg kortet ditt på bankterminalen. I nokre tilfelle må du sette inn kortet og taste PIN-koden.

Hva koster tog fra Bergen til Voss?

Fra Bergen til Voss med Tog fra €3.00 | railcc.

Skal man vise billett i bussen?

Når man stiger på en buss, så aksepterer man det aktuelle busselskapets vilkår. De aller fleste busselskaper har et krav om at man må ha gyldig billett for å bruke bussen. Det er kontrollører eller bussjåfører som har mulighet til å sjekke dette.

Hvordan betale på toget?

Du kan kjøpe billett fra:
  1. Vy.no.
  2. Appen.
  3. Billettautomat.
  4. Betjent stasjon.
  5. Narvesen.
  6. Om bord i toget.
  7. Kundeservice.

Kan barn få bot på buss?

På Ruters sider står det at barn og ungdom under 18 år vil bli ilagt et gebyr på 950 kroner dersom de ikke kan framvise gyldig billett under billettkontroll. Se lenke til Ruters side her .

Er det ulovlig å snike på bussen?

I dag sier Straffeloven at sniking på trikk, buss og T-bane kan straffes med inntil tre måneders fengsel.

Kan man få bot når man er under 15?

Det betyr at du ikke kan bli straffet av politiet og domstolen hvis du bryter loven og er yngre enn 15 år. Et barn under 15 år kan derfor ikke få bot. Heller ikke foreldrene til barnet må betale boten.

Kan vektere gi deg bot?

27. okt 2022 06:06 Sist oppdatert 31.10.2022 . Dagens lov gjør at vektere som utfører billettkontroller ikke kan holde deg tilbake om du nekter å betale bot og oppgi personalia. Slik regelverket er nå, så er det bare kollektivselskapene selv som fysisk kan holde deg tilbake om du prøver å løpe fra boten.

Leave a Comment